• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yaşadıklarımızz

bekaret sizin için önemli tabi evine gidiyosunuz iç çamaşırınızla öpüşüyosunuz sonra oral seks yapıyosunuz sonra elinizle tatmin ediyosunuz ve hala sizin için bekaret önemli bi de önemli olmasa neler olacak acaba

bekaretten kastınız zarsa çok güzel çok el değmemişlikse orası biraz şüpheli

olay ne peki şu an? tecavüz etmedi,taciz etmedi,zorla bir şey yapmadı durduk yere ne oluyor senin psikolojine bu kadar 4 ay sonra can havliyle hesap açmışsın,can havli anlık durumlar için kullanılır bir de.? hani bu çocuk yastık filan bastırmıştı .Psikolojik boyutunu da çok iyi biliyorum,sosyal boyutunu da,hukuki boyutunu da.yalan söylediğini de biliyorum. Ayrıca bir şey yaşamamışsın ne psikolojiymiş arkadaş çocuk seni de saf filan bulmadı. offf bir çelişkiden bahsederken diğer aklıma geliyor sonra hepsi karışıyor. hadi sen desteğini al,ama tepkileri daha gerçekçi oyna. tacize,tecavüze uğrayan bayanların dış dünyayla ilişkileri bu şekilde olmuyor.yalan söylüyorsun bariz buyur devam et.deneyimsizlikten ısırmak hahahhahaha :))) tövbe yarabbim yaa

Ben tecavüze falan uğramadım uğrasam burda olmazdım direkt polise suç duyurusunda bulunurdum. Burdaki olay bambaşka ama siz bunu anlamamakta direniyorsunuz ne diyeyim. Burdaki sorun benim saf duygularla sevdiğim güvendiğim erkeğin tam bir öküz çıkması ve benim dışında üç kızla daha mutlu mesut ilişki sürdürmesi ve onların da hiç haberi olmaması yani tam profesyonel.
Sadece kendimi kullanılmış hissettim. Destek olan da eleştiren de tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Eleştiri de yapıcı bir şeydir en azından bundan sonra hayatımda daha dikkatli olurum eleştirilerinizi dikkate alırım. Konunun fake olduğunu düşünenlere de saygım var herkesin kendi görüşü çünkü yaşanılan şeyler evet biraz ağır olduğundan belki inanmadınız ama emin olun bu tür durumlar çok yaşanıyor ben sadece bunu itiraf etme cesaretini buldum. Defalarca yemin etmeme rağmen inanmıyorsa bazıları yapabileceğim bir şey yok. Ben sadece değiştirebileceğim şeylerden sorumluyumdur. Son olarak neden bu konuyu bu kadar dalgaya aldınız bilmiyorum. Evet deneyimsizlikten oldu her şey sanırım siz çok profesyonelsiniz bu konularda sizden yardım alma konusunu tekrar değerlendireceğim. Herkese teşekkürler

bekaret sizin için önemli tabi evine gidiyosunuz iç çamaşırınızla öpüşüyosunuz sonra oral seks yapıyosunuz sonra elinizle tatmin ediyosunuz ve hala sizin için bekaret önemli bi de önemli olmasa neler olacak acaba

bekaretten kastınız zarsa çok güzel çok el değmemişlikse orası biraz şüpheli

Bunların hiçbirini istemeyerek yaşadığım için burdayım. Sanırım konumu tam okumadınız zorlayıcı bir şekilde oldu dedim. Bir ara kaçmayı bile denedim. Gitmeme izin vermedi. Bunları gönlüm hoş isteyerek yapsaydım yani o.... ruhlu olsaydım sanırım burda dert yakınmazdım değil mi. Namuslu olmaya gelince herkes namus bekçisi kesiliyor.

