Ama bu anlatriklarim evliligimin ilk yilinin sonunda yasadiklarim.. ilk zamanlar hicte oyle degildim kendime guvenim tamdi ve cok sk olmasada fantezi kiyafetlerle sergilerdim vucudumu.. ciplak oldugumda oldu.. hatta ilk evlendigimizde hep ciplaktim cunku giyinik sevisilecegi aklimin ucundan gecmezdi..
Canım merhaba öncelikle.
Sana arkadaşın olarak bir tavsiye ,,Eşinle mahremini böyle herkesin görebileceği ve yorum yapabileceği biryerde paylaşma.
Bu gurupta kadın adıyla giren erkekler olabilir ( Bu bir şüphe) Ve internette bir konu yazınca bu yazılarda çıkabiliyor.
Bir şeye şahit oldum ,Hamile kalamayan Bir kız arkadaşımız formda hamile kalmak için bir yöntem yazmış gayri ihtiyari.
Bu konuyu erkeler kopyala yapıştır yapmışlar kendi form larında ağza alınmayacak şekilde yorumlamaya başlamışlar.
Ben biraz okudum sonrasına içim almadı. O konuyu açan kadına inanılmaz hakaretler etmişler.
Bu konuya gelecek olursak ,bazı arkadaşlarımız eşine hakaret boyutuna getirmiş ( Bana göre küfür)
Sen bu duruma taviz verdiğin için eşinden helallik almak zorundasın.
Allah mahremi anlatmayı yasaklamış.
Her erkek bir olmaz asla herkesin YARADILIŞ özelliği farklı FITRAT ı farklı .
Senin beklentilerini karşılamak için Mevlam ona emir vermiş .O uymamış kaybetmiş.
Fakat sende aynı kaybedenlerden olma.
Her erkeğin sevme biçimi farklıdır,adam seninle evlendiğinden beri aynı bir değişime uğramadı ki.
Öyle kabul et ve sevginizin büyüklüğüne sığın .Herşey bence bir odada yaşananlardan ibaret değil.
,Kalbin tatmini herşey den önce gelir.
Sakin kal senin imtihanında böyleymiş. Başka şekilde ondan aldığın şeylerden mutlu olmaya bak.
Eşinin hakkına girip onu buralarda rencide etme çok büyük günah.
Yada bir tanıdığınla onunakrabası yakını olan biriyle konuş okadar dolmuşşan.
Benden sana tavsiye canım çevrede milyonlarca kadın seninle aynı hayatı yaşıyor.
Çok mutsuzsan boşan yeni bir hayatı yaşa ,böyle gitmez diyorsan.
Ama onsuz olamam diyorsan hanım hanımcık eşinin sevgisinin keyfini çıkart.
Eşinide yaptığı yanlışlıklardan zamanla kurtar ve onada iyilikler yap .
Sevgilerle.