Sevgilime asılan gay

Sevgilinim gay olmadigina emin misin? Kanimca hic bir erkek gay tarafindan asilmayi kaldiramazda..
Evet eminim. Ben ve sevgilim insanlarin tercihlerine saygi duyuyorum. yani insanlarin cinsel etnik koken dini vb. tercihlerine saygi duyoruz. bu kisilerin yetistirilme tarzina bagli sanirim.

Evet eminim. Ben ve sevgilim insanlarin tercihlerine saygi duyuyorum. yani insanlarin cinsel etnik koken dini vb. tercihlerine saygi duyoruz. bu kisilerin yetistirilme tarzina bagli sanirim.

Bu karsidaki kisiye saygi duymakla alakasi yok. Bu durum sizi rahatsiz etmeye baslamissa pekte saygi duymaya gerek yok. Gorunen o ki karsi taraf sevgilinizin cinsel tercihlerine saygi duymuyor. Sevgilinizdeki bu kadar sessizlik bana hic hayra alamet gelmedi.

Bu karsidaki kisiye saygi duymakla alakasi yok. Bu durum sizi rahatsiz etmeye baslamissa pekte saygi duymaya gerek yok. Gorunen o ki karsi taraf sevgilinizin cinsel tercihlerine saygi duymuyor. Sevgilinizdeki bu kadar sessizlik bana hic hayra alamet gelmedi.
Lutfen ben artik konuyu kapatmak istiyorum.

Sevgili konu sahibi niye konuyu sildiniz ya,aksiyon var diye girdim sessiz sinema çıktı, arkadaşların yorumlarından konuyu kafamda canlandırıp yazmaya çalışıyorum ama kafamda ki senaryoya göre sonu hayırlara çıkmıyor ona göre.
Silmeyin şu konuları.

Cemil İpekçi bile 2 kez evlenmiş. Melike Demirağ ile nisanlanmis. "Maço ve kıskanç bir koca olurdum. Kadınlarla yapamadım sonra muhafazakâr bir escinsel oldum." diyorsa , hele bir de Rock Hudson vardi. Tas gibi adamdi adı gibi. O bile gay çıkıyorsa, olmaz olmaz deme hiç.
Arkadaşlara katılıyorum, ısrarcı gay hayra alamet değil. Onlar nadiren baltayi taşa vurur.

İçeriği silecekseniz konu açmayın vallahi üyelere yapılan ayıp, bu başka bir şey değil. Biz bakıp elimizden gelirse yardımcı olmaya, fikir vermeye, dertleşmeye çalışıyoruz. Şu an bu iyi niyetlerimin yerini sinir alıyorsa sebebi silinen içeriktir.

X