Sevgilimden Para İstemeli Miyim ?

Nasıl ya şimdi gördüm maaşsız mı çalışıyorsunuz ?
Evet maalesef maaşsız çalışıyorum, biliyorum çok saçma inanın benimde hoşuma gitmiyor bu durum burda ki çalışanlardan hiç bir farkım yok onlarla aynı saatte gelip gdiyorum
Zaten herkes alşmış beni mahcup etmeye burdakiler de süreki kimse durupta sana iş anlatmaz iş öğretmez bak sen sanslısın biz burda sana herseyi öğretiyoruz.
O zaman bile utanıyorum

evlen, evlen de gör. sen hiçbir eşyan düğünün vs gönlüne göre olmadan evlenip, evlendikten sonra da herseyi ucu ucuna yetirmeye çalışırken adam her ay ailesine para yardımı yaptıkça kendini yiyip bitireceksin. bunlar hep yaşanmış şeyler..

bence sen sevgilin polis diye ayrılmak istemiyorsun. O üniforma,işte kendince bi kariyer, ya da çevrende sevgilim polis memuru demek hoşuna gidiyor.
Sevgilin de maalesef seni önemsemiyor gibi geldi. Nitekim evlenmek isteyen adam hep ailem ailem demez, birazda eşi taraflı olur. Gelecek ile ilgili yatırım yapmaya çalışır.
Öyle kuru ekmek,soğan yeriz evleniriz aşkları ne yazıkki kalmadı.

'' durumuz sıkışıkken? '' durumu ne için sıkışık acaba ?
iyi de 60 bin diyorsunuz
bu kadar kredi çekmeye alısık madem sizin için de cekıverir bi 60 bin o paraya düğünün alasını eşyanın alasını alırsınız
siz bence ona deyın borcunu bitir oyle gel evlenelim bakalım ne diyecek
dedıgım gibi illaki birikime gerek yok o zaman da madem kredı cekıp evlenırsınız en azından ıkınız ıcın cektıgınız kredıyı yıne ıkınız ıcın odersınız oyle anası babası ıcın cektıgı kredıyı beraber odemezsınız
borclarını tamamen bıtır oyle evlenenlım deyın bakalım ne dıyecek
ve tabıkı oncelıkle aılene evlenınce para gonderecek msıın yıne dıye muhakkak kesın cevabını alın

ama bence asıl fıkrımı yazarsam ayrılın kurtulun bu adamdan

Heh işte hep dediği şey şu, daha ortada ciddi bişey bile yokki babana bile söylemiyosun ki sen önce bi babana söylede maddiyat en son düşünülecek şey diye laf sokuyo bana
Ya babasını görseniz abisi gibi adamın eli ayağı sağlam çok genç hiç mi iş bulamıyor bence kendine yakıştıramıyor ama bunları sevgilime diyemiyorum işte

Bu kadar parayla ailesi ne yapıyor ?
Vallahi bende anlamadım, tanıştığımız günden beri ailesinin hep sıkıntısı var babası 3 ay maaş alamıyor 1 ay alıyormuş
Durum böyle olunca benimkide çek kredi çek kredi kıyamıyor da onlara
Beni bu yaşa nelerle getirdi onlar diye ağlamaya başlıyo ben sende sıkıntıya giriyorsun hayatım diyince bile

Öncelikle iş yerindekiler seni kullanıyor, ayrıl ordan, milletin Bi enayisi sen kaldın galiba.

Sevgilin seni denemiş güya, yeme bunları, sen tepki gösterince yan çizmiş, evlenince yine gider kaynanayla oturursun

Ayrıca neden Bi nikah kıyıp kavuşacakmışsın? Sevgilin resmen bedavaya evlenmek istiyor. İnanma o laflara.
O borçlar bitmez. Sen çalışınca senin paran da o aileye gider. Kendin kazanıp onları beslemek zorunda kalırsın

Sevgilinden Bi cacık olmaz.

Yok yaa ne işim olur onun üniformasıyla işiyle gücüyle , ben kör değilim parasız üniforma karın doyurmuyor o kadar maaşı varda ne oluyor kariyeri varda ne oluyo ay sonunda asgari ücretle çalışan adamda ki kadar güveni kalmıyor kendine

Maddiyat Nasıl en son düşünülecek şeymiş?
Karı koca çalışırken düğün zamanı ve sonrasında zorlandık ya, hala da üniversite kredisi geri ödemesi yapıyoruz.
İnanma o laflara bal gibi de önemli maddiyat
Senin bu sevgilinin ailesi sorumsuz, sevgilin de ailenin kahramanı herhalde.

