Tabiki yapılar dahil, kitap geniş değil ben vakit ayırarak gezdim geniş derken onu kastetmiştim.Kitabın ismi nedir?
Roma tarihini bu şekilde geniş geniiiişşş, yapıları ile birlikte (yapılarda dahildir heralde yoksa gezerek neden okuyasınız) tek kitapta bulmak benim için bulunmaz bir nimet çünkü. Gerçekten çok sevinirim. İhtiyacım olan bir kitap çünkü.
Annem beğendi ama ben beğenmedimBu yenisini de annenize gösterin o beğenir ve isterse siz de istersiniz bence.
arkadaşlar sevgilimden ayrıldım. Annemin onu beğenmediğini söyledim benim de düşüncelerimin karışık olduğunu söyledim tamam saygı duyarım dedi. Dağınıklık konusunda haklısın aslında düzeltilebilecek şeyler ama istemiyorsan tamam dedi. Ve ayrıldık 3 haftayı geçti.
Başka biri yazdı sonrasında arkadaşın arkadaşı farklı bir şehirde ama düşüncelerimiz uyuşmuyor henüz görüşmedik . Yurtdışına bir kere gitmiş pek fikri yok. Mesleki anlamda uyumluyuz ama farklı açılardan pek uyuşmuyoruz. Ben atıyorum suşi severim yeni şeyler denemeyi severim diyorum o hiç aram yok benim diyor. Biraz daha kapalı bana göre. İyi yanı giyim kuşama önem veriyor bakımlı. Ama sanırım eski sevgilimi özlüyorum onunla baya uyuşuyorduk hata mı ettim diyorum. Ayrılırken de çok olgun ve saygılıydı.
Olsun. Önemli olan annenizin beğenmesi değil mi?Annem beğendi ama ben beğenmedim
Birkaç gün bir yere gidince ne kadar deneyim sahibi olabilirsin ki? Turistik yerlerini gezmiş, caddelerde boş boş dolaşmış, cafe restoranlarda tadım yapmışsındır. Tam olarak nasıl bir vizyon kazanmış oldunuz?
Olsun. Önemli olan annenizin beğenmesi değil mi?
Amin, teşekkür ederim.Canim yersiz olacak ama simdi gordum. Saglikla gelsin bebis cok sevindim.
E değilmiş demekki hoşlanmadığıma göreOlsun. Önemli olan annenizin beğenmesi değil mi?
Yok evliliğe yaklaşmadım henüzSiz sanki bir ara evleniyordunuz yanlis mi hatirliyorum? Bir de sanki asiri bir evlenme merakiniz vardi diye hatirliyorum sizi. Eski sevgilinizle uyusmaniza sevindim. Cok cimriydi sanki? Siz de evlilik meraklisi oldugunuz icin herkesle uyusamazsiniz.
Hoşlandığınızı bırakmanıza bakılırsa önemliymiş.E değilmiş demekki hoşlanmadığıma göre
Kendi sebeplerim de vardı okumuşsanız görmüşsünüzdür annemin düşüncelerine katıldığım ve katılmadığım yerler varHoşlandığınızı bırakmanıza bakılırsa önemliymiş.
Arkidişler canım kardeşlerim Roma tarihine vb nerden geldi konu adam klozette b.k bırakmış yahuuuCatoya Ciceroya gelmeden önce evde duran bir b.k var farkında mısınız
Kendinizi ifade mi edemiyorsunuz, gelen yorumlara göre mi yorum yapıyorsunuz ben anlamadım sizi.Çok kötüydü ama
Sifon bile çekilmemiş diyeyim
Çok cimri değil dedim hatta cimri bile denemez genel düşüncem böyle artık o konuyla ilgili değişti çünküKendinizi ifade mi edemiyorsunuz, gelen yorumlara göre mi yorum yapıyorsunuz ben anlamadım sizi.
Bir önceki yorumda temiz biri yazdınız sonra bu yorumu.
Bu adam temiz mi yoksa sifonu bile çekmekten aciz pasaklının önde gideni mi?
Şimdi de ' sevgilim çok cimri değildi, karıştırdınızsa demek' yazmışsınız bir üyeye.
Adam hakkında cimri de cimri diye tutturan, sayfalarca cimriliklerini yazan kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?