Arkadaşlar merhaba 9 aydır süren bir ilişkim vardı. sevgilim stajyer avukattı bende öyleyim ama ben istanbulda o da izmirde yaşıyordu. cok sık görüşüyorduk görüşme anlamında hiç bir sıkıntımız yoktu birbirimize olan sevgimiz konusunda da hiç bir sıkıntımız yoktu yalnızca kendisi fazla kıskançtı.bu kıskançlıgı yuzunden bir kere ayrılmıştık. 1 ay sonra geri dönmüştü. o bir ay içinde tecilini bozdurmuş askere gitme kararı almış. barısınca ben bunu bilerek barıstım ve askere gitmesiyle ilgili en ufak bir sıkıntım yoktu dert etmedim. barışmamızdan sonra askerlik mevzusunu kendisi cok fazla kafasına taktı bende askere gitme psikolojisinden dolayı yaptıgı kıskançlıkları gereksiz tartışmaları alttan aldım ancak bir süre sonra patlama noktasına geldim ve alttan alamadım. askere gitmesine yaklasık 20 gün kala biz sürekli kavga eder olduk.bir küs bir barışıktık. askere gidicek diye işi hemen bırakıp yanımada gelemediği için bir türlü bende de gerginlik vardı.en son tartışmamızda yalnız kalmak istiyorum bir süre kafamı dinlicem dedi. ben de haliyle bozuldum ama 3 gün içinde aradı. bende kafasına estiği gibi hareket etmesinden dolayı sinirliydim ve biraz umursamaz konustum ama telefonu kapattıktan sonrapişman olup güzel bi mesaj attım. ama biz ertesi gün yine tartışmaya devam ettik ben bu defa kafamı topladım ve aramaya karar verdim susmasını ve beni dinlemesini söyledim yaklasık bir saat telefonda dil döktüm ben askerlik mevzusunu bu kadar kafana taktığını düşünemedim yanında olamadım alttan almam gerekiyodu almadım ama seni seviyorum ayrılmak istemiyorum bundan sonrası için daha güzel olucak herşey diye. ancak konusmam bittikten sonra kendisi normal bir zamanda böyle konusmus olsan ben seni asla bırakamazdım ama ben bu son zamanlarda cok yıprandım ve askerde bunları kaldırabilirmiyim bilmiyorum o yüzden bu riski alamıcam biz bu sekilde kavga etmeye devam edersek ben cok yıpranırım o askerlik bitmez dedi. ben hala ikna etmeye calıstım ama olmadı. ben belki kararımdan pişman olucam belki seni arıcam belki aramıcam bu tarz konustu bende artık kararının arkasında dur dedim ve ayrıldık. 15 gün konusmadık. askerlik yeeri belli olmuş. bende hayırlı tezkereler diye mesaj attım 9 ayın hatrına.sonra seni aramak istiyorum acarsan konusuruz dedi. actım konustuk arayıp teşekkür etmek istedim dedi.işte sana yaptığım bencillikler için özür dilerim ama gördüğün gibi ben kısa dönem tercih ettim ama uzun dönem oldu bir sene yokum o yüzden hem senin için hem benim için doğrusu bu oldu dedi bende kararına saygı duyuyorum dedim ama telefonda ikmizde hala birbirimizi seviyorduk belliydi iyi temennilerle kapattık telefonu ama cok özlüyorum hala seviyorum ve aglıyorum. tekrar arar mı? arasa artık onun böyle vazgeçip gitmesine gözmü yummalıyım? onun da aklında oldugumu biliyorum hala. ama beni unutmaya calıstıgını da hissediyorum. askerlikte aklına düşer de arar mı? yoksa beni tamamen sildi mi? ararsa napmalıyım ?