Sevgilim ve yaşadıklarımızz

pardonda şekerim sanane . evlenirsem sanane evlenmezsem sanane . tuturmuş artislik yapıyorsun artislik yapıyorsun . daha düzgün konuşsaydın eleştirmezdim seni . sanada madalya takıcaklar zaten .

pardonda şekerim sanane . evlenirsem sanane evlenmezsem sanane . tuturmuş artislik yapıyorsun artislik yapıyorsun . daha düzgün konuşsaydın eleştirmezdim seni . sanada madalya takıcaklar zaten .

ömür boyu tek kalmıcan yaşlı ve kedili olarak ee çocukta isticen hakkın ee evlencen yani bi kız kendini düşünmeli ben evlilik dışı karşıyım adam dediğin basar nikahı yapar yoksa kusura bakma ama o adam terk eder kaçar herşey beklenir ben yazdım sen alıntıladın hatırlatırım

SANANE
kedilerle yaşamak hiçde kötü değil ayrıca . öle bir konuşuyorsun ki sanki tek bakireler evleniyor bu dünyada komiksin ..

Kadın cinsellik olmadan yapamaz, bunu da nerden çıkardın. ayrıca cinsellik ilişkiye girmiş kadınla evlenen adam geniş de peki cinsel ilişkiye girmiş erkekle evlenen kadına ne diyor sizin toplumunuz?

Valla o bahsettiğin toplum bizin buralara uğramadı. Sevgililerim oldu evlerine gittim. Canımın istediğiyle seviştim, istemediğiyle sevişmedim. Sevişmek istemediğim adamla uzatmadım. Evlendim. Hayatıma giren hiçbir erkeğin bekaretimi sorgulamasına izin vermedim. Canım isterse kendim anlattım.

Sevişmek sizin orda vermek diye geçiyor galiba o kısmını pek çözemedim ben.

O toplumu sizin gibiler yaratıyor farkında mısınız acaba? Herkes tercih ettiği toplumda yaşıyor. Bekareti önemseyen kafada erkek benim yanıma yaklaşamaz. Hiç üzülmedim. Kimse beni üzemedi aşktan bu güne kadar. Öpüştüm diye ağlamadım. Her şeyi içimden geldiği gibi yaşadım ve kendimle barışık mutlu bir insanım. Hayatımı erkeklerin beni nasıl tercih edeceklerine göre şekillendirmedim.

Cinsel ilişkiye girmeyi tercih etmiş bir kadına verdi yakıştırmasını yapamazsın. Sen de kadınsın. Ayıptır ya.

Bir konuyu da kişisel tartışmalara çevirmeyin ya

Neden hemen konunun gerçekliğini fakeliğini kurcalıyorsunuz ki?

Çok mu uçuk bir konu? Kkda daha önceleri ne konular açıldı.

Hepsi yine bu saçma tartışmalar sonucu kapatıldı gitti

İsteyen yazsın, istemeyen yazmasın konu aşağılara gitsin

Hayret yani

Doğrumu anladım bilmiyorum ama sen 1,5 yıllık ilişkin olan adamın senden başka 3 kızla daha aşkımlı vs konuşmalarını yakaladın ve ona hiçbirşey söylemeden evine gitmeye devam ettin öylemi? Gerçekten ilginçmiş. Neyinden korkuyorsun arkadaşım korkan insan evinede gitmez. Ayrıca erkek arkadaşın sapık değil serseri. Bir adam evine geldiği sevgilisiyle birşeyler yaşamak ister. Sevsede ister sevmesede. Ay bu adam bana aşık bana dokunmaya kıyamaz diye birşey yok. Bunu istemesi normalde; Yok beni boşalt, yok beceremiyosun elinle yap, yok pantolonunu çıkar. Bu ne yahu? okurken midem bulandı adamın laflarından! nasıl bu şekilde konuşabilir senle ve sen nasıl istediklerini yaparsın bunları sindirip! Bu arada kusura bakma ama adam boynuna bıçak dayamamış. Yok psikopat izin vermedi, yok sapık bunlar komik olmuş biraz. Bir kadın bile bile bir adamın evine gidiyorsa ve bu adam sevgilisiyse; o gece cinsellik olup olmayacağının kararını erkek değil kadın verir. Ha erkek yanaşır eder ama kadın istemeden birşey olmaz. O an kalkıp gidebilirdin eğer gerçekten istemeseydin. Neyse asıl soruna cvp verecek olursam kirlenmedin arkadaşım. Kirlenmek öyle kolay değil. 2 sevişmeyle yada ilişkiye girmeyle kirlenmez hiç kimse, kurtul bu düşünceden. O insansa sende insansın. Sadece sana değer vermeyen bir adamla birlikte olma ve iyi seç yakınlaşacağın insanı.

