Sevgilim ve ailesi ne yapacağımı şaşırdım?

annesi şöyle bir cümle kurdu: "Canım evlilik konusunda x (erkek arkadaşım) ne derse o sen veya bir başkası benim için okey"
Yahu ikinizde öğrenci degilmisiniz ?
Adam sanki okulu bitirip dolar üzerinden maaş almaya başlamış gibi bir hava estiriyorsun.
Ayrıca 22 yaşındasın,bu kadar yüz göz olmak,sosyal medya üzerinden takiplesmek,hediyelesmek doğru değil.
Ki ailenin umrunda bile değilsin,yakıştırmasından ziyade annesi açık bir şekilde söylemiş.
Oğlum seninle evlenirse tamam,başkasını alırsa ona da tamam.
Üzerine kuma getirirse ona da tamam demiş.
Sen ne kader kabul etmesende gelin olmaya yeltenmissin bence,hata da orada ise.

Yahu ikinizde öğrenci degilmisiniz ?
Adam sanki okulu bitirip dolar üzerinden maaş almaya başlamış gibi bir hava estiriyorsun.
Ayrıca 22 yaşındasın,bu kadar yüz göz olmak,sosyal medya üzerinden takiplesmek,hediyelesmek doğru değil.
Ki ailenin umrunda bile değilsin,yakıştırmasından ziyade annesi açık bir şekilde söylemiş.
Oğlum seninle evlenirse tamam,başkasını alırsa ona da tamam.
Üzerine kuma getirirse ona da tamam demiş.
Sen ne kader kabul etmesende gelin olmaya yeltenmissin bence,hata da orada ise.
Keske umurlarında olmasam çok iyi olur biliyor musun? Ben bir anda kendimi herşeyin ortasında buldum hiç bir şey yapmazken ben kendim evlilik düşünsem zaten iki senedir benim yasadıgım sehirde annemle kardeşimle tanıştırırdım ama benim annemin böyle bir talebi olmayı bırak günlük konusuruz duyar sormaz bile. Onun ailesi ise benimle daha ilk zamanımızdan yakın oldu. Yani ben mi meraklıyım aslında oğlunu başına çalsın komikkkk😂😂😂😂

Ben konuda sorunlu kişinin laf taşıyan sevgiliniz olduğunu düşünüyorum. İnsanların evlatlarının hayatındaki insanla alakalı yorum veya fikir belirtmesi son derece olağan. Ayrıca henüz üni okuyan oğlumun ciddi ilişkisi olsun istemezdim bende. Bunun statü veya sizi beğenmemekle ilgili olduğunu sanmıyorum
Üni son sınıf kendisi, konu zaten yorum yapmaları değil herkes elbette yapacak ama daha tanımadan bir başkasına yalaka demek, kötü yakıştırmalar yapmak saygısızlıktır. Ben hiç biri için kötü düşünceler barındırmadım içimde

X