Sevgilime Doğum Günü

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Kızlaaaaaaar yardımınıza ihtiyacım vaaar
1.5 aylık bir ilişkim var ve sevgilim asker bir çoğunuz ilişkim hakkında bilgi sahibisiniz zaten.
Erkek arkadaşım 1.5 ay boyunca sürekli ufakta olsa bana sürprizler yaptı benim kendimi özel hissetmem için elinden geleni yapmaya çalıştığına eminim. Fakat bu süre zarfında ben hep ona karşı sönük kaldım hiç hediye almadım ufak hediyeler almadım.
Ve 25 ekimde erkek arkadaşımın doğum günü var 23ünde teskere olacak
O gitmeden önce ona güzel bir doğum günü sürprizi hazırlamak istiyorum ama bu konularda çok tecrübesizim ne yapsam onu nasıl mutlu edebilirim hiçbir fikrim yok.
Aranız da daha önce sevgilisi için doğum günü sürprizleri yapan birileri varsa bana yardımcı olabilir mi acaba.

Bir de aklıma şöyle bir fikir gelmişti onu da paylaşayım sizinle.
Acaba evde yaprak sarsam yanına bir kaç parça bir şey daha hazırlasam pasta da alsam beraber piknik mi yapsak diye düşündüm ama pek de aklıma yatmadı lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle kızlaaar

Güzel süprizler genelde kesenin ağzını açmayı gerektirir
bence sadece buluşma amaçlı bir organizasyon yap
daha önce anlaştığın bir pastane yada cafe ye giğt
ve senin belirttiğin pastayı belirttiğin zamanda
güzel bir şarkı eşliğinde geitrsinler

Yapmanız gereken şeyi zaten söylemişsin yap ellerinle sarma börek çörek gidin piknik yapın ona verebileceğin en güzel şey ellerinden olmus olur ve seninle zaman geçirmiş olur.

Yok ben de öyle ahım şahım bir kutlama olsun istemiyorum özel olsun istiyorum.

Yapmanız gereken şeyi zaten söylemişsin yap ellerinle sarma börek çörek gidin piknik yapın ona verebileceğin en güzel şey ellerinden olmus olur ve seninle zaman geçirmiş olur.

Olabilir değil mi aklıma ilk gelen bu oldu başka da bir fikir yok zaten

Piknik güzel fikir ben beğendim aslında. Başbaşa yapacaksanız güzel bir battaniye, güzel bir sepet filan ayarlarsınız. Hazırladığınız yiyecekleri pastayı vs. Servistede şık duracak ufak saklama kaplarına koyarsınız, içecek olarak alkol kullanıyorsanız şarap kullanmıyorsanız güzel bir termosta limonata ya da uludağın litrelik premium şişesinde soda alırsınız yanınıza -2.5 litrelik pet şişeler hep ilkokul pikniklerini hatırlatıyor da bana o yüzden özellikle belirtim- Mekan olarakta çok uzaklarda biryer değil de insanların normalde gidebilecekleri bir yer seçip onu orada hazırlıkları yapmış olarak karşılarsanız hoş bir süpriz olur. - Mesela moda sahil -

Arkadaşlarını dahil ederek piknik düzenleyecekseniz ambiyans hazırlamaya gerek yok. Davetlilere uygun olan bir piknik alanında toplanmanız yeterli, sadece gelenlerden yanlarında müzik aletleri, top, frizbi gibi eğlenebileceğiniz birşeyler getirmelerini istemeniz yeterli, hatta USB hopörlörü de bulun.

Hertürlü Kafe'de doğumgünü kutlamasından daha hatırlanır, daha eğlenceli bir anı olur. Kafe'de doğumgününü herkes yapıyor.

Bir de benim sevgilim askere gidiyor olsa ben ona çift kişilik poligon seansı alırdım kesin, birlikte denemek için. Hem eğlenceli bir anı olurdu, hem askerlikle alakalı ve daha önce hiçbirkızla yapmadığı bir deneyim olurdu. Fırsat sitelerine bir bak istersen çok pahalı değil diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…