Sevgilime güvenemiyorum! Lütfen yardım edin! :(

bende yorumlara katılıyorum nede olsa aklın yolu bir. hem herşey bi yana sen bu adama şimdiden güvenmiyorsun evlilik dışardan göründüğü gibi kolay bişey değil.bu adamdan ayrıl ve arkana bile bakma. yıllar sonra ne kadar doğru bi karar aldığını anlayacaksın...20 yaş evlenilecek bir yaş değil ve bu adam da evlenmek için seni 5 yıl bekleyecek değil.hem nerden biliyorsun karısının onu aldattığı için ayrıldıklarını?belki tam tersidir!!! sen bunu da boşver de ben derim yol yakınken vazgeççç

Hiç bilmiyorum ve o konuları açmamı istemiyor açınca kızıyor sevgilim.Aslında her şeyi en ince detayına kadar bilmek istiyorum.Ama şöyle bir kanıt var: 4 ay önce sevgilimin bir sosyal medya hesabına gelen bir mesajı gördüm ve okudum.Adamın biri eski eşinin ne kadar karaktersiz biri olduğunu bilsin diye o mesajı yazdığını söylemiş, sevgilimle daha ayrılmadan kadın onu mesajı yazan adamla aldatmış, adamı da başka biriyle aldatmış.Adam da bunları bilsin diye sevgilime mesaj yazmış.Hesabının şifresi bende vardı, mesajı sevgilimden önce görüp okudum.Evlerinde yalnız kaldığımda sevgilimin odasında mahkeme kağıdını buldum ve her şeyi okudum.Sevgilimin anlattıkları yazıyordu bana doğruları anlatmış.Kadın sevgilimin o hamileyken başka kadınlarla görüştüğünü iddia etmiş.Buna inanmıyorum çünkü öyle olsa daha önce ayrılması gerekirdi çocuk şu an 5 yaşında.Hem eğer bu doğru olsaydı velayeti sevgilime vermezlerdi diye düşünüyorum.Ben bu kağıdı bulup okumadan önce sevgilim bana bununla suçlandığını da söylemişti.O gün tekrar açtım konuyu kağıdı okuduğumu söyledim ve bu iddiayı sunarken kadının kanıt olarak neyi sunduğunu sordum.Kanıt yoktu ki dedi sevgilim.Bunun dışında çok kıskanç ve sinirli olduğu şans oyunları alışkanlığı olduğu ve düzenli bir geliri olmadığı yazıyordu sevgilim hakkında.Bunların hepsi doğru fakat ayrılmadan önce sevgilimin düzenli bir işi varmış ve ayrılınca ailesinin yanına taşınıp şehir değiştirdiği için işi bırakmış.Ayrıca evlendiklerinde kadın çalışmıyormuş.Sevgilim onun iş sahibi olması için uğraşmış ve başarmış.Sonra kadın arkadaşlarıyla takılmaya başlamış 4 ay falan evde yemek bile yapmamış.Kapalıymış çocuk doğduktan sonra açılmış.Çocuğu bile nadir görüyor kadın nasıl bir anne olduğunu çözemedim.Ayrıca ayrıldıklarında ailesinin yanına gitmek yerine onlardan saatlerce uzakta bir şehirde kadın başına yaşamayı seçmiş kadın.Bu da sevgilimi haklı çıkarıyor.Durum çok karışık ben 6 aydır çözemedim.

sen eski eşini hayatından çıkarsın istiyorsun ama ortada bi evlilik ve çocuk var.şu an için öyle davranıyo diyelim ki siz evlendiniz evlendikten sonra da böyle olacak buna alışmak zorundasınız.

Teşekkür ederim.Çock var tamam da sonuçta çocuk için olsa bile bir araya gelmedikleri halde takip etmesi çelişkili geldi bana.Bence hayatına beni aldıysa eski eşinin lafı bile olmamalıydı.Ben hazmedemiyorum, onu çok kıskanıyorum.

Teşekkür ederim.Çock var tamam da sonuçta çocuk için olsa bile bir araya gelmedikleri halde takip etmesi çelişkili geldi bana.Bence hayatına beni aldıysa eski eşinin lafı bile olmamalıydı.Ben hazmedemiyorum, onu çok kıskanıyorum.

pek olgun bi insan gibi düşünemiyorsun cnm.bu gayet doğal sevdiğin insanı kıskanıyorsun.

