- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
- Konu Sahibi sonsuzdeniz95
Mesajin icerigi nedir ogrenebilirmiyiz bi sakincasi yoksa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasilsin ? Bir yerlerde bi seyler yiyelim mi ? Beraber gezelim mi ? Tarzinda ama rahatsiz edici olan. Israrla red ediliyor ve o yinede devam ediyorMesajin icerigi nedir ogrenebilirmiyiz bi sakincasi yoksa?
Belli ki alıntıların silinmediğinden habersiz. Wah garibim :)Silmiş konularını konu sahibi. Ben bi kibleyip geleyim.
Peki biz nasıl bir yardımda bulunabiliriz şeker?
Sevgilin bu konu hakkında konuşmalı,sevgilinin üst pozisyonunda olabilir ama bu sevgiline asılma Hakkını vermiyor.sevgilin cesur olsun ve konuşsun
Senin ilk defa başına geliyor olabilir ama sevgilinin ilk değil zira gayler birbirini tanır. Gay bir kişi gay olmayan heteroseksüel birine ısrarla asılmaz. Sözün özü sevgilin seninle birlikte ama üstü ona asılıyorsa sevgilin biseksüel manasına geliyor. Geçmiş olsun...
Ha iki gecedir gayler ile alakalı açılan konular gözümden kaçmış değil... Hayırdır Grindr çıkarması mı var foruma?
Ay kıskanmamayı ona bağlamıyalım cicim ya. Ama durum tuhaf bence de.
Hiç bir gay gay olmayan birine asılmaz sevgili S sonsuzdeniz95
Canım çok iyi niyetlisin. Ne yazık ki iş senin bildiğin gibi değil. Zaten Türkiye'de eşcinsellere çok çirkin bir bakış açısı var biliyorsun, bu yüzden cinsel kimliklerini saklamak durumunda kalıyorlar eğer yaşları genç ise ve özellikle aileleri ile birlikte yaşıyorlarsa. Hal böyleyken çocukda kızlara yöneliyor ama gerçekte içinde yatan şey belli ve karşı taraf bunu çok kolay biçimde anlayabiliyor.
Lütfen bunları açıkça yazıyorum diye üzülme ama çok fazla gay arkadaşım vardır, hepsinin hikayesini bilirim. Evlenip çoluk çocuğa karışıp, eşlerinin hayatını karartanda var, genelde erkeklerle birlikte olup arada hatunlara takılanda var. Gözlerini iyice aç, korkarım ki senin sevgili senin tecrübesizliğinden ve iyi niyetinden mütevelleti bir yola girmiş ama sonu kıyamet.
Ön yargılı olmayım diyorum ama hep yeni üyelerden çıkıyor böyle atraksiyonlu ekşinli konular. Haliyle insan işkilleniyor...
Erkek arkadaşın gay olmadığına göre nasıl asılan bir kız terslenince vazgeçiyorsa asılan erkek de vazgeçer.
Rahatsiz olan kisi ya uyarir yada isi birakir, memlekette ismi yok, hem gay olmayan biri bunu düsünmez bile... Sevgiliniz pek bi rahat...
Az once sevgilimle konustum bi kac gun icinde durumu okul yetlisine anlaticak. Okula bagli bi kurum oldugu icin bi sey yapamiyoruz ama sikayet edicez. Biraz arastirmis bi kac stajerede yapmis oldugunu ogrenmis. Hepinize tesekkur ediyorum. en azindan bi seyler ogrendim :)Yapacak bir şey yok erkek arkadaşınız uzak duracak.
Sonuçta yüz yüze görüşüyorlarmış erkek arkadaşınız bir iki sınır koyduktan sonra öyle bir niyeti varsa da bir daha yanaşmaz,biter zaten.
Nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama bir lgbt, diğerini 100 mt uzaktan şak diye anlıyor.Nasilsin ? Bir yerlerde bi seyler yiyelim mi ? Beraber gezelim mi ? Tarzinda ama rahatsiz edici olan. Israrla red ediliyor ve o yinede devam ediyor
Hanımefendi neyi şikayet ediyorsunuz yahu çok komiksiniz.Adam asılıyor olsa bile o mesajlarla nasıl kanıtlayacaksınız.Haklıyken haksız ve komik bir duruma düşersiniz sonuc olarak cinsellikle ilgili bir mesaj bile yok.taciz mi var o da yok.Siz şikayet edersenix o kişi eşcinsel değilse bu sefer de o kişi sizi şikayet edebilir.sonsuzdeniz95 .!.:Az once sevgilimle konustum bi kac gun icinde durumu okul yetlisine anlaticak. Okula bagli bi kurum oldugu icin bi sey yapamiyoruz ama sikayet edicez. Bakalim
Henuz 20 yasindayizkonu sahıbı sevlıgın ya işi bırakacak yada adamla oturup sureklı neden rahatszı ettıgını sorucak ama arkadasların dedıgı gıbı gay brının durduk yere ve ısık gormeden sevglınde gay degılse kolay degıl yanı tehlıklı bı durum cıdden adam cesaret edemz gıbı ama allah bılır dogurusnu bıde yaşlarınız kaç ?
biseksuel ne gayi biliyoruzda ne kadar çok S.x kavrami varValla arkadaslar yazmis zaten, gay adam durduk yere birine cesurca asilmaz, sevgilin iyi ihtimalle biseksuel, gecmis olsun. Eger sevgilin normal adam olsaydi o mesajlarin uzerine kan cikardi telefonda goremezdin onlari
Bununla ilgili bi kac sahit var Hanimefendi buna guveniyoruz. Ustelik cinsel acidan teklif alanda var. Bu bahsettigim kisiler arasinda bayan da var yani adam sapik cikti. Lutfen daha fazla ayrinti anlatmak istemiyorum cunku can sıkıci bi durum halini aldiHanımefendi neyi şikayet ediyorsunuz yahu çok komiksiniz.Adam asılıyor olsa bile o mesajlarla nasıl kanıtlayacaksınız.Haklıyken haksız ve komik bir duruma düşersiniz sonuc olarak cinsellikle ilgili bir mesaj b
anladım canım pekı emınmısınız adaın gay oldugundan haanı erkek arkadasın neblım hanı cay ıcelım demısya gıtsın mısal bı cafede parkta ıcsın bı kahve veya çay orda sorar hanı neden mesajlar cektıgını sureklı rahatsız ettıgını adam acılırda ıste ben gayım senden hoslandım vs gıbı seyler soylerse sevgılın uygun bı dılle olmuycagınız vs konussun ama bu turlu hanı emın olamzasınız cunku mesajlarda pekde bırsey yok gıbı anca boyle cozume kavusur konuHenuz 20 yasindayiz
Aa o zaman sikayet edin tabi adam bildigin sapıkmış.sonsuzdenizein post: 39196696 .!.:Bununla ilgili bi kac sahit var Hanimefendi buna guveniyoruz. Ustelik cinsel acidan teklif alanda var. Bu bahsettigim kisiler arasinda bayan da var yani adam sapik cikti. Lutfen daha fazla ayrinti anlatmak istemiyorum cunku can sıkıci bi durum halini aldi
Tesekkur ederimAa o zaman sikayet edin tabi adam bildigin sapıkmış.
Peki mesajları sizmi gördünüz yoksa erkek arkadaşınızmı gösterdiNasilsin ? Bir yerlerde bi seyler yiyelim mi ? Beraber gezelim mi ? Tarzinda ama rahatsiz edici olan. Israrla red ediliyor ve o yinede devam ediyor
Bu konu hakkinda bi kac kisiyle gorusduk. Bizden de cikti durum bu yuzden yarin okula gorusucez. Bi kac kisininde sikayeti var ve cinsel icerikli teklifler var. Su an bile diger kisilerle bunu konusuyorum inanin ve duyduklarim cok cirkin seyleranladım canım pekı emınmısınız adaın gay oldugundan haanı erkek arkadasın neblım hanı cay ıcelım demısya gıtsın mısal bı cafede parkta ıcsın bı kahve veya çay orda sorar hanı neden mesajlar cektıgını sureklı rahatsız ettıgını adam acılırda ıste ben gayım senden hoslandım vs gıbı seyler soylerse sevgılın uygun bı dılle olmuycagınız vs konussun ama bu turlu hanı emın olamzasınız cunku mesajlarda pekde bırsey yok gıbı anca boyle cozume kavusur konu
sevgilim kendi gosterdiPeki mesajları sizmi gördünüz yoksa erkek arkadaşınızmı gösterdi
biseksuel ne gayi biliyoruzda ne kadar çok S.x kavrami var