- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
-
- Konu Sahibi sonsuzdeniz95
Kuzum bende kıskanç bir insan değilim, kıskanılmayıda sevmem ama o konuya bir gözat durum normal değil.Ay kıskanmamayı ona bağlamıyalım cicim ya. Ama durum tuhaf bence de.
Hiç bir gay gay olmayan birine asılmaz sevgili S sonsuzdeniz95
ben humanist bi insanim herkesin tercihine saygim var ve forma uzun zamandir girmedim. ne gundemde bilmiyorum bile. sadece basima gelen bi olay icin yardim alacak kimse yok cevremde baska carem olmadigi icin buraya yazma gereksinimi duydum.
biz evlenmeyi dusunuyoruz ve Boyle egilimleri oldugunu gozlemlemedimAy kıskanmamayı ona bağlamıyalım cicim ya. Ama durum tuhaf bence de.
Hiç bir gay gay olmayan birine asılmaz sevgili S sonsuzdeniz95
Silmiş konularını konu sahibi. Ben bi kibleyip geleyim.Kuzum bende kıskanç bir insan değilim, kıskanılmayıda sevmem ama o konuya bir gözat durum normal değil.
Daha cok bi yerlere davet etmis. nasil oldugunu falan sormusönyargılı davrandıysam kusura bakmayın. mesajlar nasıl peki cinsellikle ilgilimi yoksa duygusallık aşk vs gıbı mı?
Gay olan birisi normal bir erkeğe aşık olur yalnız gay olan birine aşık olmaz. Üniversitede arkadaşım vardı eşcincel ve ev arkadaşının abisine aşık olmuştu. Ama söyleyemedi bildiğin platonikti.
Datlum, en yakın arkadaşım bir gaydi ve şimdi evli. Gaylikten bisexliğe geçiş yaptı sanırım. Gözlemlenecek bir şey değil pek.biz evlenmeyi dusunuyoruz ve Boyle egilimleri oldugunu gozlemlemedim
Vayyyy öyle miiiii yettim bacımSilmiş konularını konu sahibi. Ben bi kibleyip geleyim.
Gay olan bir kişi, bir gay'e de aşık olabilir hetoroseksüel bir erkeğe de ama heteroseksüel bir erkeğe yanaşmaz aynen platonik kalır.
Daha cok bi yerlere davet etmis. nasil oldugunu falan sormus
hic sanmiyorum. Tercihleri farkli olan insanlara karsi bi tutumu var ama saygisida var. Oyle buyumus.Datlum, en yakın arkadaşım bir gaydi ve şimdi evli. Gaylikten bisexliğe geçiş yaptı sanırım. Gözlemlenecek bir şey değil pek.
Kendi gosterdi banaYalnız ondan ışık göremeden o tarz mesajlar atmaz, atamaz. Arkadaşımdan biliyorum...
Sen erkek arkadaşının telefonunda tesadüfen mi gördün o mesajları?
Bizden 20 yas kadar buyuk. Bi cok arkadasi var. Ama tutup benim sevgilimi ariyip mesaj atiyo. Sevgilim israrla cevap vermesede o devam ediyo.yani belkide sadece arkadas olmaya çalışıyordur mesajlarda flört belirtisi yok gibi
Staj icin orda baska bi secenek yok okul yonlendiriyorRahatsiz olan kisi ya uyarir yada isi birakir, memlekette ismi yok, hem gay olmayan biri bunu düsünmez bile... Sevgiliniz pek bi rahat...