- Konu Sahibi masmavihayaller
bende yorumlara katılıyorum nede olsa aklın yolu bir. hem herşey bi yana sen bu adama şimdiden güvenmiyorsun evlilik dışardan göründüğü gibi kolay bişey değil.bu adamdan ayrıl ve arkana bile bakma. yıllar sonra ne kadar doğru bi karar aldığını anlayacaksın...20 yaş evlenilecek bir yaş değil ve bu adam da evlenmek için seni 5 yıl bekleyecek değil.hem nerden biliyorsun karısının onu aldattığı için ayrıldıklarını?belki tam tersidir!!! sen bunu da boşver de ben derim yol yakınken vazgeççç
Hiç bilmiyorum ve o konuları açmamı istemiyor açınca kızıyor sevgilim.Aslında her şeyi en ince detayına kadar bilmek istiyorum.Ama şöyle bir kanıt var: 4 ay önce sevgilimin bir sosyal medya hesabına gelen bir mesajı gördüm ve okudum.Adamın biri eski eşinin ne kadar karaktersiz biri olduğunu bilsin diye o mesajı yazdığını söylemiş, sevgilimle daha ayrılmadan kadın onu mesajı yazan adamla aldatmış, adamı da başka biriyle aldatmış.Adam da bunları bilsin diye sevgilime mesaj yazmış.Hesabının şifresi bende vardı, mesajı sevgilimden önce görüp okudum.Evlerinde yalnız kaldığımda sevgilimin odasında mahkeme kağıdını buldum ve her şeyi okudum.Sevgilimin anlattıkları yazıyordu bana doğruları anlatmış.Kadın sevgilimin o hamileyken başka kadınlarla görüştüğünü iddia etmiş.Buna inanmıyorum çünkü öyle olsa daha önce ayrılması gerekirdi çocuk şu an 5 yaşında.Hem eğer bu doğru olsaydı velayeti sevgilime vermezlerdi diye düşünüyorum.Ben bu kağıdı bulup okumadan önce sevgilim bana bununla suçlandığını da söylemişti.O gün tekrar açtım konuyu kağıdı okuduğumu söyledim ve bu iddiayı sunarken kadının kanıt olarak neyi sunduğunu sordum.Kanıt yoktu ki dedi sevgilim.Bunun dışında çok kıskanç ve sinirli olduğu şans oyunları alışkanlığı olduğu ve düzenli bir geliri olmadığı yazıyordu sevgilim hakkında.Bunların hepsi doğru fakat ayrılmadan önce sevgilimin düzenli bir işi varmış ve ayrılınca ailesinin yanına taşınıp şehir değiştirdiği için işi bırakmış.Ayrıca evlendiklerinde kadın çalışmıyormuş.Sevgilim onun iş sahibi olması için uğraşmış ve başarmış.Sonra kadın arkadaşlarıyla takılmaya başlamış 4 ay falan evde yemek bile yapmamış.Kapalıymış çocuk doğduktan sonra açılmış.Çocuğu bile nadir görüyor kadın nasıl bir anne olduğunu çözemedim.Ayrıca ayrıldıklarında ailesinin yanına gitmek yerine onlardan saatlerce uzakta bir şehirde kadın başına yaşamayı seçmiş kadın.Bu da sevgilimi haklı çıkarıyor.Durum çok karışık ben 6 aydır çözemedim.