Sevgilimden ayrıldım ama:(

Annem beğenmedi demeseydin keşke. Kendi adına çirkin bi intiba çizmişsin senin yerine annen karar veriyor gibi. Hoş bu doğru da, bari belli etmeseydin.
Belli ettim ama anneme hak verdiğimi ve dağınıklığını da benim beğenmediğimi söyledim

Statü olarak bana uygun biri kendi çevremden ama vizyon gerek tabi

Önce ayrıl sonra başkalarını beğenmeyince eskisine geri dön. Yoğk yaaaav
Bir arkadaşım 7 yıllık gayet iyi sevgilisinden sıkılıp ayrıldı, sonrasında bir kaç saçma tiple beraber olunca eski sevgilinin kıymetini anlayıp ona döndü. Şimdi evliler çocukları vs var . Bazı kadınlar bunu yapıyor ve bazı erkekler için daha da kıymete biniyor

Her salatalığım var diyene tuz ile koşmasanız mı?
Bir ayrılık acısını geçirin ilk önce

Anlaşıyordunuz ama adamın pasif, kel,bakımsız, işkolik birazda pasaklı tam olarak hangi konuda anlaşıyordunuz bide cimri demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam üçün beşin lafını yapan adamdan adam olmaz. Bakın manipüleye çok açıksınız evet anne sözü dnlenmeli onlar bizim göremediklerimizi görür ama Allah akılda vermiş yanı sorgulayın ,biraz nefes alın hemen daldan dala fırsat kaçmasın diye başkasına koşmak ne kadar doğru gidersin yurt dışına ama çok mutsuz olursun elin adamı acımaz biraz zamana bırakın birşeyleri.

Yurtdışında yaşıyordu ama

Psikologdan randevu alın ve gidin.

Hayat görülü hayattan beklenti konusunda anlaşıyorduk. Cimrilikte düzelmişti maaş artışı olduktan sonra. Manipüleye açığım bazı konularda kesinlikle öyle. Etkileniyorum söylenenlerden.

Hayat görülü hayattan beklenti konusunda anlaşıyorduk. Cimrilikte düzelmişti maaş artışı olduktan sonra. Manipüleye açığım bazı konularda kesinlikle öyle. Etkileniyorum söylenenlerden.
iki şey sizi aynı evde tutmaya yetmez ama biliyorsun o adamın o suratını bir ömür göreceksin her sabah her akşam ki annen gene ayırır sizi öle geliyo bana

Alakası yok ben ülkeden gitme konusunda kararsızım aslında o olmasaydı hayatımda kalırım diyordum. Ama yurtdışında yaşamak çok vizyon katmış ona bu kesin ve ben onun bu yönünü çok seviyorum
Adamla kavga şu bu yoktu, evlenmeyi planlarken bir anda cirkinsin diye ayrılmak garip geldi. Demek ki motivasyon olan yurt dışı sevdası yetmemiş diye görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…