Son düzenleme:

Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun tabi eşine geçmişini anlatmadın kandırarak yalanlarla dolu bir evliliğe adım attın için rahatsa diyeceğim yok burda sana alkış tutacak değilim ben çünkü yaptıkların koca bir sıfır ve boş.Toplum sizin oraya uğramaz tabi eşine geçmişinden bahsetmemişsizn bahset sülalecek oraya uğrarlar geniş adam mı dar adam mı anlarsın neyse nereye çekiyorsunuz konuyu be

Genis adam bulacaksin yada evlenemeyeceksin yasli kedili olarak hayatin bitecek...Bir kadin soyluyor bunlari ne aci ne yazik.. verdi kelimesi ne igrenc.. Sevmistir asiktir istemistir cinsellik yasar bi kadin kendi secimi.. Hatta bazilarinin yaptigi gibi diktirp yada farkli şekillerde yasayip vermemis olmaktan daha dürüsttur bence.. Bir kadina bekaretiyle deger veren adam zaten sdamsa kendi de bakir olsun o zaman tamam.. Hem hala saalamayalim bekaret diye cunku diktirenler tonlaa.. Ben evlilik oncesi iliski yasanmali demiyorum ama yasayani da saygiyla karsilayalim.

Allah Allah .

Hepsini geçtim de adam zaten yeltenmiş . Bir pislik olacağı belli . Neden pantolonunu çıkarıyorsun ki sen ?

Hala ne dediğimi anlamıyorsun ki şu an bana hakaret ediyorsun ama olsun.

Kimseyi kandırmadım kandırmam. Yalan söylemedim kimseyle birlikte olmadım demedim kimseye. Ama bir erkeğin bana bakire misin diye sormasına asla izin vermem. Bakire olsam da izin vermem olmasam da vermem. Bu benim özelimdir. Geçmişimdir. Geçmişimden pişmanlık duymam.

Bana alkış tut diyen yok. Başka hayatlara saygı duy. Sen böyle yaşa. Çocuklarını böyle yetiştir. Ama sevişmek yerine kadının vermesi deyimini kullanma. Kadın bir şey vermez sevişirken. Sevişmekten zevk de alır. aşkı büyüten bir paylaşımdır. Kadına saygı duy. aşağılama kendini de küçültüyorsun.

Hiçbir zaman evlenme meraklısı olmadım ki evlenebilmek için eşime yalan söyliyim. Hatta ben doktorasını yapmakta olan bir mühendisim. Bu yaşta evlenmek hele ki hayatımı düzene sokmadan evlenmek aklımın ucundan geçmezdi. Ama eşim istedi. Bir şekilde şartlar öyle gelişti. Belki de bu tür komplekslerim olmadığından, takıntım olmadığından kendimi bu mutlu yuvamın içinde buluverdim.

arkadasta uslup sorunu var . bence cevap vermeye bile değmez . biz hayatlarmıza saygı duymayı bilmiyoruz ki . kimse sen bakiresin bakire kalma git birinle yaşa demiyor ki . herkesin kendi tercihi sonuçta . ben yaşarım hiç etkilenmem sen yaşarsın dünya başına yıkılır . herkesin bazı şeyleri kaldırma kapasitesi farklıdır . kişi kendi tercihine göre yaşar .bakire olup hiç evlenemeyen istediği halde evlenemeyenler var . ben gördüm .

