- 8 Nisan 2015
- 99
- 14
- 38
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
Ben bitirdim artik ( kendimi de tuketerek ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz sadece anlattiklarinizi biliriz arka plani bilemeyiz. Yazdiklarina gore yazdim ama simdi bu yazdigina gore de diyorum ki o zaman ik8niz de birbirinizi rahat birakin. Barisirsaniz bunu deneyin derim.bir tek ben bunaltmışım gibi bütün yükü üzerime yüklemeyin nolur ( o normalde benden beterdir. ben geldiğimiz son noktayı anlatıyorum size. ben telefonu 4. kez çaldığında açmasam direk kapris. whatsapp a girsem sorar napıyorsun eve gidince haber ver arkadaşında 1 günden fazla kalma şunu giyme bunu etme. şunu yapma bir milyon şeyime karışır hüküm kurar. 10 dk bekleteyim bi işim var sonra konuşalım diye direk çocuklaşır. ben cumartesş gecesi yaşadığımıza inanamadım. o bnm için ne arkadaşı ne maçı takardı her zaman ben önemliydim onun için sadece 1 saat çok mu sence uzak olan için tüm gece onlarındı.
İyi yapmışsın da olacak o kadar. Aramazsa demek ki umurunda değilsin. Adam seni ne aramış ne özür dilemiş sen bana dönsün istiyorum diyorsun. Sanki dönünce aynı şeyleri yapmayacak! Uzak dur... Kendine bir meşgale bul. Onu düşünme.Kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrr (( 1,5 yıllık ilişkimi bir anda bitirdim ama beni çok kırdı ayrıldım çok özlüyorum bana dönsün istiyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin (((( çok mutsuzum.. Acil yardımlarınıza dertleşmeye akıla ihtiyacım var :.((((
Valla evlat olsan sevilmezsin ben adamin yerinde olsam hazir kurtulmusken bidaha tobe donmem. O ne oyle yahu benim ruhum daraldi!cumartesi akşamı erkek arkadaşıyla takılıyordu. maç izleyeceklerdi. onu da tanıyorum. sürekli aradım mesaj attım bi rahat vermedim ( o da bunalmış tavırlar sergiledi öyle davrandıkça ben daha çok üstüne düştüm. o istanbulda yaşıyor ben ankara zaten uzağız özlüyorum. işi de yoğun arkadaşımı 4 aydır görmüyorum bu gece az konuşsak olur mu dedi. ben daha çok sinirlendim. biraz kafa dinlemek hakkım değil mi dedi. bayağı uzun tartıştık. ben ona arkadaşımda da olsam ablamda ya da başka bi yerde asla böyle davranmadım ne olursa olsun telefon konuşmamızı yaptık. o bana aynı özveriyi göstermedi. ilk defa yaptı. arkadaşıyla olduğu zamanlarda da konuşurduk. bana ben sana ablandayken ya da arkadaşındayken kısa keselim diyorum dedi. bağırdı çağırdı. beni arka plana atıyorsun dedim. sadece kapris yapıyorsun bugün 500 defa konuştuk mesajlaştık dedi. yetti mi sana artık yetiyor mu dedim. uzattıkça uzattım o da seninle konuşuyorum adam içerde yalnız sence hala arka plana mı atıyorum dedi. bağırdık çağırdık. insan gibi müsade istesen anlayışsız mı olucam dedim. bana sen benim anam babam değilsin karım değilsin dedi çok ağrıma gitti paramparça oldum üstelik ailemle tanışmaya gelecekti ciddiye binmişti iş. kapattım. tekrar aradı özür diledi öyle bişiy düşünmediğimi biliyorsun sinir anında söyledim dedi ( ama ben çok kırıldım
Anlat hele gelişmeleriii ..Kizlarrrrrrrr :))))))) baristik kosunnnnnnn dedikodu var yu cok mutluyum yaaaa bitanem o benim canim sevgilim :))) cok mutluyum sagolun kizlar siz de cok tatlisiniz derdimi dinlediniz ucuyorum su an bi daha uzmem sikmam onu boyle :)))) cok mutluyum
Aradi beni telefonla ilgilenmiyorum ofiste birakmistim dedi :)) hic iyi degilim 4 gundur bisiy yemedim ruh gibiyim dedi. Sen aramasan yarin ben yazacaktim dedi :) cok ozledim dedi ben geberdim dedim ozlemekte laf mi :) cok mutlu oldu. Sifrelerimi bilerek degismedim girersen kizarsin diye dedi :) arkadasinla yazismissin normal mutlu sandim dedim sadece kafa dagitmak istedim dedi. Ozur diledim hatalarim icin o da sinirden oyle seyler soyledim ozur de diledim ama sen ayriliga kadar getirdin dedi ben de ozur dilerim tabii ki karim olucaksin tabii ki hukmun var uzerimde dedi :) murluluktn ucuyorum kixlar
ne demiştim söylemesi ayıp medyum gibiyimdir..Aradi beni telefonla ilgilenmiyorum ofiste birakmistim dedi :)) hic iyi degilim 4 gundur bisiy yemedim ruh gibiyim dedi. Sen aramasan yarin ben yazacaktim dedi :) cok ozledim dedi ben geberdim dedim ozlemekte laf mi :) cok mutlu oldu. Sifrelerimi bilerek degismedim girersen kizarsin diye dedi :) arkadasinla yazismissin normal mutlu sandim dedim sadece kafa dagitmak istedim dedi. Ozur diledim hatalarim icin o da sinirden oyle seyler soyledim ozur de diledim ama sen ayriliga kadar getirdin dedi ben de ozur dilerim tabii ki karim olucaksin tabii ki hukmun var uzerimde dedi :) murluluktn ucuyorum kixlar
Mutlu sona yetistim hadi gozun aydin : )Aradi beni telefonla ilgilenmiyorum ofiste birakmistim dedi :)) hic iyi degilim 4 gundur bisiy yemedim ruh gibiyim dedi. Sen aramasan yarin ben yazacaktim dedi :) cok ozledim dedi ben geberdim dedim ozlemekte laf mi :) cok mutlu oldu. Sifrelerimi bilerek degismedim girersen kizarsin diye dedi :) arkadasinla yazismissin normal mutlu sandim dedim sadece kafa dagitmak istedim dedi. Ozur diledim hatalarim icin o da sinirden oyle seyler soyledim ozur de diledim ama sen ayriliga kadar getirdin dedi ben de ozur dilerim tabii ki karim olucaksin tabii ki hukmun var uzerimde dedi :) murluluktn ucuyorum kixlar