Belli ettim ama anneme hak verdiğimi ve dağınıklığını da benim beğenmediğimi söyledimAnnem beğenmedi demeseydin keşke. Kendi adına çirkin bi intiba çizmişsin senin yerine annen karar veriyor gibi. Hoş bu doğru da, bari belli etmeseydin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli ettim ama anneme hak verdiğimi ve dağınıklığını da benim beğenmediğimi söyledimAnnem beğenmedi demeseydin keşke. Kendi adına çirkin bi intiba çizmişsin senin yerine annen karar veriyor gibi. Hoş bu doğru da, bari belli etmeseydin.
ever dürüst olduğum için mi?33 yaşındasınız ve eski sevgilinize annem seni beğenmedi mi dediniz?
Allah akıl fikir versin.
Yeni adam da kendisini kurtarır umarım.
Statü olarak bana uygun biri kendi çevremden ama vizyon gerek tabiordan burdan ekleyen
arkadaşınıın arkadaşı olarak yazan tiplerden hoşlanacak birine benzemiyorsun
hiçç o kafanı yorma
elit bir çevrede takıl kriterlerine göre ancak öyle birini bulursun başka türlü olmaz
millet daha pasaport parasını veremeyecek durumda yurtdışı falan hikaye yani
Uzun süre yaşamadın ama seyahat amaçlı 10 küsür ülke gezdimsiz hangi ülkelerde ne kadar bulundunuz?
Bir arkadaşım 7 yıllık gayet iyi sevgilisinden sıkılıp ayrıldı, sonrasında bir kaç saçma tiple beraber olunca eski sevgilinin kıymetini anlayıp ona döndü. Şimdi evliler çocukları vs var . Bazı kadınlar bunu yapıyor ve bazı erkekler için daha da kıymete biniyorÖnce ayrıl sonra başkalarını beğenmeyince eskisine geri dön. Yoğk yaaaav
Her salatalığım var diyene tuz ile koşmasanız mı?arkadaşlar sevgilimden ayrıldım. Annemin onu beğenmediğini söyledim benim de düşüncelerimin karışık olduğunu söyledim tamam saygı duyarım dedi. Dağınıklık konusunda haklısın aslında düzeltilebilecek şeyler ama istemiyorsan tamam dedi. Ve ayrıldık 3 haftayı geçti.
Başka biri yazdı sonrasında arkadaşın arkadaşı farklı bir şehirde ama düşüncelerimiz uyuşmuyor henüz görüşmedik . Yurtdışına bir kere gitmiş pek fikri yok. Mesleki anlamda uyumluyuz ama farklı açılardan pek uyuşmuyoruz. Ben atıyorum suşi severim yeni şeyler denemeyi severim diyorum o hiç aram yok benim diyor. Biraz daha kapalı bana göre. İyi yanı giyim kuşama önem veriyor bakımlı. Ama sanırım eski sevgilimi özlüyorum onunla baya uyuşuyorduk hata mı ettim diyorum. Ayrılırken de çok olgun ve saygılıydı.
Olay o da değil gerçekten onun gibi kaliteli fikirleri bana uyan birini bulabilirim de tabi ama zorHer salatalığım var diyene tuz ile koşmasanız mı?
Bir ayrılık acısını geçirin ilk önce
Olay o da değil gerçekten onun gibi kaliteli fikirleri bana uyan birini bulabilirim de tabi ama zor
Yok zaten yeni birine şans verecek durumda değilim sanırım duygularım da varmış eski sevgilime. Ve ayrılırken de çok düzgündü kaliteli biriydi gerçektenAcele etme yine de. Yeni biri kafa karışıklığından başka bir şey yapmaz
Anlaşıyordunuz ama adamın pasif, kel,bakımsız, işkolik birazda pasaklı tam olarak hangi konuda anlaşıyordunuz bide cimri demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam üçün beşin lafını yapan adamdan adam olmaz. Bakın manipüleye çok açıksınız evet anne sözü dnlenmeli onlar bizim göremediklerimizi görür ama Allah akılda vermiş yanı sorgulayın ,biraz nefes alın hemen daldan dala fırsat kaçmasın diye başkasına koşmak ne kadar doğru gidersin yurt dışına ama çok mutsuz olursun elin adamı acımaz biraz zamana bırakın birşeyleri.arkadaşlar sevgilimden ayrıldım. Annemin onu beğenmediğini söyledim benim de düşüncelerimin karışık olduğunu söyledim tamam saygı duyarım dedi. Dağınıklık konusunda haklısın aslında düzeltilebilecek şeyler ama istemiyorsan tamam dedi. Ve ayrıldık 3 haftayı geçti.
