ya benıde etıketle olay nebaktım da bulamadımm valla.açılır açılmaz hemen etiketlerimm
bana yıne sayfa sayfa okumak dustu gruplar hastalıklar aşılar her telden konusulmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benıde etıketle olay nebaktım da bulamadımm valla.açılır açılmaz hemen etiketlerimm
miss gene saydırdı ve banlandıya benıde etıketle olay ne
bana yıne sayfa sayfa okumak dustu gruplar hastalıklar aşılar her telden konusulmus
Daha gece uzun. Ban geliyorum demez zaten şap diye çarpar adamaçaktırmayın ama hala banlanmadım galiba yırttım bu sefer
Daha gece uzun. Ban geliyorum demez zaten şap diye çarpar adama
Ama daha gece uzun , biliyorsunNeyse ki ben gec geldim, banlanacak firsati bulamadim
miss gene saydırdı ve banlandı
Valla yeni üyeler gümbür gümbür dalıyor da niye kimse şikayet etmiyor/ @Mune u cağırmıyor ... vallahi tillahi ben çok usluyum umarım ceza puanlarım silinir gerike kalan herkes de banlanırsa banlanır yapacak bir şey yok
sonunda dayanamadı evet.neyse gelir birkaç güneAslında çok minnoş da başlamış konuya ama, dayanamadı galiba.
Kimin kızı ?Kızınız nasıl oldu?
dün son karantinasıydı iyileşti bugün okula bile gitti.ilginize çok teşekkürlerKızınız nasıl oldu?
benim ayol.corona oldu yaKimin kızı ?
Kimin kızı ?
var kızı ama çok uzaklarda bir ülkedeler.pandemi bitse de tanışsak keşkeAaa alıntı yapmamışım. Ceycey'in kızını sormuştum. Sizin kızınız da varsa onada öpücükler
TeşekkürlerAaa alıntı yapmamışım. Ceycey'in kızını sormuştum. Sizin kızınız da varsa onada öpücükler
Aaa ciddimisin? Çok geçmiş olsun. Benim oğlanda yaklaşık iki ay önce olmustu allahtan hafif atlattıbenim ayol.corona oldu ya
ilk 5 gün ağırdı ateş boğaz ağrısı kas ağrısı hepsi vardı.sonra tat ve koku gitti ama 3 4 güne geldi geri.iyi şimdiAaa ciddimisin? Çok geçmiş olsun. Benim oğlanda yaklaşık iki ay önce olmustu allahtan hafif atlattı