Sevgilim ve ailesi ne yapacağımı şaşırdım?

Aynen düşündüğünüz gibi düşünüyodum bende tamamen iyi niyetle herkese karşılık vermeye çalıştım ama bir kez dilim yandı asla muhattap olmam bir daha

Seni çok iyi anlıyorum. İyi niyetle samimi olmak şimdiden zemin olsun herşey güzel ilerlesin istiyosun ama maalesef bazı insanlar hala aşırı geri kafalı. Senini iyi niyetini; aa bak dünden razı, acaba bir hatası eksiğimi var vs vs diye kötü niyetleriyle değerlendiriyorlar.

öyle bir şey zannetmiyorum aslında buluştugumuzda da bunların hepsini soyleyeceğim kendisine açık bir şekilde. ben ilişkimi seviyorum çok iyi anlaşıyoruz normalde cok mutluyuz boyle salakça olaylara kurban gitsin istemiyorum

kesinlikle öyle, bende bundan sonra onlar gibi davranacağım.

Belki tecrübesizliktir diye düşündüm çünkü ilişkisi olmamış daha önce
O zaman bu konuda sağlam bi ayar çekmeniz gerekir ki bi daha ailesi sizin adınızı bile ağızlarına alamasnlar... eşimle 15 yıldır beraberiz ailesini severim onlarda beni sever sayar ama asla hakkımda konuşamazlar. Bir kere abisi ağzını açacak olmuş eşim "sen milas hakkında konuşamazsn milas'ı eleştrmzsin"deyip kapatmış konuyu ...(bunu da bana yeğeni anlattı dayım böyle dedi diye) ilk ve son oldu bi daha hiç kimse benim hakkımda konuşamadı.

Evet bunun üzerine gayet ağır bir şekilde konuşacağım. Bundan sonrasını o belirler.

E ilk yalakalığı annesi yapmış oluyor o zaman. Sevgilin saçmalamayın ya diyip orayı terketmediyse yada tepki göstermeyip size koştur koştur anlatmaya geldiyse bence sıkıntılı. İkinizde okuyorsunuz ne alaka mesleğin için beraber falan? Bence iyi bir gözlemleyin ilerde ailesiyle baya olaylarının olabilir birde politik olun. Ailem senin arkandan böyle böyle dedi derse hemen yükselmeyin alttan alttan o da onların kalitesizliği ama senin bu konuşmalara izin vermemen lazımdı aşkım ben ailemin senin hakkında böyle konuşmasına izin vermezdim de.

Hem kendileri beni istemiyormuş gibi davranıyorlar hem benimle konusmak için mesaj atıyorlar. Ne yapacağım kızlar?
Ne yüz göz ol ne de kötü ol. Onlar sana nasıl geliyorsa sende öyle git. Cumanı mi kutladı sende kuru kuru kutla daha fazlası değil hal hatır falan sorma.

Ve iş sevgilinde bitiyor konu sahibi. Böyle olmalı.

Kaç yıllık evliyim eş ailesi çok da iyidir ama hiç biri sosyal mediamda ekli değil. Siz nişanlı bile değillen niye ekliyorsunuz? Niye ınlarla tanışıp hediyeleşiyorsunuz? Şimdiden mokunu çıkartmışsınız ilişkinin.
Erkek arkadaşınız da laf taşıyan iki insanı idare edemeyen biri.
Evlenirseniz çok sorun yaşarsınız bu aile ile.

Benim sosyal medyamda eşimin tarafından kimse ekli değil. Eklemeyi de düşünmüyorum çokta aktifim sosyal medyada
Bir araya gelince çok iyiyiz ama mesafeli dozunda. Sosyal medya benim alanım, o kadarına gerek görmüyorum.
Bir de erkek arkadaşının annesi şu konuda haklı oğlum kiminle evlenirse kabul ederim odur demesi doğru. Bence de böyle olmalı.
Ama siz çok mıç mıc olmayın anneyle de mesafeli olun

Evet aynen böyle. Bu zamana kadar kötü niyetli biri olsaydım zaten hepsine karşı doldururdum ana yapmadım onlar gibi olmadığım için. Sizin dediğiniz gibi güzel bir konuşma yapmayı planlıyorum. Hiç olmadığım biri gibi yansıtılmaktan bıktım.

Ne yüz göz ol ne de kötü ol. Onlar sana nasıl geliyorsa sende öyle git. Cumanı mi kutladı sende kuru kuru kutla daha fazlası değil hal hatır falan sorma.
Tam tersi ben bu konuşmadan sonra bilerek anlaması için muhabbeti kestim cuma günü hayırlı cumalar yazısı paylaşmış hikayesinde cevap vermedim iki saat sonra bana yazmış kendisi hayırlı cumalar diye. Yani hem bana laf edip hem bana yazıyorlar.

toyluğuna gelmiş. yaş gereği neyin nereye varacağını hesap edememişsin.
sevgili ailesi ile muhattap olunmaz daha küçüksün bu çocukla ayrılırsan da aklında olsun bir daha öyle ekleşme sevgilinin ailesinden kimseyle.
annesinin söylediğine gelince kötü birşey dememiş. ikinizde küçük olduğunuz ve hala okuduğunuz için ileride ilişkiniz devam edermi etmezmi bunu göz önünde bulundurarak sen veya başkası ben oğlumun seçimine saygı duyarım seni istemiyorum gibi birşey yok demiş.
yalnız sevgilin daha büyümemiş bunu gözardı etmemeliisin.

Ben eklemedim hiç birini daha yeni sevgiliyken hepsi birden istek attı bende afalladım kimseye ayıp olmasın diye kabul ettim. Hediye meselesi de şu erkek arkadaşımın annesi bana hediye almıştı bende karşılıksız kalmasın, cimri diye düşünmesinler diye karşılık verdim bu kadar.

Benim takıldığım nokta evlilik değil zaten hayatında ben varken bir başkası da olur gibisinden bir laf etmesi yani böyle bir cümleye gerek yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…