- 23 Kasım 2024
- 40
- 6
- 23
-
- Konu Sahibi meribalamazan
Annesi kötü biri ona üzülmüyorum o haliyle bile sevgilimle uğraşıyor kötü sözler söylüyor zaten hep görücüye gidiyorSiz ameliyat olsanız!
Sevgiliniz keyfi annesiyle buluşsa?
Canın acıdı mı ?
Doğrudur ama ne tesadüfse bulusmaya yakin böyle şeyler hep onu buluyorDiğerleri mazeret olabilir ama bence annesinin ameliyatı buluşmamaya SEBEP.
Sizin için kötü. Ama onun ANNESİ !Annesi kötü biri ona üzülmüyorum o haliyle bile sevgilimle uğraşıyor kötü sözler söylüyor zaten hep görücüye gidiyor
Belki ameliyat olayı da bahanedir onu bilemem. Ameliyat gününü biliyorsanız sevgilinizin yanına hastaneye geçmiş olsuna bi gidin bakalım, doğruluk payına göre yol alırsınız :)Doğrudur ama ne tesadüfse bulusmaya yakin böyle şeyler hep onu buluyor
Doğrudur ama ne tesadüfse bulusmaya yakin böyle şeyler hep onu buluyor
Annesi beni tanımadan karşı çıktığı için ilişki bitti diye biliyorlar.Annesi ztn sürekli görücüye gidiyor kız bakıyorBelki ameliyat olayı da bahanedir onu bilemem. Ameliyat gününü biliyorsanız sevgilinizin yanına hastaneye geçmiş olsuna bi gidin bakalım, doğruluk payına göre yol alırsınız :)
Ne ameliyatı olacakmış kadın?Yılbaşı planımız vardı sevgilim annesi ameliyat olcağı için iptal etti normalde anlayışla karşilardım ama 1 aydır buluşmuyordu nasıl olsa yılbaşında buluşcaz diye ve ben 2 hafta sonra eve dönüyorum 1 ay yokum toplamda 2 ay ayrı kalmış olcaz 1 yıldır toplamda 11 kez buluştuk sevgilim ben meşgulüm işim var diyordu ya da hep başka bir şey çıkıyordu bu kadar yoğun olmasından bıktım varlığından yoksunum resmen çok aşık olmasam şimdiye bırakmıştım.Annesini de hiç sevmiyorum kızdım içimden hiç benim yanımda olmuyor
Annesinin ameliyatini konu disinda tutarak, yilda 11 kez gördüğün kişi sevgili değildir. Yillarini iliski sayilmayan bir sey icin harcama benceYılbaşı planımız vardı sevgilim annesi ameliyat olcağı için iptal etti normalde anlayışla karşilardım ama 1 aydır buluşmuyordu nasıl olsa yılbaşında buluşcaz diye ve ben 2 hafta sonra eve dönüyorum 1 ay yokum toplamda 2 ay ayrı kalmış olcaz 1 yıldır toplamda 11 kez buluştuk sevgilim ben meşgulüm işim var diyordu ya da hep başka bir şey çıkıyordu bu kadar yoğun olmasından bıktım varlığından yoksunum resmen çok aşık olmasam şimdiye bırakmıştım.Annesini de hiç sevmiyorum kızdım içimden hiç benim yanımda olmuyor
1 yılda 11 buluşma bence iyi. Annesi ameliyat olacakmış. Buluşmayı iptal etmek için bu çok büyük ve haklı bir sebep. Sevgilinizin annesini sevmeseniz bile o bir insan, sevdiğiniz kişi bu düşüncenizi bilse sizden soğur muhtemelen. Görüşmek istemek sizin hakkınız fakat burda durum başka. Yılbaşı sonrası görüşürsünüz müsait zamanda.Yılbaşı planımız vardı sevgilim annesi ameliyat olcağı için iptal etti normalde anlayışla karşilardım ama 1 aydır buluşmuyordu nasıl olsa yılbaşında buluşcaz diye ve ben 2 hafta sonra eve dönüyorum 1 ay yokum toplamda 2 ay ayrı kalmış olcaz 1 yıldır toplamda 11 kez buluştuk sevgilim ben meşgulüm işim var diyordu ya da hep başka bir şey çıkıyordu bu kadar yoğun olmasından bıktım varlığından yoksunum resmen çok aşık olmasam şimdiye bırakmıştım.Annesini de hiç sevmiyorum kızdım içimden hiç benim yanımda olmuyor
Yılbaşı planımız vardı sevgilim annesi ameliyat olcağı için iptal etti normalde anlayışla karşilardım ama 1 aydır buluşmuyordu nasıl olsa yılbaşında buluşcaz diye ve ben 2 hafta sonra eve dönüyorum 1 ay yokum toplamda 2 ay ayrı kalmış olcaz 1 yıldır toplamda 11 kez buluştuk sevgilim ben meşgulüm işim var diyordu ya da hep başka bir şey çıkıyordu bu kadar yoğun olmasından bıktım varlığından yoksunum resmen çok aşık olmasam şimdiye bırakmıştım.Annesini de hiç sevmiyorum kızdım içimden hiç benim yanımda olmuyor
Sen hiç kendine değer vermiyormusun adam sürekli seni oyalıyor ailesine seninle birlikte olduğunu bile saklıyor ortada bir ilişki yok ki ayriliyorsun hiç sevgili olmamışsıniz sen öyle sanmışsın konh ameliyat falan değil yani git diyemiyor demekki sen yol al diye çalışıyorAnnesi beni tanımadan karşı çıktığı için ilişki bitti diye biliyorlar.Annesi ztn sürekli görücüye gidiyor kız bakıyor
Yılbaşı sonrası müsait zaman yok benim okul tatile giriyor 1 ay evdeyim en az 2 ay gorüşememis olucaz1 yılda 11 buluşma bence iyi. Annesi ameliyat olacakmış. Buluşmayı iptal etmek için bu çok büyük ve haklı bir sebep. Sevgilinizin annesini sevmeseniz bile o bir insan, sevdiğiniz kişi bu düşüncenizi bilse sizden soğur muhtemelen. Görüşmek istemek sizin hakkınız fakat burda durum başka. Yılbaşı sonrası görüşürsünüz müsait zamanda.