Başka biri yazdı sonrasında arkadaşın arkadaşı farklı bir şehirde ama düşüncelerimiz uyuşmuyor henüz görüşmedik . Yurtdışına bir kere gitmiş pek fikri yok. Mesleki anlamda uyumluyuz ama farklı açılardan pek uyuşmuyoruz. Ben atıyorum suşi severim yeni şeyler denemeyi severim diyorum o hiç aram yok benim diyor. Biraz daha kapalı bana göre. İyi yanı giyim kuşama önem veriyor bakımlı. Ama sanırım eski sevgilimi özlüyorum onunla baya uyuşuyorduk hata mı ettim diyorum. Ayrılırken de çok olgun ve saygılıydı.
Yurtdışında yaşıyordu amaAnlaşıyordunuz ama adamın pasif, kel,bakımsız, işkolik birazda pasaklı tam olarak hangi konuda anlaşıyordunuz bide cimri demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam üçün beşin lafını yapan adamdan adam olmaz. Bakın manipüleye çok açıksınız evet anne sözü dnlenmeli onlar bizim göremediklerimizi görür ama Allah akılda vermiş yanı sorgulayın ,biraz nefes alın hemen daldan dala fırsat kaçmasın diye başkasına koşmak ne kadar doğru gidersin yurt dışına ama çok mutsuz olursun elin adamı acımaz biraz zamana bırakın birşeyleri.
Psikologdan randevu alın ve gidin.arkadaşlar sevgilimden ayrıldım. Annemin onu beğenmediğini söyledim benim de düşüncelerimin karışık olduğunu söyledim tamam saygı duyarım dedi. Dağınıklık konusunda haklısın aslında düzeltilebilecek şeyler ama istemiyorsan tamam dedi. Ve ayrıldık 3 haftayı geçti.
Gidiyorum zatenPsikologdan randevu alın ve gidin.![]()
Hayat görülü hayattan beklenti konusunda anlaşıyorduk. Cimrilikte düzelmişti maaş artışı olduktan sonra. Manipüleye açığım bazı konularda kesinlikle öyle. Etkileniyorum söylenenlerden.Anlaşıyordunuz ama adamın pasif, kel,bakımsız, işkolik birazda pasaklı tam olarak hangi konuda anlaşıyordunuz bide cimri demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam üçün beşin lafını yapan adamdan adam olmaz. Bakın manipüleye çok açıksınız evet anne sözü dnlenmeli onlar bizim göremediklerimizi görür ama Allah akılda vermiş yanı sorgulayın ,biraz nefes alın hemen daldan dala fırsat kaçmasın diye başkasına koşmak ne kadar doğru gidersin yurt dışına ama çok mutsuz olursun elin adamı acımaz biraz zamana bırakın birşeyleri.
Alakası yok ben ülkeden gitme konusunda kararsızım aslında o olmasaydı hayatımda kalırım diyordum. Ama yurtdışında yaşamak çok vizyon katmış ona bu kesin ve ben onun bu yönünü çok seviyorumYurtdışında yaşıyordu ama
iki şey sizi aynı evde tutmaya yetmez ama biliyorsun o adamın o suratını bir ömür göreceksin her sabah her akşam ki annen gene ayırır sizi öle geliyo banaHayat görülü hayattan beklenti konusunda anlaşıyorduk. Cimrilikte düzelmişti maaş artışı olduktan sonra. Manipüleye açığım bazı konularda kesinlikle öyle. Etkileniyorum söylenenlerden.
Adamla kavga şu bu yoktu, evlenmeyi planlarken bir anda cirkinsin diye ayrılmak garip geldi. Demek ki motivasyon olan yurt dışı sevdası yetmemiş diye görüyorum.Alakası yok ben ülkeden gitme konusunda kararsızım aslında o olmasaydı hayatımda kalırım diyordum. Ama yurtdışında yaşamak çok vizyon katmış ona bu kesin ve ben onun bu yönünü çok seviyorum