Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Herkesin cinsel hayatina kimse karisamaz, herkes hayatini sizin baktığınız pencereden bakarak, ayni seylere ayni hassasiyeti gostererek yasamak zorunda degil, kimse sizle ayni inanca sahip olmak ve ayni dini duyarliligi göstermek zorunda degil, size yanlis gelen baskasina da yanlis gelmek zorunda degil, bu sebeple sizin gibi dusunmuyor ya da yasamiyor diye bu size baskalarina hakaret etme hakki vermiyor. Madembu kadar ahlakli ve prensiplisiniz once baskalarina saygi duymayi becerin.

kızlar bu konu yuzunden banlandınız mı gercekten :D yazıklar olsun sıze

mıllet ne kafalar yasıyor bızım kızlarda bu kafalar yuzunden bırbırıne gırıyor ya hangısıne daha cok uzuleyım bılemedım gecmısler olsun

kızlar bu konu yuzunden banlandınız mı gercekten :KK70: yazıklar olsun sıze

mıllet ne kafalar yasıyor bızım kızlarda bu kafalar yuzunden bırbırıne gırıyor ya hangısıne daha cok uzuleyım bılemedım gecmısler olsun
İmla kurallarına ve yazım şekillerine dikkat edelim lütfen , öğretmenlerimiz çok kızıyor bu yüzden 🥴🥴

Hocam aslında bende yanlış yazdım ilk başta ama otomatik yazım düzeltme sağolsun , o düzeltti yazım hatasını 😂🙈
Yazım hatalarına düşmemeye özen gosterenler çok mutlu ediyor canım. İyi niyetli cevabınız için teşekkür ederim.
Demezsem çatlarim " sağ olsun " olacak :oops:yukaridaki de" nin kullanımına bir şey demiyorum çünkü o da yanlış :sus:
Hadi bea kızma :KK60:

Yazım hatalarına düşmemeye özen gosterenler çok mutlu ediyor canım. İyi niyetli cevabınız için teşekkür ederim.
Demezsem çatlarim " sağ olsun " olacak :oops:yukaridaki de" nin kullanımına bir şey demiyorum çünkü o da yanlış :sus:
Hadi bea kızma :KK60:
Hocam hoş gör , haftada 2 saatlik Türkçe dersiyle anca bu kadar oluyor 🙃🙃

Back
Yukarı