- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Asik oldum galiba
sana öyle geliyordur
bi insan tanımadıgı birine nasıl aşık olsunki
sadece hayranlık
bende erkan petekkayı çok begenirim
hatta tv de görümce aşkımm çıktı dedim aşimin yanında agzımdan kaçtı
benim koca şoka girdi tabi bön bön bakıyor
aslında kocama aşıgım aşkım o ama
sadece adama hayranım o kadar
ben 15 yaşındayken gazetede çıkan ve ölen bir çocuğa aşık oldum
ahanda çarpılmışa döndüm görmemle
tammm 1 yıl aşk acısı çektim ....üstelik tanımadığım ölen bir çocüğa karşı
şiir bilene yazdım ona ....tamam normal değildim belli
ama hala anlamış değilim niye böyle oldum o zamanlar
allah rahmet eylesin de...leyla gibi gezdim bir yıl vhallaha adı da ahmet hakan canıdemir...
Vay ne hayranlıklar varmışBenim de bir komşu teyzem var Ediz Hun asigi ama öyle böyle değil. emekli hemsire hiç evlenmemiş hep ediz Hun vardı kalbimde der yazık.. hatta ediz Hun. un yüzlerce resmi var..
Ben de Canan Tan'ın Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabındaki Murat karakterine aşık olmuştum.
Kitabı okurken yarıda kesip;
'Allah'ım ne yakışıklı,ne romantik çocuk.
Ah Aslı! Ben olsam bırakmazdım onu.' gibi cümleler kurardım sürekli.
Annem bir keresinde 'Allah'ım hayali karaktere aşık oldu kız' demişti.
Kitabı okudum ama belli bir süre boyunca etkisinden kurtulamamıştım.
Ha şimdi unuttun mu dersen?
Öyle çok sık gelmiyor aklıma,laf arasında geçerse adı bir iç geçiriyorum.
Hani olsa fena olmaz diye.
Çok merak ettim nerede gördünüz? Konuştunuz mu fotoğraf falan çektiniz mi?
allah rahmet eylesin de...leyla gibi gezdim bir yıl vhallaha adı da ahmet hakan canıdemir...
Ama ben resmen ask acisi cekiyorumKocama asigim diyorsun ben sevgilime asigim derken bile tereddut ediyorum. :26: Dun sevgilim seni seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim ama inan hic icimden gelmeyerek soyledim. Neler oluyo bana ya off
Kuzuuu bi hayalete kaptirdin kendini adamin gencligi oldu bitti
Hem sen dizideki tavirlarina asik oldun
O insanlar gercek hayatta nasil kisilik sergiliyor bilmiyoruz
Olmayan bir sey icin iliskinizi yazik etme sevgiline daha cok saril
Aklima geldi :) ben kucukken mesut yilmaza asikmisim :) annem anlatir poponda bezin adam tv ye cikinca herkesi sustururmusumbabam tabi kac yasinda adama asik oldu diyip dururmus evli kizim o dermis bana bende olsun benle evlenir karisi gider diomusum allahm bunlri nerden duyuyodumkiii :)) gecer cnm bak ben hatirlamyrm bile acaba ask acisi cektim mi ya adam tv ye cikmadigi zamanlarda
Az once sevgilim aradi ben normal konustum ama ona soguk geliyor iste tartistik bu yuzden. uzuldum desem yalan olur. hic uzulmedim. :26: hatta ayrilmak istese kosa kosa evet dicem sanirimben gercekten asik oldum ya ama adamin gencligi iste dedigin gibi oldu bitti geri gelmicek bisey ama elimde degil aci cekiyorum resmen :26: bu adama ulasip konusmak istiyorum. sevgilime daha cok sarilmak istiyorum ama adamin o filmdeki rolu beni cok etkiledi onla kiyasliyorum surekli. sevgilimin tam tersi. orda adam sozunu gecirebilen biriydi benim sevgilim beni birakma diye yalvaran biri. Allahim neler dusunuyorum
Meraba benim begendigim aktör dizi bitince muzige basladi iki album cikardi ben de konserine gittim
Foto cektirmedim ya da konusma firsatim olmadi konserden sonra otele donmek zorunda kaldik annem rahatsizdi o nefenle adamin salondan cikisini beklemedim (2 saat filan beklemek gerekiyordu anneme kiyamadim)
Ama ben onu canli canli gordum sesini duydum ya yeter
Bir daha dunya turnesine cikarsa yine konserine gitmeyi dusunuyorum belki o zaman tanisma firsati bulurum
Evet evet hugh laurienin büyük hayranıydım ben de kendime şaşardım hatta adam bu yaşta ama hala karizması kaybolmamış diye ancak son sezonu izlemedim o yüzden turneye çıktığını da bilmiyordum Türkiyeye de gelsin isterdim bak o zaman giderdim :)
Googledan baktım hoş çocukmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?