- Konu Sahibi masmavihayaller
-
Merhaba arkadaşlar.Acil yardımınıza ihtiyacım var.6 aylık bir ilişkim var.Sevgilim 1 evlilik yapmış.5 yaşında bir kızı var ve ailesiyle yaşıyor 30 yaşında.Kızın velayeti sevgilimde.Ben daha önce hiç evlenmedim, 20 yaşındayım.Ama baştan her şeyi anlattı ve ona ilk görüşte aşık oldum.Onu bu şekilde kabullendim.Önceleri her şey güzeldi.Ailesiyle tanıştım, kızı beni çok seviyor benimle uyuyacak kadar çok ve fazlasıyla iyi geçiniyoruz.Ben de kızını çok seviyorum.Babası daha tanıştığımız gün beni karşısına alıp konuştu, evlerine ilk gittiğim gün de bir komşu teyze benle konuştu o gün babası evde yoktu.Daha sonra da ablası babasından telefon numaramı alıp beni aradı onla yüz yüze görüşmedik daha.Benle konuşan bu 3 kişi de o bir evlilik yaptı ve kızı var sorumluluğu var sen öğrencisin vs. dediler ama ben her şeyi bildiğimi ve onunla bunları konuştuğumuzu onu sevdiğimi sorun olmadığını söyledim.Sorun güven.Eski karısıyla kadın onu aldattığı için ayrılmışlar.Kadın onu ve evi ihmal etmiş, arkadaşlarıyla gereğinden fazla görüşmüş vs. Şu an görüşmüyorlar kadın çocuğu almak için ve bırakmak için evlerinin kapısına geliyor o kadar.Zaten kötü bir şekilde ayrılmışlar.Fakat dün akşam kadın yine çocuğu getirmişti ve o gelecek diye sevgilim evden çıkmıştı.Daha sonra onu aradığımda çok sinirliydi.Kadın çocuğu bırakmaya yanında bir erkekle gelmiş.Bunu sevgilimin ailesi mi görüp söylemiş yoksa sevgilim mi görmüş bilmiyorum ama bana ''Kızımı elalemin adamı getiremez.Kim olduğu nasıl biri olduğu belli değil.Kız çocuğu o.'' vs. dedi o adama da kadına da küfür etti.Ben hala eski eşini unutamadı mı acaba diye düşünüyorum.Kafam çok karışık.Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.Bu arada onla 6 yıl evli kaldıklarını ve 1 yıllık sorunlardan sonra tanıştığımız ay yani ağustosta ayrıldıklarını eklemek istiyorum.
Merhaba arkadaşlar.Acil yardımınıza ihtiyacım var.6 aylık bir ilişkim var.Sevgilim 1 evlilik yapmış.5 yaşında bir kızı var ve ailesiyle yaşıyor 30 yaşında.Kızın velayeti sevgilimde.Ben daha önce hiç evlenmedim, 20 yaşındayım.Ama baştan her şeyi anlattı ve ona ilk görüşte aşık oldum.Onu bu şekilde kabullendim.Önceleri her şey güzeldi.Ailesiyle tanıştım, kızı beni çok seviyor benimle uyuyacak kadar çok ve fazlasıyla iyi geçiniyoruz.Ben de kızını çok seviyorum.Babası daha tanıştığımız gün beni karşısına alıp konuştu, evlerine ilk gittiğim gün de bir komşu teyze benle konuştu o gün babası evde yoktu.Daha sonra da ablası babasından telefon numaramı alıp beni aradı onla yüz yüze görüşmedik daha.Benle konuşan bu 3 kişi de o bir evlilik yaptı ve kızı var sorumluluğu var sen öğrencisin vs. dediler ama ben her şeyi bildiğimi ve onunla bunları konuştuğumuzu onu sevdiğimi sorun olmadığını söyledim.Sorun güven.Eski karısıyla kadın onu aldattığı için ayrılmışlar.Kadın onu ve evi ihmal etmiş, arkadaşlarıyla gereğinden fazla görüşmüş vs. Şu an görüşmüyorlar kadın çocuğu almak için ve bırakmak için evlerinin kapısına geliyor o kadar.Zaten kötü bir şekilde ayrılmışlar.Fakat dün akşam kadın yine çocuğu getirmişti ve o gelecek diye sevgilim evden çıkmıştı.Daha sonra onu aradığımda çok sinirliydi.Kadın çocuğu bırakmaya yanında bir erkekle gelmiş.Bunu sevgilimin ailesi mi görüp söylemiş yoksa sevgilim mi görmüş bilmiyorum ama bana ''Kızımı elalemin adamı getiremez.Kim olduğu nasıl biri olduğu belli değil.Kız çocuğu o.'' vs. dedi o adama da kadına da küfür etti.Ben hala eski eşini unutamadı mı acaba diye düşünüyorum.Kafam çok karışık.Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.Bu arada onla 6 yıl evli kaldıklarını ve 1 yıllık sorunlardan sonra tanıştığımız ay yani ağustosta ayrıldıklarını eklemek istiyorum.
