Sevgilim ve yaşadıklarımızz

şekerim doktorun ne önerilerde bulunuyor sana? neler söylüyor? doktoruna, adama yaptıklarını nasıl anlattın rahatça? itiraf edeyim ben anlatamazdım

Canım yeni başladım daha 3 seans oldu aslında keşke daha önce başlasaydım ama yeni kendime geldim neyse.
Benim psikoloğum nişantaşında haftada bir gidiyorum zaten terapiler hep bu şekilde haftada bir oluyor. İlaç vermedi psikoloğum zaten böyle bir yetkisinin olmadığını söyledi. Psikologum bu olayların çok normal olduğunu hatta evlilik öncesi cinselliğe normal bakan biri ama ben kendimin böyle düşünmediğini defalarca söyledim kendinize çok haksızlık ediyorsunuz dedi. Bakın dedi eğer bu şahısla belki ciddi düşünüp evlencektiniz evlendikten sonra böyle fantezilerini olduğunu öğrenseydiniz daha mı iyi olacaktı diyor şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe aklıma yazarım

Tabi ki eşim bana güveniyor. Onu aldatmayacağıma dair güveni sonsuz. Güven geçmişle ilgili bir şey değildir. İçinde bulunduğun ilişki esnasında yaptıklarındır güven. Ben de ona güveniyorum. Sana dedim ki bana kimsenin sormasına izin vermem istersem kendim anlatırım. Eşime de anlattım çok defalar bunu. Eşim de bana anlatmıştır. Daha evli bile değilken yani. Eşim bana sormadığı için anlattım. Eşimle de evlilik öncesi birlikte oldum zaten. Ortaya ne çıkıcak allahım ya çok komiksin :)))) Eşim bu kadar dürüstçe söylediğim için beni seviyor. Yanlış bir şeyim varsa çıksın. Aldattıysam çıksın ortaya. Benim için yanlış budur. Geçmişim kimseyi alakadar etmez
Ben taktiksel çalışmam kimseyi evlenmek için kandırmaya uğraşmam. Güven aşılamak için çaba göstermem. Keyfime bakarım

bence küsme erkek arkadaşına
zarına zarar getirmediğin sürece her türlü şeyi yaşa
ama zara dikkat et o yırtıldı mı
dünyanın en namussuzu sensin
yırtmadan namuslu bir şekilde sevişmeye devam

Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin şansınıza tanımışsınız demekki karşınızdaki kendisini farklı gösteren biri değilmiş şanslıymışsınız ben böyle bir şeyi yol yakınken gördüm mesafemi koydum biz bu şahısla evlenmeyi düşünüyorduk keşke evlensek diyordu ben erken diyordum

O zaman böyle bir şeyi görmen belki de hayırlı olmuş, göründüğü gibi biri olmadığını anladın, artık daha yerinde tercihler yaparsın umarım

Hay Allah iyiligini versin! Bu yorumu alkisliyorum

Ters iliski de dahil olmak uzere her halti yiyip, zarina zarar gelmedigi surece "ben bakireyim" diyen kizlara kapak olsun

bende psikoloğa gitmekten yanayım. onlar ilaç yazmıyor evet. senin konunla alakalı değil ama bende gitmek istemiyorum. bulunduğum yerde olmadığından gidemiyorum bir türlü. ya aslında istanbulda duyduğum bazı psikologlar var. grup tedavisi de yapıyorlar. biliyo musun bilmiyorum. 400 tl falanmış bir seansı. ama gidenlerden duyuyorum süper bir şey. bilinçaltını ortaya çıkarıyor. ama işte hem ist.da değilim hem de seansı çok para.. sen kaç tl veriyosun?