20 yasinda bekar bi genç kiz 30 yasinda dul ve çocuklu bir adam... Denklem bile uymuyor boşuna vaktinizi kaybetmeyin yipranan siz olursunuz zaten şimdiden guveninizi kirarak yeterince yipratmis sizi telefonunu vermiyor facesinin şifresini değiştiriyor incelediği yerden koparin başka denginiz olan bir gençle mutlu olucaksinizdir...

bencede sevgiliniz eski eşi için değil kızı için endişeleniyordur ama siz görmek istediğinizi görüyorsunuz.hangi baba ister kızını başka bir adam getirsin.tamamen kızını kıskanmıştır.hem eğer siz evlenseniz bile o eski eş evliliğinizin tam merkezinde olacak.bunuda iyice düşünün.eşiniz olacak kişi kızı dolayısıyla eski eşini görecektir.şimdiden böyleyseniz evlendiğinizde neler olacak düşünmek bile istemiyorum.çok dikkatli düşünün.

Öncelikle selamlar ...

6 ay berabersin Sevgilinle ve seni koziyla tanistirmis , Bence bu cok.ama cok yanlis bir hareket .. demekki her ciktigiyla kizini
tanistirabilirdi ..

Eski esiyle kötü bir sekilde ayrilmislar , ve aeada cocuk oldugu
Icin herzamanda.gorusecekler benimde bir kac tanidigim var
ve , nedense eski eslerinin hayatlarina baska bir erkegin girdigini kabullenemiyorlar . En guzel bahaneleride , benim kiz cocugum var nasil baska bir erkekle yasar vs vs. Konuyu okudugumda sasirmadim yani .. eski karisina hicbisey hissetmese bile yillar gecse bile , asla eski karisinin hayatina baska bir erkegin girebilecegi gercegi kabullenmeyecektir...

Sana gelince , daha sen simdiden bunlari sorun edip ,
Guven sorunu yasiyosan ..
ilerde ne yapacaksin??
Sevgilin esiyle herzaman gorusecek isterse dunyanin en kotu
Insani olsun , ama o ne olursa olsun .. Kizlari icin bir araya
Gelecekler , cocuk buyuyecek okul vs . Herseyde oturup konusacaklar buluasacaklar .. Sen bunlari kaldira bilecekmisin ??
daha cok gencsin 20 yasindasin ve onunde uzun yillar var.. hayati kendi ellerinle kendine zehir etme.
Otur ve dusun
.. bosanmis erkekle olmaz demiyorum , tabiki olur
ama arada birde cocuk.oldumuu hersey cok farkli.oluyor..

Öncelikle selamlar ...

6 ay berabersin Sevgilinle ve seni koziyla tanistirmis , Bence bu cok.ama cok yanlis bir hareket .. demekki her ciktigiyla kizini
tanistirabilirdi ..

Eski esiyle kötü bir sekilde ayrilmislar , ve aeada cocuk oldugu
Icin herzamanda.gorusecekler benimde bir kac tanidigim var
ve , nedense eski eslerinin hayatlarina baska bir erkegin girdigini kabullenemiyorlar . En guzel bahaneleride , benim kiz cocugum var nasil baska bir erkekle yasar vs vs. Konuyu okudugumda sasirmadim yani .. eski karisina hicbisey hissetmese bile yillar gecse bile , asla eski karisinin hayatina baska bir erkegin girebilecegi gercegi kabullenmeyecektir...

Sana gelince , daha sen simdiden bunlari sorun edip ,
Guven sorunu yasiyosan ..
ilerde ne yapacaksin??
Sevgilin esiyle herzaman gorusecek isterse dunyanin en kotu
Insani olsun , ama o ne olursa olsun .. Kizlari icin bir araya
Gelecekler , cocuk buyuyecek okul vs . Herseyde oturup konusacaklar buluasacaklar .. Sen bunlari kaldira bilecekmisin ??
daha cok gencsin 20 yasindasin ve onunde uzun yillar var.. hayati kendi ellerinle kendine zehir etme.
Otur ve dusun
.. bosanmis erkekle olmaz demiyorum , tabiki olur
ama arada birde cocuk.oldumuu hersey cok farkli.oluyor..

Çok teşekkür ederim.Ben sevgilimin eski eşiyle görüşmesini asla kaldıramam.Onu çok kıskanıyorum.Hele ki benden önce 6 yıllık bir evlilik geçirmiş olması beni daha da kıskanç yaptı.Sevgilimle görüşüp tüm bu sorunları anlatıp ayrılmaya karar verdim.Onu çok seviyorum ama 6 ayda çok yıprandım ve onunla evlenemeyeceğimi anladım.Şüpheler içinde sinir ve kıskançlık krizleriyle bir hayat geçirmek istemiyorum.

20 yasinda bekar bi genç kiz 30 yasinda dul ve çocuklu bir adam... Denklem bile uymuyor boşuna vaktinizi kaybetmeyin yipranan siz olursunuz zaten şimdiden guveninizi kirarak yeterince yipratmis sizi telefonunu vermiyor facesinin şifresini değiştiriyor incelediği yerden koparin başka denginiz olan bir gençle mutlu olucaksinizdir...