Ben tecavüze falan uğramadım uğrasam burda olmazdım direkt polise suç duyurusunda bulunurdum. Burdaki olay bambaşka ama siz bunu anlamamakta direniyorsunuz ne diyeyim. Burdaki sorun benim saf duygularla sevdiğim güvendiğim erkeğin tam bir öküz çıkması ve benim dışında üç kızla daha mutlu mesut ilişki sürdürmesi ve onların da hiç haberi olmaması yani tam profesyonel.
Sadece kendimi kullanılmış hissettim. Destek olan da eleştiren de tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Eleştiri de yapıcı bir şeydir en azından bundan sonra hayatımda daha dikkatli olurum eleştirilerinizi dikkate alırım. Konunun fake olduğunu düşünenlere de saygım var herkesin kendi görüşü çünkü yaşanılan şeyler evet biraz ağır olduğundan belki inanmadınız ama emin olun bu tür durumlar çok yaşanıyor ben sadece bunu itiraf etme cesaretini buldum. Defalarca yemin etmeme rağmen inanmıyorsa bazıları yapabileceğim bir şey yok. Ben sadece değiştirebileceğim şeylerden sorumluyumdur. Son olarak neden bu konuyu bu kadar dalgaya aldınız bilmiyorum. Evet deneyimsizlikten oldu her şey sanırım siz çok profesyonelsiniz bu konularda sizden yardım alma konusunu tekrar değerlendireceğim. Herkese teşekkürler

açılın benden bahsediyor :ssz:
her zaman bekleriz.

kendini kullanılmış hsissetme . herkesin hataları vardır .inan bana . tecrübesizlikten oluyor herşey . burası türkiye ayrıca kızım kadınlar hep suçludur . biz kendi içimizde birbirmize destek olmayı bilmiyoruz ki ...

Bunların hiçbirini istemeyerek yaşadığım için burdayım. Sanırım konumu tam okumadınız zorlayıcı bir şekilde oldu dedim. Bir ara kaçmayı bile denedim. Gitmeme izin vermedi. Bunları gönlüm hoş isteyerek yapsaydım yani o.... ruhlu olsaydım sanırım burda dert yakınmazdım değil mi. Namuslu olmaya gelince herkes namus bekçisi kesiliyor.

namus beyindedir bence ....namus olayı çok farklı . bir insan yalan söylüyor dedikodu yapıyor ama namusluyum diye geçiniyorsa o insan benim gözümde namussuzdur . herkesin tavrı ve olaylara bakış açısı farklı . seni çok iyi anlıyorum aslında . insanın ik tecürbesini bu şekilde yaşaması korkunç birşey .

isirmak mi ?
senaryoda cok mantik hatasi var
pantalonu neden cikardin
neyse

Evet ısırmak tecrübesizliğimden oldu.
Pantolonu mu zorla çıkardım sen çıkar yoksa ben çıkarcam dedi gözü dönmüş gibiydi neyse söyledim bunu da sonunda...
Bağırırım dedim gülerek bahsedeyimmi arkadaşlarımıza buraya geldiğinden dedi.
Bildiğiniz adi pislik çıktı ve kendini 1.5 sene gizlemiş farklı biri olarak tanıtmış
Umarım kimsenin başına gelmez toparlanması zor oluyor çünkü ama ben toparlanacağıma inanıyorum.
Ayrıca bu ilişkinin olduğu dönemde ben işten çıkartılmıştım işsizdim duygusal sığınak gibiydi benim için 1.5 yıllık konuşmuşuz görüşmüşüz nerden bilerdim dert ortağı gibi görünen birinin böyle olacağını.

Ya suçun büyük çoğunluğu kızlarda ya ne işin var evinde eve gitmek eşittir seks demek en mülayimi için bile hele bu devirde yani 3-4 ay oldu diyorsun hala ne anlatıosun salla tabiri caizse s.et yani yapmışın hata erkek sonuçta 500 kadınla da görüşebilir ama olan yine kadına olur az akıllı davranın.Kocan olunca uyursun da yaparsın da yani ama yok sevgilikte uyumak hoş bilmem ne ya bırakın adam sizi terk edince ne oluo hiç kocanla yap kocanla unut geçmişini de adam kimbilir senden sonra ne b.klar yaptı ey gidi ey

Ya suçun büyük çoğunluğu kızlarda ya ne işin var evinde eve gitmek eşittir seks demek en mülayimi için bile hele bu devirde yani 3-4 ay oldu diyorsun hala ne anlatıosun salla tabiri caizse s.et yani yapmışın hata erkek sonuçta 500 kadınla da görüşebilir ama olan yine kadına olur az akıllı davranın.Kocan olunca uyursun da yaparsın da yani ama yok sevgilikte uyumak hoş bilmem ne ya bırakın adam sizi terk edince ne oluo hiç kocanla yap kocanla unut geçmişini de adam kimbilir senden sonra ne b.klar yaptı ey gidi ey

ne demek evine gitmek seks emek saçmalama . yok öle birşey . iki taraf isterse seks yaşanır . bir tarafın ısrar etmesi bile yanlış . şu kafaınızı değiştirin artık yeter ya . erkeklerin neden böle olduğunu kadınlara bakarak anlıyoruz .