Haziran da şarka gidiyor yeni bi yazı geldi artık polisler memleketlerinde çalışabilecekmiş dedi bana 2 hafta önce

Ben zaten uğraşıyorum iş bulmak için, şaunda mutlu muyum sanıyosunuz
Kendimi bi halta yaramayan asalak gibi hissediyorum yol parasını sırf iş öğreneyim diye çalışıyorum
5 ay stajerlik yaptım 2 aydır da para almadan çalışıyorum şimdi de o kadar emeğim var çöpe atmıyım diyorum daha fazla tecrübe istiyorlar bizim sektörde muhasebeci de çalışıyor
Mayıs da yeni bir büro açılacak inşallah olursa orda işe başlıcam büro açacak kişi de sen o zamana kadar daha birseyler öğren dedi bana bizim patronun arkadası
O saatten sonra zaten ben her türlü birikimimi yaparım

burdaki konuları güzel güzel oku bak nasıl kavgalar çıkıyor aileye yardım aileye kredi aileye destek yüzünden.
polisim 3500 maaşım var diye dolaşmasın ortalıkta 1800 kredi boynundayken o bir asgari ücretli .
benim eşim de polis yok öyle bol bol harcama .
üstelik benim maaşımda onun kadar bir araba almak bir kredi çekmek için oturup kırk hesap yapıyoruz.
senin sevgilinin sorunu parayı çok hafife alması .
bak sana küçük bir hesap yapayım kalan 1700 ile en ucuz evde 500 kira versen en az 200 doğalgaz 100 elektrik 30 su 60 tl ikinizin faturası 20 tl aidat polsiin öğle yemeği yok 5X26=130 tl yemek parası gerisi mutfak giyim ulaşım evlenirsen durum bu.
ha burda neresiyle düğün yapıp neresiyle takı takacak çekti bir kredi daha 500 tl ayda ödedi bildiğin aç kaldınız.
konu sahibi saf olma ayda 150 tl kırpmayla (ki resmi hiçbirşey adam sana neden para versin) düğün olmaz.
bu aileden yakanızdan düşmez sen de kavga dövüş pişmanlık.hep fedakarlık istyen eş çalışırım ben de dersen daha çok borca giren bir adam olacak.
bir kere aile anlayışsız.
ikincisi sevgiline kredi çekmek borç yapmak kolay.
otur düşün taşın acele etme.

İşte ben maddiyat önemli dedikçe göze batıyorum parasız nasıl olacak sorularını sordukça kötü oluyorum

Haziran da şarka gidiyor yeni bi yazı geldi artık polisler memleketlerinde çalışabilecekmiş dedi bana 2 hafta önce

Doğru demiş birlikte karar vericez demesine de bakma o.adam memleketine gidecek, sen bi yorumda polisler psikopat oluyo demiştin bende sana tepki göstermiştim, adamın psikopat olduğunu bile bile evlencen kendini yakacan ya helal valla ne diyim

aynen .... aynen bunlar böyle olacak
evlenirken alamayan adam ilerde hiç alamaz
at koşturmuyor ya peşlerinden madem çektiği kredileri bitirsin ondan sonra çıksın karsısına evlenenlim diye
ki öyle olsa bile malesef ben bu adamdan hayır geleceğini sanmıyorum
bu yıne anasına babasına para yollar
60 bini ogullarına kredi cektıren anada babada iş yok bence öncelikle

babası maaş alıyor olmasın...

Bana ister çalış istersen çalışma ben senin her türlü arkandayım yanındayım ben sana bakamıcak mıyım diyor.
Aile konusuna gelince en basından beri söylüyor zaten ailemin ihtiyacı olduğunda onlara maddi manevi destek olmak benim boynumun borcu aynı sekilde senin ailenede öyle para önemli değil önemli olan huzur mutluluk sağlık diyo o böyle diyince ben de sürekli para hesabı yapan biri olarak görünüyorum

babası maaş alıyor olmasın...
Sanmıyorum bence almıyor, alsa illaki anlardım evlerine gidiyoruz Allah için çok iyi karsılayorlar güler yüzlü davranıyorlar ama dolapları falan boş oluyor görüyorum ister istemez sevgilim dayanamıyor o an koşa koşa markete gidiyo. Babası gezen tozan bi adam değil ev iş ev iş

İşte ben maddiyat önemli dedikçe göze batıyorum parasız nasıl olacak sorularını sordukça kötü oluyorum

ya evlenince daha da göze batacaksın hatta sinirden kuduracaksın.
aynı memlekette olmak sana çözüm değil sorun getirir
konu sahibi benim de eşim polis bir psikopatlığını görmedim ama senin sevgilin bildiğin sorumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…