BU ADAM BENIMLE DALGA MI GECTI???

BU ADA NE YAPMAYA CALISTI? NIYETI NEYDI?

• ILGINC COZEMEDIM

OY: 10 43,5%
  • BUNUN DEGISIK NEDENLERI OLABILIR

OY: 14 60,9%

• Ankete Katılan
    23
Bana ciddiye almanıza bile değmeyecek bir adam gibi geldi. Boşverin bence.

Bana ciddiye almanıza bile değmeyecek bir adam gibi geldi. Boşverin bence.
Yok yok almıyorum ztn sdc tıpıtıpın kafası nsl ıslıyo ne tezgâhlamıştı mrk etmıstım.....Zaten fazlasıyla klasık cok duz sıg bı adam...tıpım dgl..

Acil olan nedir anlayamadım? Birbirinizde rahatsız olduğunuz şeyler olmuş, karşılıklı engellemişsiniz bitmiş. Üzerine düşünmeye değmez...

He illa ki kafama takıldı diyorsanız da, ben de okurken aslında yanında biri olduğunu ve sizi yedekte tuttuğunu düşündüm hemen. Siz de aynı şeyi yazmışsınız sonda. Sadece belli saatlerdeirtibat kurması, siz arayınca müsait değilim demesi bunu gösteriyor.

Acil olan nedir anlayamadım? Birbirinizde rahatsız olduğunuz şeyler olmuş, karşılıklı engellemişsiniz bitmiş. Üzerine düşünmeye değmez...

He illa ki kafama takıldı diyorsanız da, ben de okurken aslında yanında biri olduğunu ve sizi yedekte tuttuğunu düşündüm hemen. Siz de aynı şeyi yazmışsınız sonda. Sadece belli saatlerdeirtibat kurması, siz arayınca müsait değilim demesi bunu gösteriyor.
Ya kendını uyanık sanan ışteyken sallıyodu, sınırlar koyan, mesafelı, temkınlı,gızledıgı bı seyler var, kontrolcu, garantıcı...kendınce oynadı oyununu ıste..

X