Güven falan kalmadı zaten.Belki de ayrılık sonrası boşluğu doldurmak için benle devam ediyordur diye düşünüyorum.Umarım bir gün dengimi bulup mutlu olurum dediğiniz gibi.Çok teşekkür ederim.

Hayatini bosu bosuna yakacaksin.20 yasindasin , cok genc ve tecrübesiz oldugunu düsünüyorum.

Niye kendin gibi birini bulmuyorsun, milletin sacma sapan problemleriyle gelecegini mahvediyorsun.

Ask ,beyninin belli süreyle salgiladigi bir kimya , ömür boyu sürmez ,geriye varsa sevgi kalir.

Senin yasinda ilk görüste askta olur, onsuz ölürümde dersin, ama öyle biriyle birlikte olursan mutsuz olursun.
Bak ailesi seni ne güzel aramis uyarmis, demek ki bu kadar insan birsey biliyor,görüyorda söylüyor.

Annen baban olmadigi icin detayli yaziyorum, yoksa derdim gitsin, yasasin , görsün.Ama sana diyemiyorum,lütfen kendin gibi yasitin ve bekar birini bul,cok gencsin,böyle bir sorumlulugun altina girme.Hele ki eski esini ,sahte hesaptan takip eden biri icin degmez.

Çok teşekkür ederim.Ben sevgilimin eski eşiyle görüşmesini asla kaldıramam.Onu çok kıskanıyorum.Hele ki benden önce 6 yıllık bir evlilik geçirmiş olması beni daha da kıskanç yaptı.Sevgilimle görüşüp tüm bu sorunları anlatıp ayrılmaya karar verdim.Onu çok seviyorum ama 6 ayda çok yıprandım ve onunla evlenemeyeceğimi anladım.Şüpheler içinde sinir ve kıskançlık krizleriyle bir hayat geçirmek istemiyorum.

kendin icin en iyi karari sen verebilirdin , vermissinde !
Hakkinda hayirlisi olsun .
Ilerse Ilerde kendini yipratacagina , yolun yarisindan donmen senin icin en hayirlisi olmus .

Hayır anlamadığım kendisinin bir ilişkisi var,kendisi çocuğunu hayatındaki kişiyle tanıştırabiliyor,beraber uyumalarına izin veriyor..eski karısı neden aynı şeyi yaptığında küfrü hakediyor? Siz de karısı için ne olduğu belirsiz birisiniz

Hayatini bosu bosuna yakacaksin.20 yasindasin , cok genc ve tecrübesiz oldugunu düsünüyorum.

Niye kendin gibi birini bulmuyorsun, milletin sacma sapan problemleriyle gelecegini mahvediyorsun.

Ask ,beyninin belli süreyle salgiladigi bir kimya , ömür boyu sürmez ,geriye varsa sevgi kalir.

Senin yasinda ilk görüste askta olur, onsuz ölürümde dersin, ama öyle biriyle birlikte olursan mutsuz olursun.
Bak ailesi seni ne güzel aramis uyarmis, demek ki bu kadar insan birsey biliyor,görüyorda söylüyor.

Annen baban olmadigi icin detayli yaziyorum, yoksa derdim gitsin, yasasin , görsün.Ama sana diyemiyorum,lütfen kendin gibi yasitin ve bekar birini bul,cok gencsin,böyle bir sorumlulugun altina girme.Hele ki eski esini ,sahte hesaptan takip eden biri icin degmez.

Çok teşekkür ederim.Doğru söylüyorsunuz.Buluşunca konuşup ayrılmaya karar verdim.Zamanla unutur alışırım.Hayırlısı bu olacak gibi.

kendin icin en iyi karari sen verebilirdin , vermissinde !
Hakkinda hayirlisi olsun .
Ilerse Ilerde kendini yipratacagina , yolun yarisindan donmen senin icin en hayirlisi olmus .

6 ay çok uzun bir zaman ve belki de geç bile kaldım bu kadar ilerletmekle diye düşünüyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Teşekkür ederim.

işte ailesi tam olarak bunu anlatmaya çalışmış size 'çocuğu var diyerek' o yanında bir adam vardı benim kız çocuğum var der, siz acaba eski eşini mi düşünüyor diye geçirirsiniz aklınızdan.

