BU ADAM BENIMLE DALGA MI GECTI???

BU ADA NE YAPMAYA CALISTI? NIYETI NEYDI?

• ILGINC COZEMEDIM

OY: 10 43,5%
  • BUNUN DEGISIK NEDENLERI OLABILIR

OY: 14 60,9%

• Ankete Katılan
    23
Bunu sizi tanistiran arkadasiniza sorun bence. Evlilikten korkan birini ileriye donuk tanistirmak ne demek...

Bu adam icin ellerinizi yorup uzun uzun konu acmaniza bile degmez. Keyfinize bakin.

hiç görüşmemişsiniz
sizi hiçe sayma vs. boşuna büyütmeyin

unutun olmamış gibi davranın
boşuna içinizde kurmayın

Alt tarafı birkaç gün görüşmüşsünüz hemen nasıl bağlandınız bu adama biten bitmiş aramıyor yasaklamış daha ne demek ki sakladığı birşeyler varmış. Artık nedeninin ne önemi var whatsaap profili yorumlamalar falan gereksiz artık takibi bırakın
Yok bağlandığım& takip ettıgım fln yok mantıksız bırı degılım..ayrıca arada herhangı bı paylaşım hukuk yokken ne hoşlanması? ımkansız tabı kı...ben kimseye oyle bırden bıre ve kolayca bağlanacak bırı degılım...(hele kı karsımdakı böyle ne ıdugu belırsız şaıbelı tıp ıken...sonuçta adamla&kısılıgı&gecmısıyle ılgılı elımde hıc bır somut verı-kanıt yok...sımdıye kadarkı yasanmıslıgı, aıle*arkadaş cevresı, boşanma sebeplerine daır...) sadece merak fıkırlerınızı almak ıstemıstım...

Son düzenleme:
Yok arkadaş kalalım bir süre bilmem ne demiş sanki bana 18 lik genç. Adamın baştan istemediği belli. Boşverin en hayırlısı olmuş.
Bence olayın ana nedenı su da olabılır; adamın cıddı bı ıletısım derdı yokken arkadaşım benı sevdıgı mutlu olmamı ıstedıgı ıcın adamın ağzını aramış ve adam da kadını kırmamak ıcın (devamında sallamak uzere) kabul etmıs gozukmustur...ve sonuç malum..Netıceten herıf gonulsuz ıcten pazarlıklı hın bı tıp...adamın ben veya herhangı bı 'x' kısışı ıcın yapıp yapabılecegının en ıyısı ıste oyle saçma salak mesajlı-manidar profil koymak...gereksız olgunlasmamıs bos ınsan tayfasından sadece bırı ıste...ve böyle bı durum ıcın zerre enerjı ve vaktını harcamak ıstemıyo..neyse ya ne hali varsa gorsun..bos-yas iş...

Arkadaslar ben bu yıl 40ına gırecek, aılesıyle yaşayan, ayaklanın uzerınde duran çocuksuz boşanmış hoşça mınyon bır bayanım...bır arkadaşım bundan 1 ay kadar once msj. atarak tel.ımı verıp benı farklı sehırden 42 yasında 2 çocuklu dul asker bır beyle ılerıye donuk tanıştırdı..dıger yandan bu bey bana daha ılk konusmamızda evlılıkle ılgılı korkuları olduğundan evlılıgın cok zor olduğundan cııddı bır ılıskının ancak zamanla gercek bır arkadaşlıkla oluşacağından boşanmaların temel sebebının arkadaş olamamak olduğundan dolayısıyla once bu aramızdakını zamana bırakıp bırer arkadaş olmaya çalışmamızın cok mantıklı olacağından kendısınde artık mantığın agır bastığından gonul ıslerı ıcın cok yaslı olduğundan fakat yılbası ıtıb. ıle yasadıgım sehre gelıp tanısabılecegınden v.s. bahsettı....ılgınctır kı; kendısıyle sadece 3 gece 22:00-23:00 cıvarında tel.den ve gunduzlerıyse mesajla gorusebıldım..mesafelı ve tedbırlı yaskasımı hıssedılıyordu...fakat gelın gorun kı; 4. gunun aksamı ben 20:00 gıbı aradığımda once tel.ı meşgule aılıp sonrada 'su an hala mesaıdeyım, onemlı bır sorun cıktı.. uygun olunca senı arayavagım' deyıp devamında da ıletısımı kestı..o gun bugundur ne ben ne o bırbırımzıe ulaşmadık...fakat ote yandan ben bu kısıyı ancak 15 gun kadar rehberımde o sekılde bekletıp ardındanda sildim,ayrıca kendısının o sıralar bı başka hesabımdan f.b. adresını de kesfetmıstım...neyse; bır kac gun once ya suna bı f.b.dan bı daha goz atayım dedıgımde cok enteresn bı sey farkettımkı benım otekı hesabımdan kendısın bulabılıyoken kendı sahsı hesabımdan goremedım...anlayacağınız adam benı resmen yasaklamış halbukı aramızda hıc bı sey de gecmemıstı daha bırbırımızın krıterlerını gelecek planlarını dahı bılmıyoduk (acaba whatsapptan dustugumu görünce o da benı f.b.dan yasaklayarak mısılleme mı yaptı?)....dıger yandan bu bey ben whatsapp ta kendısıyle sohbet gecmısımızden gpzlemleyebıldıgım kadarıyla bı sure yok elınde kalpler tutan bı oyuncak adam fıguru yok 'geleceksen gel artık tupgaz bıttı' :)) gıbısınden bı karıkaturu profıl yaparak anladığım kadarıyla bırılerıne bır takım ımalarda bulundu..(bılemem belkı de yasadıgı sehırde gorustugu bırılerı varken benı yedekte tutmaya calısıyordu) yaaaa bılemıyorum bu adamın gerçek dusuncelerı neydı ne yapmaya calıstı ben tahlıl edemiyorum ..böyle hıc bı açıklama yapmaya tenezzül dahı etmeden bırılerının benı hıce sayması saygısızlıgı açıkçası benı hem bıraz ıncıttı hem aklımı karıstırdı...K.K.'nın sevgılı akıllı bayanları acılen sızın onerılerınıze tespıtlerınıze ıhtıyacım var...
oncelıkle hayatında onun kesınlıkle bırı var demek askıdaydı yenıden cıktı o kısı cunku dıkkat edersen sana umut vermemıs.engellemesı cevap vermemesı bunu gosterır.cok saygısız kaba bırıymıs ama yasına ragmen beynı gelısmemıs bence unut gıtsın

