ben de Kartal Tibet'in gençliğine bayılırım. fikir hoşuma gitti, oğlum olursa ben de adını "Kartal" mı koysam
bu arada konu sahibi arkadaşım, bu tür şeyler genellikle kısa süreli oluyor. kafana takma, olur öyle. hayranlık çok güçlü bir duygu, seni anlayabiliyorum
canım canını sıkma geçici bir süreç yaşıyorsun bence. ama kendini ondan uzaklaştırma daha fazla ilişkiniz uzun süreli olduğundan farklılık yaşamak istiyor olabilirsin ama bunu ileri düzeye taşımak senin elinde. sevgilini hala çok seviyorsan buna inanıyorsan onun iyi yanlarını gör ve uzaklaşma mesafe koyma. mesafe koyarsan işler yolunda gitmeyebilir. her iyi ilişki bu zamanda bulunmuyor bence çocukluk etmektense ilişkine sahip çıkmalısın. Güvenmek ve iyi bir ilişki yaşamak çok zor unutma. tekrar söylüyorum gerçekten seviyorsan...
umarim gecicidir canim yoksa ben gunden gune soguycam sevgilimden :26: ben eski halime donmeye calisiyorum ama olmuyor sevgilim herseyin farkinda sana biseyler oldu bana soguk davraniyosun aci cektiriyosun diyor o da uzuluyorhic haketmiyor bunu. keske ona bunu yasatmasaydim ama engel olamiyorum kendime. ona seni seviyorum derken istemeyerek soyluyorum artik. onu kaybetmekten korkmuyorum. onemsemiyorum. mutlu olamiyorum onu da mutlu edemiyorum. evet onu seviyorum aslinda ama eskisi gibi degil sanki. icimde bi aci var bi eksiklik var artik ne yapicam bilmiyorum (
sen daha kendine gelmedin mi
bnm aşık hallerim de 3-4 ay sürmüştü ya biraz daha bekle bakalım
ben de o sıralarda sevgilimi aramıyordum, msj atmıyordum
şimdi bakınca hepsi saçma geliyor, aman diyim ayrılma sevgilinden
Sende miiyi bari yalniz degilmisim Bende aslinda telefon numarasini bulup adamla konusmak istiyorum :) Insallah dedigin gibi sadece hayranliktir gecer canim :)
Haha canım alemsin ya ne diyim bilemedimAma sakın telefonunu bulma, hayranlığın ilgin alakan artabilir kendimden biliyorum Hoş artık dedemiz yaşında olduğundan dedenle konuşuyo gibi hissedersin bir nevi içindeki yangın söner belki
Ayy cok hos cevaplar varmis.Ben de tum Aamir Khan filmlerini izledim o gulusune eridim resmen hele taare zameen par filminde :) keske boyle biri olsa hayatimda. Adamin babam yasinda olmasi evli olmasi hayranligimi golgeledi tabiii.Yuregim seni cok sevdi kitabini da 2 kere okudum sirf murat icin allahim hayirlisini versin de murat gibi olsun diye dua ettim.yaa
Aklima geldi :) ben kucukken mesut yilmaza asikmisim :) annem anlatir poponda bezin adam tv ye cikinca herkesi sustururmusumbabam tabi kac yasinda adama asik oldu diyip dururmus evli kizim o dermis bana bende olsun benle evlenir karisi gider diomusum allahm bunlri nerden duyuyodumkiii :)) gecer cnm bak ben hatirlamyrm bile acaba ask acisi cektim mi ya adam tv ye cikmadigi zamanlarda
Bnce bu konuyu kafana takmamalısın çünkü ne kadar ole düşünmeye devam edersen bu konu snin için derinleşir kafandan atmalısınsadece bir hayranlık demelisin madem fotolarına bakıyosun şimdiki haline bak belki biraz daha azalır bu duygu çok fazla kafana takmamalısın ve benim bir sevgilim var bundana daha yakışıklı dıyerek kendini adapte edebilirsin sevgiline
Bu yaz ben de Aamir Khan filmlerine takmıştım adamı da beğendim azıcık ama karısı çok çirkin yav.
Kizlarr inanmiyorumm Fikret Hakan faceden gonderdigim mesaji okumusama cevap yazmamis neler yazdim insan en azindan bi tesekkur ederdi
Bende mustafa ceceli ye aşığım
ahh ahh konserine gidip tam karşımda şarkılarını bağıra bağıra söylerken gözlerimi ondan ayramıyordummmo da baktı öyle ahh ahh
Çok seviyorum bu adamı yaaa
Hep giderim konserine , bir ara hep rüyalarımdaydı işe giderken felan hep rüyanın etkisinde kalıyordummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?