Doğrumu anladım bilmiyorum ama sen 1,5 yıllık ilişkin olan adamın senden başka 3 kızla daha aşkımlı vs konuşmalarını yakaladın ve ona hiçbirşey söylemeden evine gitmeye devam ettin öylemi? Gerçekten ilginçmiş. Neyinden korkuyorsun arkadaşım korkan insan evinede gitmez. Ayrıca erkek arkadaşın sapık değil serseri. Bir adam evine geldiği sevgilisiyle birşeyler yaşamak ister. Sevsede ister sevmesede. Ay bu adam bana aşık bana dokunmaya kıyamaz diye birşey yok. Bunu istemesi normalde; Yok beni boşalt, yok beceremiyosun elinle yap, yok pantolonunu çıkar. Bu ne yahu? okurken midem bulandı adamın laflarından! nasıl bu şekilde konuşabilir senle ve sen nasıl istediklerini yaparsın bunları sindirip! Bu arada kusura bakma ama adam boynuna bıçak dayamamış. Yok psikopat izin vermedi, yok sapık bunlar komik olmuş biraz. Bir kadın bile bile bir adamın evine gidiyorsa ve bu adam sevgilisiyse; o gece cinsellik olup olmayacağının kararını erkek değil kadın verir. Ha erkek yanaşır eder ama kadın istemeden birşey olmaz. O an kalkıp gidebilirdin eğer gerçekten istemeseydin. Neyse asıl soruna cvp verecek olursam kirlenmedin arkadaşım. Kirlenmek öyle kolay değil. 2 sevişmeyle yada ilişkiye girmeyle kirlenmez hiç kimse, kurtul bu düşünceden. O insansa sende insansın. Sadece sana değer vermeyen bir adamla birlikte olma ve iyi seç yakınlaşacağın insanı.