şekerim doktorun ne önerilerde bulunuyor sana? neler söylüyor? doktoruna, adama yaptıklarını nasıl anlattın rahatça? itiraf edeyim ben anlatamazdım

allahtan doktorlar sizin gibi insanı yargılamıyor . gayet gidip derdini anlatıyorsun . yani zaten bunun için ordalar . bak kardeşim burdaki kız bu yaptığından pişmanlık duyuyor . üzülüyor kırılmış gururu incinmiş . hala ne kaar rahatsın bilmem ne deniliyor pes ki ne pes . öle bir yazıyorsunuz ki gidip sürekli insanlarla sevişiyor bunları nasıl anlattınmış . kız üzüntüsünü yazıyor suçlu oluyor . erkektir yapar deniliyor . gitmeseydin deniliyor bunları diyen yine bir bayan . umarım sizinde başınıza gelmez böle birşey yoksa ne yaparsınız bilmem . konu sahibi arkadaşım salla gitsin boşver . utanması gereken sen değilsin . cinsellik yaşaman seni kirlide yapmaz . sen güvendin inandın sevdin yaşadın . seni üstüne gelmesi yanlış . kendini bilen erkek zaten böle yapmaz . cinsellik için kadının hazır olması gerekir önce . öle iteklemeyle tahrik etmekle ilişki yaşanmaz . bizde insanız duygularımız isteklerimiz var yani . ne demek insanın üstüne gel gel sonra aa oda izin verdi de . böle yalancı iki yüzlü erkeklere çok kızıyorum .

Komik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz evet maalesef toplumuzda böyle bir algı var o zar yırtıldımı namussuzun tekisin.
Bu sebeple insanlar her haltı yiyip sonra diktirebiliyorda.
Zaten erkekler bu yüzden abaza akılları fikirleri cinsellikte sırf bunun için bile evlenenler bile var. Bende bu toplumda yaşadığımdan toplumun kurallarına uyuyorum. Keşke daha değecek biriyle yaşasaymışım.

türk erkeği sonuçta kabul etmez dediğiniz mahlukatları sizin gibi kadınlar yetiştirdiği için bu kadar saçma sapan hallerde insanlar...

unutmayın ki hayat daha sona ermedi cocuklarınızı torunlarınızı düşünün ve bir kadın olarak böyle büyük konusmayın..

hayat insana yapmam etmem dediği seylerle sınar bu kadar atıp tutmayın ahlak elçisi gibi...

Ya şakasını ya da fakesiniz gülüyorum halinize anlama kapasitenize

çok talihsiz bir olay
ama söylemeden edemeyeceğim. adam resmen 1.5 yıl yatırım yapmış. diğer kızlarla kim bilir ne kadar süredir görüşüyordur. ne kadar efor sarfetmiş şu zamana kadar 4 kızı bir arada idare etmeler falan.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Ben 300 tl veriyorum cnm daha 3 seans olmasına rağmen gerçekten çok faydasını gördüm. Grup tedavisini açıkça hiç duymadım nasıl bir şey bilmiyorum. Ben gitmeni öneririm hangi şehirdesin bilmiyorum ama araştır bence. Maalesef psikolojik yardım çok pahalı lüks bir şey

Bak canim,sen cinselligi evlenmeden yasamiyor olabilirsin ama isteyen yasar,evlilik dedigin ne alla askina bi kagit parcasi ya cok buyutuyorsunuz.Evlenmeden once cinsellik yapan herkese de terkedilicek diyemezsin cinsellik evlilikle degil hazir olmakla alakalidir.Bir kadinda cinselligi istedigi kisiyle istedi bi zamanda yasadiysa ondan pisman olmasi icin hicbir neden yoktur.Bi kizla da onceden bir seyler yasamis diye evlenmeyem adamla evlenilmez zaten .Ok?

Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Umarım hepimizin karşısına iyi insanlar çıkar.
Ben bu kişiyi Allaha havale ettim o yapacağını bilir.
Konu başlığı münakaşalara sebep olmuş sanırım herkesin kendi fikri tabi herkes istediği gibi düşünebilir.
Ama bu konu biraz amacını aştı sanırım.
Yeni olduğumdan konuyu nasıl kapatacağımı bilmiyorum moderatöre sesleniyorum burdan.
Psikolojik destek ya da başka bir konu hakkında soru sormak isteyenler bana özelden ulaşabilir.
Teşekkürlerr

Ben şu kısma takıldım. Siz bile 1.5 sene sonra ancak bu olayla tanımışken neden öteki kızlara saf salak diyorsunuz.

Bütün cevapları tek tek okudum . Açıkcası bana da inandırıcı gelmedi .

Bir de 1.5 sene diyorsun .

Neyse bir dahakine pantolonunu çıkarma . Aman diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…