ne demek evine gitmek seks emek saçmalama . yok öle birşey . iki taraf isterse seks yaşanır . bir tarafın ısrar etmesi bile yanlış . şu kafaınızı değiştirin artık yeter ya . erkeklerin neden böle olduğunu kadınlara bakarak anlıyoruz .

sen erkekleri bilmiosun belli en masumu bile evime geliyorsa kesin verir mantığında nasıl yok öyle bir şey sende kan buna kafa erkek kafası sen değiştir bence masum bakıosun onlar öyle değil,ne alaka saçmalamışın:52:

Arkadaşlar ben yıllar önce bu siteye giriyordum ama uzun zamandır girememiştim şifremi herşeyimi unuttum kullanmadığımdan bu olayı yaşadıktan sonra can havliyle üyelik açtım ister inanın ister inanmayın şu ara psikolojik destek alıyorum rahat atlatmak için.
Bu yaşadıklarımı da utandığımdan çevremle rahat paylaşamıyorum sizinle paylaşayım dedim.
Konu tamamen gerçektir.

yok ben senin konun gerçek değil demedim zaten. yazdım ya orda da "fake konulara karşıyım ama bu konunun fake olup olmadığına emin değilim" dedim. kendi konumuz dışında buradaki hiç bir konudan %100 emin olamayız zaten, sadece hislerimize göre hareket ederiz.
söylediğim gibi 2. üyeliğe karşı değilim, eğer birisi özel bir şeyi başka bir isim altında açmak istiyorsa kendi tercihidir. benim için önemli olan konunun gerçekliliği. neyse bunlar önemli değil de,
psikolojik destek için ilaç vermemişlerdir umarım, bize doktorunun düşüncelerini de aktarabilir misin? gerçekten bu konuda doktorlar ne söylüyor merak ediyorum. ne kadar zamanda bir gidiyorsun? neler tavsiye ediyor, bunları merak ediyorum

sen erkekleri bilmiosun belli en masumu bile evime geliyorsa kesin verir mantığında nasıl yok öyle bir şey sende kan buna kafa erkek kafası sen değiştir bence masum bakıosun onlar öyle değil,ne alaka saçmalamışın:52:

erkeklerin ne düşündüğü beni ilgilendirmez . kendini bilen erkek zaten böle düşünmez . adam gibi adam insan gibi insansa cinselliğie zorlamaz kadını . zamanının gelmesini bekler . kimi kadın evlenmeden önce yaşar kimisi sonra . aslolan buna saygı duymaktır . kimse cinselliğie zorlanamaz . buna hakkı yık kimsenin . ben masum falan bakmıyorum . saçmalayan sensin burda . verir falan ne çirkin konuşuyorsun sen öle . verir ne demek ayıp ya ...

Bunu yazdığım için tepki alabileceğimi biliyorum.
Ama yine yeni üyelik ve ilk konu cinsellik temalı. :51:
Başlarken "sevgilim" biterken "ayrıldık, sapık vs." demişssiniz.
İnsan öfkeli olduğu birinden bahsederken asla sevgilim demez.
En fazla "eski sevgilim" der ki; onu bile demez, görüştüğüm adam falan der, sonuçta sizi mutsuz etmiş, korkutmuş, incitmiş.
Sonrasında yazanlar zaten ayrı karmaşa.:ssz:
Hem bekaret çok önemli hem sevgilide kalmaca. :31:
Nitekim ya konu gerçek değil yahut siz tutarlı düşünemiyorsunuz.
:31:

Katiliyorum. Bana da tuhaf gelen noktalar var bu konuda. "Oncelikle 1.5 yillik iliskim VAR" yazilmis, sonra bu olayin ustunden 4 ay gecti ve ben onu terk ettim falan yazilmis. "ellemeye kiyamamak" gibi bi cumle kurulmus.. Tuhaf... Konu bana samimiyetten uzak geldi. Birbirlerine yakin yasiyorlar belli ki. Arada 2 -3 saat mesafe yok; ee hangi iliskide 1.5 sene cikmis iki insan birbirinin cinsel hayatini bilmez? Onun disinda sabaha kadar yatakta gozu acik yattigini soylemis arkadas, sabah olunca da kacmis. Sonra da terk etmis. Eee ne ara telefonuna baktin adamin? Adam yaninda uyurken mi? Anlattiklarindan bu cikmiyor ama..