Benım bıraz bı takım olayların altında yatan asıl sebeplerı merak eden, sorgulayan, araştıran ve buna mukabıl 3.kısılerın goruslerını de degerlendırmeye alan bı karakterım var, bundan kaynaklı bı soruydu yalnızca...bı nevı kamuoyu yoklaması yapmış bulundum..:)

oncelıkle hayatında onun kesınlıkle bırı var demek askıdaydı yenıden cıktı o kısı cunku dıkkat edersen sana umut vermemıs.engellemesı cevap vermemesı bunu gosterır.cok saygısız kaba bırıymıs ama yasına ragmen beynı gelısmemıs bence unut gıtsın
Kesınlıkle adam daleveracı acık ve durust dgl..

Kesınlıkle herıf daleveracı acık ve durust dgl..
O eskı esınden de aldatma yuzunden ayrılmıs olabılır. karanlık bır tıp.senı engellemesı bence bırseylerı gorme dıye.benım eskı erkek arkadasım vardı o da bırden ayrılmsıtı benden sahte hesapla ekledım ıste oyun oynadım meger aynı anda 3 -4 kısıyı ıadere eden bırıymıs.hemde utanmadan.yanı sana tavsıyem bır daha ne adını an ne ısmı ara sosya medyada

O eskı esınden de aldatma yuzunden ayrılmıs olabılır. karanlık bır tıp.senı engellemesı bence bırseylerı gorme dıye.benım eskı erkek arkadasım vardı o da bırden ayrılmsıtı benden sahte hesapla ekledım ıste oyun oynadım meger aynı anda 3 -4 kısıyı ıadere eden bırıymıs.hemde utanmadan.yanı sana tavsıyem bır daha ne adını an ne ısmı ara sosya medyada
Kesınlıkle ve sosyal medya denen zamazıngo da her tur ahlaksızlıga zemın hazırlıyo...kımın elı kımın cebınde bellı dgl..ne ayak...

böyle takıntılı korkak adamlar var maalesef.. Arkadaşım da sevdiğine bir aracı gönderiyor çocuk bunu öğrenir öğrenmez fcbk dan arkadaşımı engelliyor. Nedeni de arkadaşım reddedildiği için büyü filan yapabilirmiş ondan korkmuş. bu kişi boğaziçi mezunu bir de:KK51:yani pek alakasız ama eğitim bile yontmuyor bazen... :olamaz::KK48:

Ya bu saatten sonra aılenın yanına veya hıc bı yere sıgılmıyo hem sonra yalnızlık da bı o kadar zorrr...haliyle bır an once kendı dengım bırıyle yenıden kendıme aıt bı düzen kurmak her ne kadar doğurganlığım dusmus gözükse de daha da gec olmadan anne olmak ıstıyorum...yoksa evlılık budalası bı kadında hıc degılım...evlılık anlaşılırsa cok güzel bı hadıse ancak anlaşılmazsa da bu dünyada cehennemı yasarsınız ve sızı hukukı olarak bağlayıcı cok da rısklı bı kurumn aynı zamanda....hayatımın duzensızlıgı ve bebek ıstegım benı yoruyor yıpratıyor...kader heyhat..ne çıkarsa bahtımıza artık...

Ya bu saatten sonra aılenın yanına veya hıc bı yere sıgılmıyo hem sonra yalnızlık da bı o kadar zorrr...haliyle bır an once kendı dengım bırıyle yenıden kendıme aıt bı düzen kurmak her ne kadar doğurganlığım dusmus gözükse de daha da gec olmadan anne olmak ıstıyorum...yoksa evlılık budalası bı kadında hıc degılım...evlılık anlaşılırsa cok güzel bı hadıse ancak anlaşılmazsa da bu dünyada cehennemı yasarsınız ve sızı hukukı olarak bağlayıcı cok da rısklı bı kurumn aynı zamanda....hayatımın duzensızlıgı ve bebek ıstegım benı yoruyor yıpratıyor...kader heyhat..ne çıkarsa bahtımıza artık...

İlla birinin yanında olmak zorunda mısınız
Çalışın kendiniz yaşayın

X