- 21 Temmuz 2014
- 52
- 2
-
- Konu Sahibi sonsuzdeniz95
Bilmiyorum bir kiz olsa uyarim konusurum ama burda benden en az 20 yas buyuk bi adam var ve nasil yaklasmam gerekiyor bilmiyorum.Peki biz nasıl bir yardımda bulunabiliriz şeker?
Ayni seyi soyledim ama ise ihtiyaci var bu yuzden bi sey yapamiyorSevgilin bu konu hakkında konuşmalı,sevgilinin üst pozisyonunda olabilir ama bu sevgiline asılma Hakkını vermiyor.sevgilin cesur olsun ve konuşsun
ben humanist bi insanim herkesin tercihine saygim var ve forma uzun zamandir girmedim. ne gundemde bilmiyorum bile. sadece basima gelen bi olay icin yardim alacak kimse yok cevremde baska carem olmadigi icin buraya yazma gereksinimi duydum.Bu aralar lgbt konuları revaçta doyamadınız her gece sahte konu açıp şu insanlara giydirmekten!!! Ayıp herkes bi dönsün kendine baksın.
Aynısını yazacaktım, gerek kalmamış yine.Senin ilk defa başına geliyor olabilir ama sevgilinin ilk değil zira gayler birbirini tanır. Gay bir kişi gay olmayan heteroseksüel birine ısrarla asılmaz. Sözün özü sevgilin seninle birlikte ama üstü ona asılıyorsa sevgilin biseksüel manasına geliyor. Geçmiş olsun...
Ha iki gecedir gayler ile alakalı açılan konular gözümden kaçmış değil... Hayırdır Grindr çıkarması mı var foruma?
Ayni seyi soyledim ama ise ihtiyaci var bu yuzden bi sey yapamiyor
Önceki konularından birinde sevgilisinin hiç bir biçimde kıskanmadığınıda yazmış. Ne yazık ki olay ortada... Umarım konu sahibi üzülmez...Aynısını yazacaktım, gerek kalmamış yine.
Konu sahibi sevgiliye dikkat...
Senin ilk defa başına geliyor olabilir ama sevgilinin ilk değil zira gayler birbirini tanır. Gay bir kişi gay olmayan heteroseksüel birine ısrarla asılmaz. Sözün özü sevgilin seninle birlikte ama üstü ona asılıyorsa sevgilin biseksüel manasına geliyor. Geçmiş olsun...
2 yildan fazla beraberiz hic bi eylimini gormedim Ama insanlarla sohbeti sever. Kendide bu tarz seylere sicak bakmasada saygi duyar karsi taraf yanlis anlamis olabilir diye dusunuyorum.
O konuyu en son bi is arkadasimi dovunce beni kiskandigina kaanat getirmistimÖnceki konularından birinde sevgilisinin hiç bir biçimde kıskanmadığınıda yazmış. Ne yazık ki olay ortada... Umarım konu sahibi üzülmez...
Ay kıskanmamayı ona bağlamıyalım cicim ya. Ama durum tuhaf bence de.Önceki konularından birinde sevgilisinin hiç bir biçimde kıskanmadığınıda yazmış. Ne yazık ki olay ortada... Umarım konu sahibi üzülmez...