• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim

tamam işte annesi istemiyor.
ha sen olduğun için mi yoksa oğlunun yaşı küçük diye mi düşünüyor bilemem. sonuç olarak evlenmesini istemiyor şu anda ve ona yönelik telkinlerde bulunuyor muhtemelen ve sevgiline de mantıklı geliyor söyledikleri.

Böyle olunc sinirleniyorum işte ne yapmam gerekiyor :( saygıda kusur etmedim hiç, özel günlerde hediye alıyorum, çağırdığında hiç elim boş gitmedim, elim yüzüm de düzgün daha ne istiyor bu kadın anlamıyorum

Böyle olunc sinirleniyorum işte ne yapmam gerekiyor :KK43: saygıda kusur etmedim hiç, özel günlerde hediye alıyorum, çağırdığında hiç elim boş gitmedim, elim yüzüm de düzgün daha ne istiyor bu kadın anlamıyorum

muhtemelen senle ilgisi yok. öyle olsa evine davet edip durmaz. oğlunun yanlış bir karar vermiş olmasını istemediğinden geciktirmeye çalışıyor olabilir. 24 yaş küçük mesela bencede evlilik sorumluluğu için. kıyamıyordur oğluna . yoksa ailenle hiç tanışmazdı .

Düğün, ev eşyası filan herşey olmalı. Kimse beraber yaşadığımızı bilmiyor.

Evlilik engel değil tabi ki. Asla böyle birşeye karışmaz ama yaşam kalitesi bakımından paramı kendim kazanmak isterim.

Bence biliyor annesi beraber yaşadığnızı. başka kardeşi var mı tek çocuk mu? durumları iyi sanırım neden hiç birşey yapmam ben diyor anlamadım babası yok mu sevgilinizin babalar daha düşkün olur gelinlere ne isterse olsun der aslında biraz daha açar mısın konuyu.

İstiyorsan diret bence herşeyim yeni olacak diye çok haklısın öyle kadınlar kıymete biniyor zaten istemedikçe çöp bile alınmaz nasıl olsa istemiyor diye.

inşallah istediğin yola ilerlersin, o zaman işe odaklan evlilik nasıl olsa olur sevgilinde para biriktirsin evlenmek için .

ailenin durumunu iyi olarak anlatmışsa sevgilin annesi iyi onlar yapsın herşeyi deyip çıkmış olabilir.

muhtemelen senle ilgisi yok. öyle olsa evine davet edip durmaz. oğlunun yanlış bir karar vermiş olmasını istemediğinden geciktirmeye çalışıyor olabilir. 24 yaş küçük mesela bencede evlilik sorumluluğu için. kıyamıyordur oğluna . yoksa ailenle hiç tanışmazdı .

Ya benimde hemen evlenmek gibi bi düşüncem Yok nişan olsun 1-2 sene öyle gezelim diyorum. 25-26 olacak biz evlenene kadar zaten

Bence biliyor annesi beraber yaşadığnızı. başka kardeşi var mı tek çocuk mu? durumları iyi sanırım neden hiç birşey yapmam ben diyor anlamadım babası yok mu sevgilinizin babalar daha düşkün olur gelinlere ne isterse olsun der aslında biraz daha açar mısın konuyu.

İstiyorsan diret bence herşeyim yeni olacak diye çok haklısın öyle kadınlar kıymete biniyor zaten istemedikçe çöp bile alınmaz nasıl olsa istemiyor diye.

inşallah istediğin yola ilerlersin, o zaman işe odaklan evlilik nasıl olsa olur sevgilinde para biriktirsin evlenmek için .

ailenin durumunu iyi olarak anlatmışsa sevgilin annesi iyi onlar yapsın herşeyi deyip çıkmış olabilir.

