Örgü Sevgilime atkı örmek istiyorum. Ama tecrübesizim...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Merhaba kızlar. Ben sevgilime atkı örmek istiyorum,ama bu konuda tecrübem sıfır.

4.0 mm iki şiş var elimde bir de siyah top :)
Bana yardımcı olabilir misiniz,basit birşey örmek istiyorum ve nasıl yapıldığını anlatır mısınız? Şimdiden çok teşekkür ederim

canım ben atkı yaparken genelde lastik örgü yapıyorum

ilmek atmasını falan biliyormusun yoksa hic örgüyle alakan olmadımı cunku internette gorsel olarak anlatılan videolar var biz burdan sana desekte pek anlayamazsın videolarda daha guzel anlatılıyor

bilmiyorum malesef :/ bana önerebilir misiniz anlatan bir video ?

hay allah aslında basittir bu annene falan sorsan bir ters bir düz oluyor bu lastik modeli...bende örmüştüm sevgilime cok begenmişti tek renk degildi koyu maviden beyaza dogru acılıyordu...

youtubeden video bulabilirsin aslında...:44:

bu arada 4 çok ince ben 6 ile örmüştüm daha cabuk bitiyor 4 ile ugrasırsın birde 3 top ip gitmişti bende...

Kesinlikle snood atkı örmelisin çok güzel duruyor netten araştırabilirsin.
ipi biraz kalın aldığında düz örgü bile güzel duruyor.

atkı için yaklaşık 60 ilmek ile başla...2 ters 2 düz bitene kadar devam etmelisin...sonra tığ ile kenarlarına ipleri takarsın atkı örmenin en kolay yolu lastik atkıdır ...kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…