Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

Ben konuyu okudum, konu sahibesinin açıklamasını da okudum.
tamamen deney amacı taşıyan bir konu.

Fakat şok oldum.... Yorumlara, cevaplara, saldırılara...

KK bu kadar acımasız mıydı ya?
:KK57::KK57::KK57::KK12:

Souv konu sahte belliydi sallamasyon oldugu ne bekliyordun ki ?
Oturup bu hikayeye inanıp halimize şükredelim mi ?
Millet konusu tutmayınca ''deney amaçlı'' geyiği çevirmekten bıkmadı artık.
Üstelik bu kadar saçma sapan deney konusu mu olurmuş ki ?
Konu, karakterler yaşanan şeyler öyle komik ki neresinden tutsak zaten elimizde kalıyordu

Arkadasin suçu günahı yok ben yazdım hardal diye. Uykusuz bir fakir olarak hardalla havyari bile karistirdim. Hardal da alamıyorum ben o derece fakirlik. Hardal da olur. Ama anlatmak istenen havyardi ahshsj.
bim'de hardal satılıyorda bız mı almadık sankı :kahve:

konu cok guzelmıs cok ateslıymıs ama ben o saatlerde evde 5 makıne utu yapmakla mesguldum kusura bakmayın

Souv konu sahte belliydi sallamasyon oldugu ne bekliyordun ki ?
Oturup bu hikayeye inanıp halimize şükredelim mi ?
Millet konusu tutmayınca ''deney amaçlı'' geyiği çevirmekten bıkmadı artık.
Üstelik bu kadar saçma sapan deney konusu mu olurmuş ki ?
Konu, karakterler yaşanan şeyler öyle komik ki neresinden tutsak zaten elimizde kalıyordu

Zaten "deney(!)" olsa silmez

Baktı silemedi, alıntı kaldı

Deneye döndü :KK45:

Ben şükrettim mesela :halay:
Şükret tabi bababın evinde asansorlü ev mi gördüydün :KK70:
Asansör detaylı çatı katı fantezisini okuyunca ben bastım mesela kahkahayı..
Hani şöyle dese eyvallah ''Eşim olacak insan eve kadın atıp çatı katında çatır çatır seks yapmış''
Ama çatı katına asansörle ablayı çıkarıp seks yapmış deyince ııh olmuyor :KK70:

Arkadaşlar öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Ben psikoloji öğrencisiyim. 3 arkadaşımla Araştırma metodları dersi için bir yarı deneysel araştırma yapmamız istendi. Yani quasi experimental da deniyor. Benimde aklıma burası geldi. Quasi experimental nedir diye bakarsanız bulabilirsiniz netten. Hepinizin tepkilerini tek tek okudum. Psikolojide sorumluluğun yayılması diye bir durum var. Sosyal psikoloji temelli bir kuramdır. Yani kısaca zor durumda ki birine kaç kişi destek oluyor kaç kişi de olaya müdahil olmak yerine nasılsa biri yardım eder diye düşünüyor üzerine çalışan bir kuram. İnsanları buna iten nedir vs. Gerçekten hikayeye üzülen varsa da onlardan özür dilerim. Dalga geçenler inanmayanlara da teşekkür ediyorum tabi ki bu da beklediğimiz bir tepkiydi zaten. Üç kişi yazınca hikaye de karışıklıklar olmuş olabilir :) Ama ben bu foruma ara ara bakarım. Hepiniz çok içten ve çok samimi insanlarsınız. Böyle bir kadın dayanışması olduğunu bilmek çok keyifli. Ben aynı zaman da kadınlarla,şiddet ve travma üzerine çalışmalarda co-therapist olarak görev alıyorum. Eğer hesabım kapatılmazsa tüm bunlardan sonra,gerçekten samimi olarak gelenlere yardımcı olmak çok isterim. Hakkınızı lütfen helal edin. Sizlerin varlığını bilmek beni kadınlar adına umutlandırdı.
Zengin olmadığın o kadar belliydi ki zaten. Ah hayaller.

bdv nin amacı bu mudur peki?
deneylerde denek olmak şahsen tercihim değil benim:))
ayrıca hakkı olduğunu düşünmüyorum böyle bir şeye.
ve de fake konu açanlara nasıl tepki gösteriliyor ise böyle deneysel konulara da tepki gösterilecektir elbet.
şimdi sen ciddi ciddi konuya yorum yazsan onlarca filan sonra konu sahibi "sürpriizzz bu deneysel bir konuydu sizleri denedim "dese ne hissedersin.?
:KK39:

bdv nin amacı bu mudur peki?
deneylerde denek olmak şahsen tercihim değil benim:))
ayrıca hakkı olduğunu düşünmüyorum böyle bir şeye.
ve de fake konu açanlara nasıl tepki gösteriliyor ise böyle deneysel konulara da tepki gösterilecektir elbet.
şimdi sen ciddi ciddi konuya yorum yazsan onlarca filan sonra konu sahibi "sürpriizzz bu deneysel bir konuydu sizleri denedim "dese ne hissedersin.?
:KK39:

Yasak zaten, kişinin onamı olmadan deneye dahil edemezsiniz (hani böyle deney olmaz da velev ki deney(!) dedik ona :KK70:)
Etik dersine çok önem vermemiş arkadaş cıks cıks

Hiç unutmam küçüğüz daha ortaokul zamanlarımız bizim memlekete asansör iş hanlarına yeni geldiği dönemler içine binip 3-5 arkadaş aşagı iner yukarı çıkardık
O kadar kıymetliydi ki o asansör bizim ve iş hanı esnafı için basında nöbet tutuyorlardı
Ve yine birgün böyle oynarken bir esnaf abi bizi yakaladı kulagımızdan tuttugu gibi hooop dışarı :KK70:
O gün bugündür asansör fena kıymetlidir benim gözümde :KK70:

X