Bildiğini sanmıyorum. Tek erkek çocuk :( neden öyle dediğini ben de anlamıyorum, kendi evleri arabaları var. emekliler ve dükkanları var. Borçları Yok. Kazandıkları eve giriyor. 2 tane kız kardeşi var onlarda okuyor. Durumları iyi. Yani bi silkelense düğün de yapar evde düzer. Öyle diyeyim. Babası zaten beni çok seviyor. Ama annesi şimdiden kaynanalık yapıyor. Ailemin durumunu biliyorlar iyi olduğunu ama erkek tarafı onlar. Herşey ortak olur zaten de ben yardım etmem demesini anlayamıyorum

adam evlenmek istemiyor annesini bahane ediyor ... kuzenimde seviyorum dedi ailesi istememesine ragmen evlendi... sevgilinizin kizkardesi baska bir erkekle ayni evde kaldigini ogrense ne hos dermi? sizi elestirmek icin demiyorum erkek iki yuzlulugunden nefret ediyorum ... abimde arkadasi bir kizla kaliyordu ne var bunda dedi iyi bende kalirim deyince yuzume bakti ...

adam evlenmek istemiyor annesini bahane ediyor ... kuzenimde seviyorum dedi ailesi istememesine ragmen evlendi... sevgilinizin kizkardesi baska bir erkekle ayni evde kaldigini ogrense ne hos dermi? sizi elestirmek icin demiyorum erkek iki yuzlulugunden nefret ediyorum ... abimde arkadasi bir kizla kaliyordu ne var bunda dedi iyi bende kalirim deyince yuzume bakti ...

Ben kendi çocuğum olsa ben de istemem kalsın. Ya da kardeşim kalsın istemem. O farklı bi durum. Kendi Canından bi parçanın kırılmasını üzülmesini istemez kimse ya da zarar gelmesini. Bizim için şartlar bunu getirdi böyle oldu.

Ben kendi çocuğum olsa ben de istemem kalsın. Ya da kardeşim kalsın istemem. O farklı bi durum. Kendi Canından bi parçanın kırılmasını üzülmesini istemez kimse ya da zarar gelmesini. Bizim için şartlar bunu getirdi böyle oldu.

inşallah pişman olmazsiniz ben erkeklere bu konularda guvenmiyorum gerci hangi konuda guveniyorum ki :KK70:

Peki neden istemezsin cnm? Yaptiginin yanlis oldugunun farkinda oldugun icin mi?

Ayrica snnesi kesin biliofur bilmiyor ayagina yatiyordur.. ahsnda buraya yaziyommm

Teşekkür ederim yargılamadan yaptığınız yorum için :)
Annesi yaştan dolayı güvenmiyor,duyguların düşüncelerin değişmesinden korkuyor olabilir.Malum şimdiki evlilikler de haklısın dedirten cinsten.
Misalen baskın bir tipmisin?
Erkek 26 dan önce aldığı kararlar için pişman olabiliyor kadınlarda öyle aslında!

Peki neden istemezsin cnm? Yaptiginin yanlis oldugunun farkinda oldugun icin mi?

Ayrica snnesi kesin biliofur bilmiyor ayagina yatiyordur.. ahsnda buraya yaziyommm
Ya siz kimsiniz insanları yargılıyorsunuz ya?
Her konuya bu şekilde yorum yapıyorsunuz
Bu devirde böyle yaşanıyor
Herkes sizin gibi mi evlenmek zorunda
Benim bir sürü arkadasım birlijte yaşadığı erkeklerle evlendi ve mutlu
Kendi hayatınıza göre doğru o olabilir ama dışarda farklı bir hayat var
Erkeklere bu hakkı tanıyan sizin gibi kadınlar işte
Şu zar meselesinden kurtulun artık
Şimdi dersin brn öyle birsey söylemedim
Alttan alttan kızın sevgilisiyle yaşamasına laf sokuyorsun oda kendince kendini koruyor

Annesi yaştan dolayı güvenmiyor,duyguların düşüncelerin değişmesinden korkuyor olabilir.Malum şimdiki evlilikler de haklısın dedirten cinsten.
Misalen baskın bir tipmisin?
Erkek 26 dan önce aldığı kararlar için pişman olabiliyor kadınlarda öyle aslında!

İlişkide ben daha baskınım benim dediğim oluyor o daha pasif kalıyor ama birşey istediğinde ben kırmayıp yapıyorum. Hep benim dediğim olmasın diye

Back
X