Ailenin haberi var mı dul ve çocuklu biri ile birlikte olmandan?Merhaba arkadaşlar.Acil yardımınıza ihtiyacım var.6 aylık bir ilişkim var.Sevgilim 1 evlilik yapmış.5 yaşında bir kızı var ve ailesiyle yaşıyor 30 yaşında.Kızın velayeti sevgilimde.Ben daha önce hiç evlenmedim, 20 yaşındayım.Ama baştan her şeyi anlattı ve ona ilk görüşte aşık oldum.Onu bu şekilde kabullendim.Önceleri her şey güzeldi.Ailesiyle tanıştım, kızı beni çok seviyor benimle uyuyacak kadar çok ve fazlasıyla iyi geçiniyoruz.Ben de kızını çok seviyorum.Babası daha tanıştığımız gün beni karşısına alıp konuştu, evlerine ilk gittiğim gün de bir komşu teyze benle konuştu o gün babası evde yoktu.Daha sonra da ablası babasından telefon numaramı alıp beni aradı onla yüz yüze görüşmedik daha.Benle konuşan bu 3 kişi de o bir evlilik yaptı ve kızı var sorumluluğu var sen öğrencisin vs. dediler ama ben her şeyi bildiğimi ve onunla bunları konuştuğumuzu onu sevdiğimi sorun olmadığını söyledim.Sorun güven.Eski karısıyla kadın onu aldattığı için ayrılmışlar.Kadın onu ve evi ihmal etmiş, arkadaşlarıyla gereğinden fazla görüşmüş vs. Şu an görüşmüyorlar kadın çocuğu almak için ve bırakmak için evlerinin kapısına geliyor o kadar.Zaten kötü bir şekilde ayrılmışlar.Fakat dün akşam kadın yine çocuğu getirmişti ve o gelecek diye sevgilim evden çıkmıştı.Daha sonra onu aradığımda çok sinirliydi.Kadın çocuğu bırakmaya yanında bir erkekle gelmiş.Bunu sevgilimin ailesi mi görüp söylemiş yoksa sevgilim mi görmüş bilmiyorum ama bana ''Kızımı elalemin adamı getiremez.Kim olduğu nasıl biri olduğu belli değil.Kız çocuğu o.'' vs. dedi o adama da kadına da küfür etti.Ben hala eski eşini unutamadı mı acaba diye düşünüyorum.Kafam çok karışık.Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.Bu arada onla 6 yıl evli kaldıklarını ve 1 yıllık sorunlardan sonra tanıştığımız ay yani ağustosta ayrıldıklarını eklemek istiyorum.
Ailesiyle tanıştım, kızı beni çok seviyor benimle uyuyacak kadar çok ve fazlasıyla iyi geçiniyoruz.
Babası seninle tanıştırıyor,hatta beraber uyuyorsunuz...
Sonra annesi eve başkasıyla bırakınca sorun oluyor.
Sakıncalı ise 2 taraf için de sakıncalı olması lazım.
Neyse ben bunun kıskançlıkla değil,erkeklik gururuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Kıskançlık yönünden kafaya takılacak bir durum değil bence.
Fakat 20 yaş çok çok genç ve ilerisi için bu kadar ciddi bir sorumluluk kararı alınamayacak bir yaş.
