- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi aptalsaptal1
-
Siz nerden biliyorsunuz olayın gerçekliğini? Konu sahibi herşeyi açıkça anlatmadı ki? Gerçekler böyleyse bile yaptıkları şey grupsex kadar çirkin bir şey. Siz neden ısrarla buna takıldınız bunu anlamadım ?yok karistiran sizsiniz zaten , benim cevap yazdiklarim konu sahibini iliskileri yuzunden elestirenler zaten mesajımı alintilayip avukatimisin falan yazmis , otekide diyoki keske grup sex yapsaniz 3 tane ciplak.
kadina anlatamadim konuda 3 tane ciplak yok diyetakmis grup sexse simdi banlandi .
Hobi olarak banlaniyor bence Cherrymisscherry gene mi banladınnn?
sen Avrupa da yaşayan bir kadınsınn.lütfen fikirlerini biraz genişlettSiz nerden biliyorsunuz olayın gerçekliğini? Konu sahibi herşeyi açıkça anlatmadı ki? Gerçekler böyleyse bile yaptıkları şey grupsex kadar çirkin bir şey. Siz neden ısrarla buna takıldınız bunu anlamadım ?
Valla şimdi ne desem inanmazsın ama İnan Türkiye’de yaşayan bir çok Türk bizden daha da geniş. Biz onlara göre tam bir geri kafalıyızsen Avrupa da yaşayan bir kadınsınn.lütfen fikirlerini biraz genişlett
Bu arada iğrençliğin adı genişlikse tabisen Avrupa da yaşayan bir kadınsınn.lütfen fikirlerini biraz genişlett
ben konuyu gercek varsayarak yorum yaoiyorum ayrica anlatmadigi ne kaldi ?Siz nerden biliyorsunuz olayın gerçekliğini? Konu sahibi herşeyi açıkça anlatmadı ki? Gerçekler böyleyse bile yaptıkları şey grupsex kadar çirkin bir şey. Siz neden ısrarla buna takıldınız bunu anlamadım ?
“Yalnış” yazmış bir de. Elim ayağım titredi.
Oğlunuz yada kızınız anne biz grupsex yapıyoruz ve bu şekilde mutluyuz deselerdi, tepkiniz ne olurdu ? Lütfen neutral cevap verin, bende ona göre cevap yazacağım.ben konuyu gercek varsayarak yorum yaoiyorum ayrica anlatmadigi ne kaldi ?
grup sex yapmak cirkindir demem cünkü baskalarının özel hayatini yargilamayacak kadar olgunum . isteyen grup yapar seviyosa yapsin . konu sahibinin ozgur bir cinsel yasantisi var diye elestirecek kadar geri kafali degilim.
ama basit bir tek gecelik iliski yasayan birine de inatla ay 3 kisi ciplaksiniz ay keske grup yapsaydiniz denmez.
kaldiki 3 tane ciplak insan yok .konu sahibi farkli zamanlarda iki kisiyle iliski yasamis bunu elestirdigi icinde misscherry ay keske grup yapsaydin dedi .olay bu
kadini 3 ciplagin olmadihina ikna edemedim
yorum yokkkben konuyu gercek varsayarak yorum yaoiyorum ayrica anlatmadigi ne kaldi ?
grup sex yapmak cirkindir demem cünkü baskalarının özel hayatini yargilamayacak kadar olgunum . isteyen grup yapar seviyosa yapsin . konu sahibinin ozgur bir cinsel yasantisi var diye elestirecek kadar geri kafali degilim.
ama basit bir tek gecelik iliski yasayan birine de inatla ay 3 kisi ciplaksiniz ay keske grup yapsaydiniz denmez.
kaldiki 3 tane ciplak insan yok .konu sahibi farkli zamanlarda iki kisiyle iliski yasamis bunu elestirdigi icinde misscherry ay keske grup yapsaydin dedi .olay bu
kadini 3 ciplagin olmadihina ikna edemedim
ssviyosa yapabilir beni ilgilendirmez .Oğlunuz yada kızınız anne biz grupsex yapıyoruz ve bu şekilde mutluyuz deselerdi, tepkiniz ne olurdu ? Lütfen neutral cevap verin, bende ona göre cevap yazacağım.
ben cins anneyim karışabilirimmmssviyosa yapabilir beni ilgilendirmez .
koskoca insanin cinsel hayatina karisacak degilim ...
Oğlunuz yada kızınız anne biz grupsex yapıyoruz ve bu şekilde mutluyuz deselerdi, tepkiniz ne olurdu ? Lütfen neutral cevap verin, bende ona göre cevap yazacağım.
bu arada konu grup sex degil misscherry nin ay bide grup yapin demesi .Oğlunuz yada kızınız anne biz grupsex yapıyoruz ve bu şekilde mutluyuz deselerdi, tepkiniz ne olurdu ? Lütfen neutral cevap verin, bende ona göre cevap yazacağım.
bide hpv asisini zamaninda yaptiririm ne halt yiyosa yesin banane.valla ben korunmayı ihmal etmeyin hastalık bulaşmasın derim. ama kaç yaşında olduğuna da bağlı.
miss yanlış yazmış yazmamalıydı orası ayrı da gerçekten grup sex e normal mi bakıyorsunuz ?bu arada konu grup sex degil misscherry nin ay bide grup yapin demesi .
ne alaka konuyla yani ?
ben ona tepki gosterdim.
farkli tarihlerde farkli kisilerle birlikte olunca grupta yapabilir anlamina mi geliyor ?
kadin banlandi zaten
Burda haklı olabilir aslında. Hpv aşısının zamani 12 diye biliyorum yanlışsam düzeltin. İleriyi düşünmek lazım etkili bir şeymiş. Evlendikten sonra eşi pislik çıkınca eşinden bile kapanlar oluyormuş Allah korusun. Yazan üyenin dedigi şekilde düşünmeden bu konu üzerinde bir düşünmek lazım bence.bide hpv asisini zamaninda yaptiririm ne halt yiyosa yesin banane.
isteyen istedigini yapar.
Aslında bu konunun dışında bir konu bu ama kesinlikle öyle düşünmeyin ve evladınıza düşündürtmeyin. Günümüzde bir çok kişi bu şekilde ilişkiler yaşıyor, başkaları beni ilgilendirmiyor ama hoş karşıladığımı söyleyemem ama konu ailem yada çocuklarım olunca bunun kesinlikle yanlış bir şey olduğunu vurgularım. Yanlış diyorum cünkü gerçekten yanlış .ssviyosa yapabilir beni ilgilendirmez .
koskoca insanin cinsel hayatina karisacak degilim ...
hpv aşısı çok önemli.kız çocuklarına mutlaka yaptırılmalı.Ama soru sormuştum cevabımı alamadan banlandı .seviyeli tartışacaktık halbukiBurda haklı olabilir aslında. Hpv aşısının zamani 12 diye biliyorum yanlışsam düzeltin. İleriyi düşünmek lazım etkili bir şeymiş. Evlendikten sonra eşi pislik çıkınca eşinden bile kapanlar oluyormuş Allah korusun. Yazan üyenin dedigi şekilde düşünmeden bu konu üzerinde bir düşünmek lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?