Sevgilime asılan gay

ben humanist bi insanim herkesin tercihine saygim var ve forma uzun zamandir girmedim. ne gundemde bilmiyorum bile. sadece basima gelen bi olay icin yardim alacak kimse yok cevremde baska carem olmadigi icin buraya yazma gereksinimi duydum.

önyargılı davrandıysam kusura bakmayın. mesajlar nasıl peki cinsellikle ilgilimi yoksa duygusallık aşk vs gıbı mı?

Gay olan birisi normal bir erkeğe aşık olur yalnız gay olan birine aşık olmaz. Üniversitede arkadaşım vardı eşcincel ve ev arkadaşının abisine aşık olmuştu. Ama söyleyemedi bildiğin platonikti.

Gay olan bir kişi, bir gay'e de aşık olabilir hetoroseksüel bir erkeğe de ama heteroseksüel bir erkeğe yanaşmaz aynen platonik kalır.

Yalnız ondan ışık göremeden o tarz mesajlar atmaz, atamaz. Arkadaşımdan biliyorum...
Sen erkek arkadaşının telefonunda tesadüfen mi gördün o mesajları?

Ön yargılı olmayım diyorum ama hep yeni üyelerden çıkıyor böyle atraksiyonlu ekşinli konular. Haliyle insan işkilleniyor...

Bugun sosyal aglardan engelledi ama hergun gormek zorunda oda rahatsiz oldugunu soyledi. Ama yapabilcek bi seyi yok. Benden akil istedi ama bende bulamadim. Baska is bulma gibi bi sansi yok okul staj icin oraya yonlendirdi.

Erkek arkadaşın gay olmadığına göre nasıl asılan bir kız terslenince vazgeçiyorsa asılan erkek de vazgeçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…