- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi aptalsaptal1
-
Olmadığını biliyorum , sizin yoruma istinaden yazdım. Ayrıca missi şikayet ettiler diye banlandı. Bu arada sizde banlanmışsınız , çok manidar oldubu arada konu grup sex degil misscherry nin ay bide grup yapin demesi .
ne alaka konuyla yani ?
ben ona tepki gosterdim.
farkli tarihlerde farkli kisilerle birlikte olunca grupta yapabilir anlamina mi geliyor ?
kadin banlandi zaten
Kaç yaş ideal 12 diye doğru biliyor muyum ben?hpv aşısı çok önemli.kız çocuklarına mutlaka yaptırılmalı.Ama soru sormuştum cevabımı alamadan banlandı .seviyeli tartışacaktık halbuki
12 yaşından önce olmalı diye biliyordum.yanılıyor da olabilirimKaç yaş ideal 12 diye doğru biliyor muyum ben?
Aşıya ne lüzum var ayol , korunma diye bişey var. İlk ilişkide korunmayıp aşıya mı güvenecekKaç yaş ideal 12 diye doğru biliyor muyum ben?
hayat boyu koruyacak hadibea .ne ilk ilişkisi?Aşıya ne lüzum var ayol , korunma diye bişey var. İlk ilişkide korunmayıp aşıya mı güvenecek
Örnegin biriyle tanışıp ilişki yaşayacak sa korunmayacak mı? Hiv olmasa bile onun haricinde bir çok cinsel hastalık var.hayat boyu koruyacak hadibea .ne ilk ilişkisi?
hepsi birlikte olmalı evetÖrnegin biriyle tanışıp ilişki yaşayacak sa korunmayacak mı? Hiv olmasa bile onun haricinde bir çok cinsel hastalık var.
Kusura bakma ama bu çok saçma bir argüman. Siz seks hayatınızı annenizle paylaşıyor musunuz? Niye çocuğunuz gelip size ben grup seks yapıyorum desin? Bu normal mi? Erişkin bir insan fantezilerini neden ebeveyni ile paylaşsın? Neresinden tutarsam tutayım çok saçma yavOğlunuz yada kızınız anne biz grupsex yapıyoruz ve bu şekilde mutluyuz deselerdi, tepkiniz ne olurdu ? Lütfen neutral cevap verin, bende ona göre cevap yazacağım.
12-26 arası ideal.Kaç yaş ideal 12 diye doğru biliyor muyum ben?
Hpv aşısı 50’den fazla kanser türüne karşı koruyuculuk sağlar. Ve hpv’den korunamazsınız. Her an her yerden bulaşabilir, cinsel ilişki sırasında prezervatif takılsa dahi bulaşabilir. Bu demek değil ki aşı olan korunmayacak. Korunma ile alakası yok mevzunun.Örnegin biriyle tanışıp ilişki yaşayacak sa korunmayacak mı? Hiv olmasa bile onun haricinde bir çok cinsel hastalık var.
Hiçbirimiz annemize gidip ben kocamla şu pozisyonlarda sevişiyorum demiyoruz heralde.Oğlunuz yada kızınız anne biz grupsex yapıyoruz ve bu şekilde mutluyuz deselerdi, tepkiniz ne olurdu ? Lütfen neutral cevap verin, bende ona göre cevap yazacağım.
Tabiki saçma ama ben farazi bir olay gibi sordum düşüncelerini öğrenmek içinKusura bakma ama bu çok saçma bir argüman. Siz seks hayatınızı annenizle paylaşıyor musunuz? Niye çocuğunuz gelip size ben grup seks yapıyorum desin? Bu normal mi? Erişkin bir insan fantezilerini neden ebeveyni ile paylaşsın? Neresinden tutarsam tutayım çok saçma yav
Ovv baya varmış. Kendi de olabilir o zaman. Ama ben ne kadar erken o kadar diye okumuştum sanki 12de olsa en iyisi falan diyordu.12-26 arası ideal.
Benide etiketlermisin ceyceycimmmben gidip kaynanalı görümceli bir konu bulayım kendime en iyisi.size iyi forumlarrrr
Zincire bağlamam gerek te yok. Çocukluğundan nelerin doğru nelerin yanlış olduğunu öğretmeye çalışıyorum. Siz anlatmıyorsunuz ama anlatanların olmadığını da söylemezsiniz.Hiçbirimiz annemize gidip ben kocamla şu pozisyonlarda sevişiyorum demiyoruz heralde.
Siz çocuğunuzun öyle bir şey yaptığını bilseniz bile nasıl engel olacaksınız? Zincire mi baglayacaksiniz?
baktım da bulamadımm valla.açılır açılmaz hemen etiketlerimmBenide etiketlermisin ceyceycimmm
Şu grupta da yorum yapınca hemen" siz oylesiniz o zaman", " siz kendinizden biliyorsunuz" yorumlarına hastayım. Herkesin ailesi neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlatıyordur heralde. Emin olun çocuğunuz her dediğiniz, her ogrettiginizi yaparZincire bağlamam gerek te yok. Çocukluğundan nelerin doğru nelerin yanlış olduğunu öğretmeye çalışıyorum. Siz anlatmıyorsunuz ama anlatanların olmadığını da söylemezsiniz.
Aşı henüz araştırma aşamasında ve alınan sonuçlar pekte memnun edici degil şuan icin. O yüzden aşı olsun yada olmasın yinede korunmak en iyisi.Hpv aşısı 50’den fazla kanser türüne karşı koruyuculuk sağlar. Ve hpv’den korunamazsınız. Her an her yerden bulaşabilir, cinsel ilişki sırasında prezervatif takılsa dahi bulaşabilir. Bu demek değil ki aşı olan korunmayacak. Korunma ile alakası yok mevzunun.
Bende sizin gibi ona buna hastayım diye kişilere hastayım. Bakın kimse kimseden memnun degil nedense … Çocuğum yapar yada yapmaz onu zaman gösterecek ama ben yinede ailemden gördüğüm doğruları çocuklarıma öğretmeye çalışacağım.Şu grupta da yorum yapınca hemen" siz oylesiniz o zaman", " siz kendinizden biliyorsunuz" yorumlarına hastayım. Herkesin ailesi neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlatıyordur heralde. Emin olun çocuğunuz her dediğiniz, her ogrettiginizi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?