• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin doğum günü

Nasıl yapmalıyım sizce yani ben hep güler yüzlü alçak gönüllü davranıyorum
Gereksiz samimiyet kurma yeter. Ortada söz olur nişan olur onda bile ağırdan al kendini. Ama ilişkini gözden de geçir derim 1 yıl daha gözlemle.

sevgilin cagirmis bence bu da davet. ablasına demistir elbet.
benim de ablam enistem vs asla sevgilimi aramaz bana söylerler uygun musun diye gideriz. dogumgunu vs olsaydi da bu sekilee ben "sen de gel" desem sevgilim gelirdi. ekstra davet beklemeniz bence gereksiz olmus. bu kadar adete gelenege gorenege takılan biriyseniz keske sadece sevgiliyken adamin yakin akrabalarina gitmeseydiniz. usulüne uygun önce es adayiniz ailenizle tanışsaydi sonra onlar sizi arayip resmi davet etseydi falan, boyle daha "geleneksel" bir iliskiniz olsaydi. oyle olsaydi sevgilinizin ablasına gitmek zorunda da olmazdiniz, arada nisan vs resmiyet olsa görümce olarak aramasi beklenebilirdi

1 yıl oldu ama bu bir yıl içinde kardeşiyle tanıştım ve daha önce evine gittim vs ama arayıp davet etmek yerine sevgilim bana gelmek ister misin diye soruyor belki haberi bile yok yani alıp götürecek beni
Daha ortada ciddi bir şey yokken böyle eve gitmeler falan yapma. Ciddi bir şeyden kastım ay biz sevgilimle çok ciddiyiz anlamında değil, ailelerin taktığı bir yüzük var mı yok mu ondan bahsediyorum.
Gitmemen bence doğru olmuş, ama bunun için bu durumda sana küsüp trip atan sevgiliyi de bir gözden geçirmen şart

Back
X