Sevgilime asılan gay

Yapacak bir şey yok erkek arkadaşınız uzak duracak.
Sonuçta yüz yüze görüşüyorlarmış erkek arkadaşınız bir iki sınır koyduktan sonra öyle bir niyeti varsa da bir daha yanaşmaz,biter zaten.

Valla arkadaslar yazmis zaten, gay adam durduk yere birine cesurca asilmaz, sevgilin iyi ihtimalle biseksuel, gecmis olsun. Eger sevgilin normal adam olsaydi o mesajlarin uzerine kan cikardi telefonda goremezdin onlari

Peki biz nasıl bir yardımda bulunabiliriz şeker?

Sevgilin bu konu hakkında konuşmalı,sevgilinin üst pozisyonunda olabilir ama bu sevgiline asılma Hakkını vermiyor.sevgilin cesur olsun ve konuşsun

Ay kıskanmamayı ona bağlamıyalım cicim ya. Ama durum tuhaf bence de.

Hiç bir gay gay olmayan birine asılmaz sevgili S sonsuzdeniz95

Ön yargılı olmayım diyorum ama hep yeni üyelerden çıkıyor böyle atraksiyonlu ekşinli konular. Haliyle insan işkilleniyor...

Erkek arkadaşın gay olmadığına göre nasıl asılan bir kız terslenince vazgeçiyorsa asılan erkek de vazgeçer.

Rahatsiz olan kisi ya uyarir yada isi birakir, memlekette ismi yok, hem gay olmayan biri bunu düsünmez bile... Sevgiliniz pek bi rahat...

Yapacak bir şey yok erkek arkadaşınız uzak duracak.
Sonuçta yüz yüze görüşüyorlarmış erkek arkadaşınız bir iki sınır koyduktan sonra öyle bir niyeti varsa da bir daha yanaşmaz,biter zaten.
Az once sevgilimle konustum bi kac gun icinde durumu okul yetlisine anlaticak. Okula bagli bi kurum oldugu icin bi sey yapamiyoruz ama sikayet edicez. Biraz arastirmis bi kac stajerede yapmis oldugunu ogrenmis. Hepinize tesekkur ediyorum. en azindan bi seyler ogrendim :)

Nasilsin ? Bir yerlerde bi seyler yiyelim mi ? Beraber gezelim mi ? Tarzinda ama rahatsiz edici olan. Israrla red ediliyor ve o yinede devam ediyor
Nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama bir lgbt, diğerini 100 mt uzaktan şak diye anlıyor.
En azından benim arkadaşlarım tanıyor.
Ve en ufak bir ışık dahi görmese, kesinlikle yanaşmıyorlar.
Sana direk msj ları göstermesinide doğru bulmadım.
Ayrıca madem bir sorun yok, kendi bir şekilde idare ediyor, bir suçluluk yada çekincesi olmasa, seni bu kadar huzursuz edecek bir konuyu açmazdı. Ben bu işte art niyet ararım!...

sonsuzdeniz95 .!.:
Az once sevgilimle konustum bi kac gun icinde durumu okul yetlisine anlaticak. Okula bagli bi kurum oldugu icin bi sey yapamiyoruz ama sikayet edicez. Bakalim
Hanımefendi neyi şikayet ediyorsunuz yahu çok komiksiniz.Adam asılıyor olsa bile o mesajlarla nasıl kanıtlayacaksınız.Haklıyken haksız ve komik bir duruma düşersiniz sonuc olarak cinsellikle ilgili bir mesaj bile yok.taciz mi var o da yok.Siz şikayet edersenix o kişi eşcinsel değilse bu sefer de o kişi sizi şikayet edebilir.

Hiç bişe anlamadım nasıl yani yaa hangi erkek beraber gezelim bişeyler yiyelim diye sürekli msj atar adam bi ışık görmüş ki geliyor yoksa deli mi senin erkek arkadaşına atsın bu işler öyle kolay degil asude baharın dedigi gibi kan çıkar valla

konu sahıbı sevlıgın ya işi bırakacak yada adamla oturup sureklı neden rahatszı ettıgını sorucak ama arkadasların dedıgı gıbı gay brının durduk yere ve ısık gormeden sevglınde gay degılse kolay degıl yanı tehlıklı bı durum cıdden adam cesaret edemz gıbı ama allah bılır dogurusnu bıde yaşlarınız kaç ?

Henuz 20 yasindayiz

Valla arkadaslar yazmis zaten, gay adam durduk yere birine cesurca asilmaz, sevgilin iyi ihtimalle biseksuel, gecmis olsun. Eger sevgilin normal adam olsaydi o mesajlarin uzerine kan cikardi telefonda goremezdin onlari
biseksuel ne gayi biliyoruzda ne kadar çok S.x kavrami var

Hanımefendi neyi şikayet ediyorsunuz yahu çok komiksiniz.Adam asılıyor olsa bile o mesajlarla nasıl kanıtlayacaksınız.Haklıyken haksız ve komik bir duruma düşersiniz sonuc olarak cinsellikle ilgili bir mesaj b
Bununla ilgili bi kac sahit var Hanimefendi buna guveniyoruz. Ustelik cinsel acidan teklif alanda var. Bu bahsettigim kisiler arasinda bayan da var yani adam sapik cikti. Lutfen daha fazla ayrinti anlatmak istemiyorum cunku can sıkıci bi durum halini aldi

Henuz 20 yasindayiz
anladım canım pekı emınmısınız adaın gay oldugundan haanı erkek arkadasın neblım hanı cay ıcelım demısya gıtsın mısal bı cafede parkta ıcsın bı kahve veya çay orda sorar hanı neden mesajlar cektıgını sureklı rahatsız ettıgını adam acılırda ıste ben gayım senden hoslandım vs gıbı seyler soylerse sevgılın uygun bı dılle olmuycagınız vs konussun ama bu turlu hanı emın olamzasınız cunku mesajlarda pekde bırsey yok gıbı anca boyle cozume kavusur konu

Aa o zaman sikayet edin tabi adam bildigin sapıkmış.

Bu konu hakkinda bi kac kisiyle gorusduk. Bizden de cikti durum bu yuzden yarin okula gorusucez. Bi kac kisininde sikayeti var ve cinsel icerikli teklifler var. Su an bile diger kisilerle bunu konusuyorum inanin ve duyduklarim cok cirkin seyler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…