Hayır anlamadığım kendisinin bir ilişkisi var,kendisi çocuğunu hayatındaki kişiyle tanıştırabiliyor,beraber uyumalarına izin veriyor..eski karısı neden aynı şeyi yaptığında küfrü hakediyor? Siz de karısı için ne olduğu belirsiz birisiniz

Ben de ilk bunu düşündüm.Ama çocuk kız diye bu kadar büyüttü belki de ve sevgilim bana güveniyor kızı konusunda.Kızıyla tanıştırdığı gün üçümüz parka gittik ve oturup bizi izlemişti.Kızıyla ben ilgilenmiştim.Daha sonra da ilgilendim kızıyla.Benle uyumayı kendi istedi.Zaten benim babam olmadığı için kızına karşı özel bir hassasiyet gösteriyorum, bunu sevgilim de biliyor.Sevgilim bana kızıyla nasıl ilgilendiğimi gördükten sonra onu sana bırakıp 1 ay gelmesem gözüm arkada kalmaz demişti.Kızıyla durum böyle.1 ay önce falan kadın çocuğu bırakmaya geldiğinde ben çıkmıştım kapıda karşısına ve şok olmuştu.Belki de inadına o da bir adamla gelmiştir diye düşünüyorum.Ama dediğiniz gibi ben nasıl çocuğuyla ilgileniyorsam o kadının sevgilisi ya da ileride evlendiği erkek de ilgilenecektir.Ama sevgilim bunu kabul etmeyeceğini söyledi, çocuğu göstermem dedi.İleride bunlar çok sorun olacak gibi duruyor.

tatlım başta şunu belirtmek istiyorum yaşın çok genç hata yapabilme psikolojisine dahada meyillisin.. yaşın çok genç neden evlenip ayrılmış bir çocuğu olan bi kişiyle evliliği düşünüyosun ki :( he dersen çok iyi biri bugüne kadar bekarınıda gördüm adam değildi ona söyleyecek lafım yok ( gerci yaşın genç ondan daha iyisini görmedim desende yalan.çünkü daha hiçbişey görmedin ) nese lafı uzatmadan düşüncemi dile getiriyim.bence sakın ve sakın evlenmiş bi çocuğu olan bir insanla hayatını birleştirme.çocuğu olan insanla ilerde inan çok sorunlar yaşarsın.ve erkek arkadaşının eşinle birlikte geldiği adam için tepkisi bence mantıklı... hemen unutamadı onu kıskandı olarak algılama..kız babalarındaki en bilinir psikoloji budur ... o konuysa şüphen için rahat etsin erkekler kız babalarıysa böle tepki vermesi doğal ... sen o konuda sakın üzme kendini olur mu aşkım :) ama düşüncem bekar biriyle evliliği düşünmenden yana ... seni üzdüysem yazdıklarımla özür dilerim :) sevgiyle kal bitanem ...

Anlayamadım.Ailesi eski eşinin de sorun olacağını mı ima etti demek istiyorsunuz?

hayır ailesinin sizi çocuğu olduğuna karşı uyarmasını söylüyorum.
sevgiliniz kız çocuğu için bunu düşünürken, sizin takılı kaldığınız nokta eski eşini mi unutamadı oluyor.
elbette böyle düşünmekte çok haklısınız çünkü tecrübeniz yok, çocuk sahibi değilsiniz. şartlar eşit değil yani. asla yadırgamıyorum ama sizi uyarmalarında ne kadar haklı olduklarını vurgulamak istedim.

Güven falan kama almadı zaten.Belki de ayrılık sonrası boşluğu doldurmak için benle devam ediyordur diye düşünüyorum.Umarım bir gün dengimi bulup mutlu olurum dediğiniz gibi.Çok teşekkür ederim.

İnşallah :) ben kendi fikrimi beyan ediyorum ama inceldiği yerden kopmasi sizin içinde iyi olacak

hayır ailesinin sizi çocuğu olduğuna karşı uyarmasını söylüyorum.
sevgiliniz kız çocuğu için bunu düşünürken, sizin takılı kaldığınız nokta eski eşini mi unutamadı oluyor.
elbette böyle düşünmekte çok haklısınız çünkü tecrübeniz yok, çocuk sahibi değilsiniz. şartlar eşit değil yani. asla yadırgamıyorum ama sizi uyarmalarında ne kadar haklı olduklarını vurgulamak istedim.

Anladım, teşekkür ederim.Haklılarmış cidden.Zaten 6 aydır bir ALLAH'ın kulu da olumlu bir şey söylemedi.Demek ki boşuna konuşmuyor millet.Benim göremediklerimi gösteriyorlar bana.Ben her şeyin farkına vardım artık.6 aydır kendimi zor bir yola sokmuşum, başımdan büyük işlere kalkışmışım.Şimdi farkındayım.Aramızda çok fark var ve denk olamıyoruz, sürekli tartışıyoruz.Çok yıprandım.Buna dur demenin vakti gelmiş.

Back