Çok iyi bir insan olabilir ama acele etmemekte fayda var.
sevgılının öle davranması kotu olmus.. sonucta ayrılmıslar eskı karısının sevdigi biri olabilir ve onla beraber getırmesı bana abest gelmedi. ne yanı ozaman eski karısı evlendıgınde kocasıyla kzını sevgılıne getıremezmi? cok sacma .. bence sevgılın cok abartmıs bu durumu.. sonucta ayrıldılar nasılki erkek tarafının sevgilisi olabiliyor ( sen) kız tarafınında sevgilisi kocası olabilir. ayrılmıs bitmiş bı evlılık var cunku...
hem diyorsun ki sevgilin o kadın gelecek diye evden çıkmış görmek bile istemiyo hem de onu koruduğunu düşünüyorsun.bence onu korumakla ilgisi yok.dediği gibi 5 yaşında bi kız çocuğu eski karısının yanında da ne olduğu belli olmayan bi adam.bence ordaki davranışı baba olmasından kızını korumasından kaynaklanıyo.sen neden güvenemiysun onu anlamadım.sonuçta her şeyi sana en başta dürüst bi şekilde açıklamış.burda önemli olan senin başkasının çocuğunun annesi olacak olman.evlendiğinizde kendi çocuğun gibi sevebilecek misin o çocuğu.onun yükünü üstlenebilecek misin.daha yaşın çok genç evlenir evlenmez bi çocuk sahibi olacaksın.bence çok çok iyi düşünmen lazım ilerde pişman olmamak için.
Daha önce de bir sosyal medya hesabından eski karısını takip ettiğini görmüştüm 4 ay önce falan.Ona sorduğumda kızının fotoğraflarını paylaşmasını istemediğini ve bu yüzden baktığını söylemişti.Benle bir ilişkiye başladıktan sonra ne olursa olsun hala eski karısını takip etmesi güvenimi sarstı açıkçası ve o gün sevgilim bana söylemeden hesabının şifresini değiştirdi.Ben bunu 1-2 gün sonra hesabı açamayınca öğrendim.O zamandan beri hesap kavgası yapıyoruz.Şifresini vermiyor.Telefonunu da vermiyor bana.Bana yanlış yapmadığına yemin etti ama bu davranışları güvenmeme engel oluyor.Yanlış yapmıyorsa niye internet hesabını ve telefonunu bana aıkça gösteremiyor ben bunu çözemiyorum.Onun çocuğunu çok seviyorum.Sevgilimi de seviyorum ve bu yüzden çocuğunu da kabul ediyorum.Ama artık sevgisinden bile şüphe ediyorum.En önemlisi de güvenemez oldum.
Ailenin haberi var mı dul ve çocuklu biri ile birlikte olmandan?
Üstelik sen 20 yaşındasın, öğrencisin, o 30 yaşında ve 5 yaşında kızı var.
İyi biri olabilir ama sen yaş itibari ile çok gençsin evlenseniz hem okulu hem evi hem 5 yaşında bir çocuğu idare edebilecek misin?
Eski eşi ile olacak/olabilecek tartışma ve kavgalara katlanabilecek misin?
Neyse sorularım bu kadar.
Konuya geleyim. Erkek arkadaşınız bir baba olarak tepkilerinde çooook haklı. Anne zaten eşini aldatan biri. Ve erkek arkadaşınız böyle bir karakterde ki eski eşin erkek arkadaşına nasıl güvensinde kızını emanet edebilsin. Bu devirde anneye, babaya, bile güven sarsılmışken elin kırk kat yabancı erkeğine nasıl güvensinde kızını emanet etsin. Dünyanın bin türlü hali var.
Demek ki bunu bile idrak edemeyecek yaştasın.
Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsaydım daha beterini yapardım. Evliyken aldatan bir eş yanında ne idüğü belirsiz bir adam. Kafa göz dalmadığına şükretsin o eski eş.
cnm çok büyük bir sorumluluğun altına giriosun farkındamısın ????
daha sen çocuksun bir cocugun sorumluluğunu nasıl alacaksın
seni kırmak için söylemiorum inan ama bence hata yapıosun
yol yakınken kendine uygun birisini bul cnmmm üzgünüm ama yanlış yapıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?