- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi princesss89
-
Teşekkür ederim yorumun için arkadaşım. 3 kızla yazışmasını bu olayların olduğu son gece gördüm o uyurken telini karıştırdım olay bu. Evine iki kere gittim ikinci gidişimde bu olay yaşandı birdaha da hiç gitmedim.
yok ben senin konun gerçek değil demedim zaten. yazdım ya orda da "fake konulara karşıyım ama bu konunun fake olup olmadığına emin değilim" dedim. kendi konumuz dışında buradaki hiç bir konudan %100 emin olamayız zaten, sadece hislerimize göre hareket ederiz.
söylediğim gibi 2. üyeliğe karşı değilim, eğer birisi özel bir şeyi başka bir isim altında açmak istiyorsa kendi tercihidir. benim için önemli olan konunun gerçekliliği. neyse bunlar önemli değil de,
psikolojik destek için ilaç vermemişlerdir umarım, bize doktorunun düşüncelerini de aktarabilir misin? gerçekten bu konuda doktorlar ne söylüyor merak ediyorum. ne kadar zamanda bir gidiyorsun? neler tavsiye ediyor, bunları merak ediyorum
Ya sen mühendissin bi de sıradan ev kızı okumaş cahil olanların düştüğü durumlara ne demeli,eşine anlattın mı bence sanmıyorum anlatsaydın adam kabul etmezdi türk erkeği sonuçta,eşin sana güvenmiş bence güven aşılamayı başarmışsınki sormamış bu da bi nevi kandırma şimdi ne yaptın ne ettin o konuma geldin beni bağlamaz etme bulma dünyası yanlış birşeyin varsa çıkar ortaya ben karşıyım bunu isteyen adam da bana saygı duymalı sen diyorsun bunu bende bunu savınıyorum,vermek erkek tabiri hiç duymadım numarasına yatmayın ben bile yemiyorum uzatıyorsunuz.
Konu sahibi, ilk olarak konunun gerçekliğinden şüphe etmem, konuyu sahte yapmaz.
Neticede herkesin düşünme kabiliyeti var,okuyanlar kendi kararlarını verebilirler.
İkincisi benim de elbette insanlarla ilgili fikirlerim değişir, değişince de "sevgilim" demem, zaten bana garip gelen de buydu.
Hisleriniz değişmiş ama hala hitabınız aynı.
Size "bu kadar" yüklendiğimi de düşünmüyorum oldukça yumuşak yazdım.
İnsanları tanımak için evlerine gitmeye gerek yok, o dalga geçtiğimiz Nuri Alço filmleri var ya, işte onlarda da gerçeklik payı yok değil,
1.5 yıl da geçse 15 yılda geçse erkekler için cinsellik bir ihtiyaç, siz de madem evlenmeden önce birlikteliğe karşısınız, gitmeyiverseydiniz demek istedim.
Hala da böyle düşünüyorum.
7 yıl biriyle görüşüp evlendim, gece beraber kalmadık, demek ki yeterince tanıyamamışım, tüh, görücü usulü olmuş demek
Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin şansınıza tanımışsınız demekki karşınızdaki kendisini farklı gösteren biri değilmiş şanslıymışsınız ben böyle bir şeyi yol yakınken gördüm mesafemi koydum biz bu şahısla evlenmeyi düşünüyorduk keşke evlensek diyordu ben erken diyordum
bence küsme erkek arkadaşına
zarına zarar getirmediğin sürece her türlü şeyi yaşa
ama zara dikkat et o yırtıldı mı
dünyanın en namussuzu sensin
yırtmadan namuslu bir şekilde sevişmeye devam
Canım yeni başladım daha 3 seans oldu aslında keşke daha önce başlasaydım ama yeni kendime geldim neyse.
Benim psikoloğum nişantaşında haftada bir gidiyorum zaten terapiler hep bu şekilde haftada bir oluyor. İlaç vermedi psikoloğum zaten böyle bir yetkisinin olmadığını söyledi. Psikologum bu olayların çok normal olduğunu hatta evlilik öncesi cinselliğe normal bakan biri ama ben kendimin böyle düşünmediğini defalarca söyledim kendinize çok haksızlık ediyorsunuz dedi. Bakın dedi eğer bu şahısla belki ciddi düşünüp evlencektiniz evlendikten sonra böyle fantezilerini olduğunu öğrenseydiniz daha mı iyi olacaktı diyor şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe aklıma yazarım
şekerim doktorun ne önerilerde bulunuyor sana? neler söylüyor? doktoruna, adama yaptıklarını nasıl anlattın rahatça? itiraf edeyim ben anlatamazdım
bence küsme erkek arkadaşına
zarına zarar getirmediğin sürece her türlü şeyi yaşa
ama zara dikkat et o yırtıldı mı
dünyanın en namussuzu sensin
yırtmadan namuslu bir şekilde sevişmeye devam
Ya sen mühendissin bi de sıradan ev kızı okumaş cahil olanların düştüğü durumlara ne demeli,eşine anlattın mı bence sanmıyorum anlatsaydın adam kabul etmezdi türk erkeği sonuçta,eşin sana güvenmiş bence güven aşılamayı başarmışsınki sormamış bu da bi nevi kandırma şimdi ne yaptın ne ettin o konuma geldin beni bağlamaz etme bulma dünyası yanlış birşeyin varsa çıkar ortaya ben karşıyım bunu isteyen adam da bana saygı duymalı sen diyorsun bunu bende bunu savınıyorum,vermek erkek tabiri hiç duymadım numarasına yatmayın ben bile yemiyorum uzatıyorsunuz.
Bunlar nasıl cümleler bu nasıl bir mantık?
Her eve giden sevişmiyor... Sevişirsede seni beni alakadar eden bir durum yok ortada
Erkekler hakkında bu önyargılara nasıl ulaştın gerçekten merak ettim...
Kadın cinsellik olmadan yapar erkek yapamaz mı...? Aynı içgüdüler nerde?
Geniş adam tam olarak ne oluyor?
Sen bir kadın olarak bu tavırları kendine nasıl yakıştırıyorsun?
Kadın erkek arasında fark olduğunu savunmuşssun Ama aynı karaktersiz adamlar gini hem cinslerini yerden yere vuruyorsun....
Bu cümlelerin bir kadına ait olduguna inanmak istemiyorum...
bende psikoloğa gitmekten yanayım. onlar ilaç yazmıyor evet. senin konunla alakalı değil ama bende gitmek istemiyorum. bulunduğum yerde olmadığından gidemiyorum bir türlü. ya aslında istanbulda duyduğum bazı psikologlar var. grup tedavisi de yapıyorlar. biliyo musun bilmiyorum. 400 tl falanmış bir seansı. ama gidenlerden duyuyorum süper bir şey. bilinçaltını ortaya çıkarıyor. ama işte hem ist.da değilim hem de seansı çok para.. sen kaç tl veriyosun?
ömür boyu tek kalmıcan yaşlı ve kedili olarak ee çocukta isticen hakkın ee evlencen yani bi kız kendini düşünmeli ben evlilik dışı karşıyım adam dediğin basar nikahı yapar yoksa kusura bakma ama o adam terk eder kaçar herşey beklenir ben yazdım sen alıntıladın hatırlatırım
Ya şakasını ya da fakesiniz gülüyorum halinize anlama kapasitenize
Kızlar merhaba,
Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?