Muhatap şeklinde yazılıyor.“Muhatabın” doğrusu nasıl yazılıyor peki
Sondaki ünsüz harf( p) ünlü ile başlayan bir ek aldığında yumuşar.
Örnek : Muhatabını hiç dinlemez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhatap şeklinde yazılıyor.“Muhatabın” doğrusu nasıl yazılıyor peki
Fark etmekFarketmemişim gözlerim ne kadar alıştıysa
Hocam aslında bende yanlış yazdım ilk başta ama otomatik yazım düzeltme sağolsun , o düzeltti yazım hatasınıMuhatap şeklinde yazılıyor.
Sondaki ünsüz harf( p) ünlü ile başlayan bir ek aldığında yumuşar.
Örnek : Muhatabını hiç dinlemez.
başka konularda da karşılaştım.ben de cümleye hiç büyük harfle başlamıyorum.imzam bu ne yapayımmm?Ay bi sürü Turkce ogretmeni var, cumlem düsuk olmus, yolmayin beni de rica ediyorum
Hocam abartmayın istersenizFark etmek
Ay duzelttim ben, titreme geldi bi an beceremedim net yavaslayincabaşka konularda da karşılaştım.ben de cümleye hiç büyük harfle başlamıyorum.imzam bu ne yapayımmm?
Yalnız fake ve oğlu ayrı yazılıyor ( )Konu fakeoğlu fake
De ayri yalniz hshsgsg dayak yiycemHocam aslında bende yanlış yazdım ilk başta ama otomatik yazım düzeltme sağolsun , o düzeltti yazım hatasını
İmla kurallarına ve yazım şekillerine dikkat edelim lütfen , öğretmenlerimiz çok kızıyor bu yüzdenkızlar bu konu yuzunden banlandınız mı gercekten yazıklar olsun sıze
mıllet ne kafalar yasıyor bızım kızlarda bu kafalar yuzunden bırbırıne gırıyor ya hangısıne daha cok uzuleyım bılemedım gecmısler olsun
pekiYalnız fake ve oğlu ayrı yazılıyor ( )
Ay bi sürü Turkce ogretmeni var, cumlem düsuk olmus, yolmayin beni de rica ediyorum
Yok hiç takılmadım olayım o değil ben akıllı kime yazdifinizi anlamadım. Konu sahibine mi belirli bir üyeye miBana da seslenmemissiniz o da ayrı ama kendimi muhatapaldim
Yazım hatalarına düşmemeye özen gosterenler çok mutlu ediyor canım. İyi niyetli cevabınız için teşekkür ederim.Hocam aslında bende yanlış yazdım ilk başta ama otomatik yazım düzeltme sağolsun , o düzeltti yazım hatasını
Hocam hoş gör , haftada 2 saatlik Türkçe dersiyle anca bu kadar oluyorYazım hatalarına düşmemeye özen gosterenler çok mutlu ediyor canım. İyi niyetli cevabınız için teşekkür ederim.
Demezsem çatlarim " sağ olsun " olacak yukaridaki de" nin kullanımına bir şey demiyorum çünkü o da yanlış
Hadi bea kızma