Gercekmis gibi dusunerek bile yorum yapasim gelmiyor. Cok celiskili. Boyle bir olayi yasamis bi insanin da kendisini kirli hissetmesine gerek yok zaten. Bundan sonra iliskilerini yuzeysel yasama. 1.5 senede sevgilinin sapik oldugunu anlayamadiysan, o senin bakire oldugunu yeni ogrendiyse, iliskide iletisim ucurumu vardir. Bunun uzerine ugras :51:

erkeklerin ne düşündüğü beni ilgilendirmez . kendini bilen erkek zaten böle düşünmez . adam gibi adam insan gibi insansa cinselliğie zorlamaz kadını . zamanının gelmesini bekler . kimi kadın evlenmeden önce yaşar kimisi sonra . aslolan buna saygı duymaktır . kimse cinselliğie zorlanamaz . buna hakkı yık kimsenin . ben masum falan bakmıyorum . saçmalayan sensin burda . verir falan ne çirkin konuşuyorsun sen öle . verir ne demek ayıp ya ...

onların ağzındaki tabirle yazdım bbunu anlayamazsan yapcak bişi yok öyle dediğin adam var mı kaldı mı onlardan sen hayal alemindesin bence uyan hakkı yok ama sevgilim benim mantığında adam ne yapcan mecbur kalmış kızda ee yani ele gitmesin diye burda artsitlik yapma ayıp ya felan asıl ne biçim konuşuosun saçmalamışın ben onu demedim erkekler kadınlar yüzünden öyle oluyor demen saçmalık değil de ne tabiatları farklı onların kadın cinsellik olmadan yapar adamlar yapamıyor

ya bi de sormadan edemiycem, ısırma olayına neden takıldınız bu kadar?:1:
benim mantığıma pek aykırı gelmedi de:1: :26:

onların ağzındaki tabirle yazdım bbunu anlayamazsan yapcak bişi yok öyle dediğin adam var mı kaldı mı onlardan sen hayal alemindesin bence uyan hakkı yok ama sevgilim benim mantığında adam ne yapcan mecbur kalmış kızda ee yani ele gitmesin diye burda artsitlik yapma ayıp ya felan asıl ne biçim konuşuosun saçmalamışın ben onu demedim erkekler kadınlar yüzünden öyle oluyor demen saçmalık değil de ne tabiatları farklı onların kadın cinsellik olmadan yapar adamlar yapamıyor

ben bir kadınım cinsellik olmadan yapamıyorum ee bana ne yapıcaksın ?bu durum bir dayatma . bir kadınında ihtiyaçları vardır tıpkı bir erkek gibi . artislik falan yaptığım yok canım . erkek ağzıyla konuşacağına kendi ağzınla konuş. kadınları ağağılayıcı sözler söyleme sende bir kadınsın sonuçta .

Kızlar merhaba,

Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..
her aşk uzaktan güzel--miş..bundan bir kere daha anlaşılıyor..

Adam adi sapığın tekiymiş,ama sende de hatalar var madem bu kadar katısın sevgilinin evinde ne işin var??

Ben nişanlıyken bile nişanlımın evine ailem olmadan adım atmıyordum,çok güvenmeme rağmen,

bide üstelik gece kalmaya gidiyorsun,adam sana pantolonla rahat edemezsin diyor ve sen çıkartıp çamaşırınla kalıyorsun:53::53:

yaşında küçük de değil adam niyetini baştan belli etmiş zaten,olan olmuş bir psikologtan yardım al bu olanları kaldırmak kolay olmasa

gerek bunlar sana ağır bir ders olmuş allah bir daha yaşatmasın.

ben bir kadınım cinsellik olmadan yapamıyorum ee bana ne yapıcaksın ?bu durum bir dayatma . bir kadınında ihtiyaçları vardır tıpkı bir erkek gibi . artislik falan yaptığım yok canım . erkek ağzıyla konuşacağına kendi ağzınla konuş. kadınları ağağılayıcı sözler söyleme sende bir kadınsın sonuçta .

ya saçmalıosun ya da dalgadasın nerde aşagılıyorum puf evlenmeden yapıosan o senin sorunun ama evlenince yaşacaklarını az çok tahmin ediyorum geniş adam bulursan ayrı belki de evlenmeyecksin bile toplum böyle ee gene artistlik yapıosun neyse

Back