Bunlar nasıl cümleler bu nasıl bir mantık?
Her eve giden sevişmiyor... Sevişirsede seni beni alakadar eden bir durum yok ortada
Erkekler hakkında bu önyargılara nasıl ulaştın gerçekten merak ettim...
Kadın cinsellik olmadan yapar erkek yapamaz mı...? Aynı içgüdüler nerde?
Geniş adam tam olarak ne oluyor?
Sen bir kadın olarak bu tavırları kendine nasıl yakıştırıyorsun?
Kadın erkek arasında fark olduğunu savunmuşssun Ama aynı karaktersiz adamlar gini hem cinslerini yerden yere vuruyorsun....
Bu cümlelerin bir kadına ait olduguna inanmak istemiyorum...

Ya sen mühendissin bi de sıradan ev kızı okumaş cahil olanların düştüğü durumlara ne demeli,eşine anlattın mı bence sanmıyorum anlatsaydın adam kabul etmezdi türk erkeği sonuçta,eşin sana güvenmiş bence güven aşılamayı başarmışsınki sormamış bu da bi nevi kandırma şimdi ne yaptın ne ettin o konuma geldin beni bağlamaz etme bulma dünyası yanlış birşeyin varsa çıkar ortaya ben karşıyım bunu isteyen adam da bana saygı duymalı sen diyorsun bunu bende bunu savınıyorum,vermek erkek tabiri hiç duymadım numarasına yatmayın ben bile yemiyorum uzatıyorsunuz.

Kendini zardan ibaret bir et parçası olarak gören, adam elini tutsa "piii benle sevişmek istiyo sapıkkkk" zihniyetli kadınlar gelip burda "kedilerle yalnız ölceksin! sen vermişsin, geniş adam bulursan evlenirsin!" diyoya ben çok üzülüyorum. Ama kadına değil. Evleneceği adama. Tabi adam kan meraklısı bir vampir değilse

Bir an acınacak olan duruma güldüm çok haklısınız

1,5 yıllık sevgilisin.
Daha önce böyle özel konulara hiç girmediniz çünkü çok çekingen birisin,arkadaşlarınla bile bu konuları
konuşamazsın ama bu gece burada kal dediğinde hiç çekinmemişsin tuhaf..

Senin için üzücü bir tecrübe olmuş.
Ama 6 yıllık sevgilin bile olsa eğer senin için evlilik öncesi ilişki asla ise
bir erkeğin evinde kalmaman gerektiğini hatta yalnızken gitmemen gerektiğini anlamışsındır.

Nişanlısının tecavüzüne uğrayanını duyduk.
Bu kadar güven iyi değil..

Teşekkür ederim yorumun için arkadaşım. 3 kızla yazışmasını bu olayların olduğu son gece gördüm o uyurken telini karıştırdım olay bu. Evine iki kere gittim ikinci gidişimde bu olay yaşandı birdaha da hiç gitmedim.

yav az bi türkçe dersin alın yaa, noktalama işareti kullanmadan, ne yazdığı belli olmadan yazmış gitmişsiniz. 2 satırda ne yazdığınızı anlamak için 4 sefer okuyorum.

Konu sahibi, ilk olarak konunun gerçekliğinden şüphe etmem, konuyu sahte yapmaz.

Neticede herkesin düşünme kabiliyeti var,okuyanlar kendi kararlarını verebilirler.

İkincisi benim de elbette insanlarla ilgili fikirlerim değişir, değişince de "sevgilim" demem, zaten bana garip gelen de buydu.

Hisleriniz değişmiş ama hala hitabınız aynı.

Size "bu kadar" yüklendiğimi de düşünmüyorum oldukça yumuşak yazdım.

İnsanları tanımak için evlerine gitmeye gerek yok, o dalga geçtiğimiz Nuri Alço filmleri var ya, işte onlarda da gerçeklik payı yok değil,
1.5 yıl da geçse 15 yılda geçse erkekler için cinsellik bir ihtiyaç, siz de madem evlenmeden önce birlikteliğe karşısınız, gitmeyiverseydiniz demek istedim.

Hala da böyle düşünüyorum.

7 yıl biriyle görüşüp evlendim, gece beraber kalmadık, demek ki yeterince tanıyamamışım, tüh, görücü usulü olmuş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…