yaşlılık çok şeyi götürüyo işte..
hem gençlik hem de şimdiki haline beğendiğim 2 ünlü var, ediz hun ve tarık akan...
Kesinlikle. Adam 80 yasinda o kadar olsun artikEvet onlarda fena degil ama ben bu adamin gencligini ilk defa o filmde gordum ve vuruldum resmen offf keske daha erken dogsaydim
Kiz benim askim daha yakisikli ya naptin sen adam baya yaslanmis
Ah ah bak askim depresti yaw
Eki Görüntüle 839842
Kizlar resimlerine bakin ya cok yakisikli dun bunlara bakip ask sarkilari dinleyip agliyordumbugun biraz daha iyim Eki Görüntüle 839846
Dr.House a hayran olmamak mümkün müBen de brad pitt e aşıktım bi kaç yıl önceye kadar angelina jolie den nefret ederdim fotograflarını parçalardım filan Ne günlerdi bee
Kiz benim askim daha yakisikli ya naptin sen adam baya yaslanmis
Ah ah bak askim depresti yaw
Eki Görüntüle 839842
Dr House'a hayran olmamak mümkün mü yaAdam 70 yaşında olsa bile farketmez hala karizmaa
Bu arada konu sahibi ben de Sherlock Holmes karakterini oynayan adama aşık oldum diye sevgilim beni terketmiştiSevgiline söyleme sakın benim sevgilimde olduğu gibi kafadan çatlağı varsa senden ayrılabilir
O napmis oyle ya :111:
Benim sevgilim house a olan hayranligimi biliyor hatta adami gormek ici yurtdisina gittigimde istedigini elde ettin ya helal olsun demistikabullenmekten baska caresi olmadi garibimin napsin
Adam benjamin button gibi yaslandikca daha da karizmatik oluyor genclesiyor
Ben house un mavi mavi gozlerini gordum
Ciddi ciddi gördün müŞuan seni çok fena kıskanmış bulunuyorum çok fenaaa Yalnız o adam topallayınca daha karizmatik topallarken yakından gördüysen daha çok kıskanırım
Ya canim biliyor musun, dizi bittikten sonra muzige basladi 2 tane album cikardi, 2 kere dunya turnesine cikti
Ben de konserine gittim canim
Piyano ve gitar caliyor sarki soyluyor hazz, rockn roll, blues, tango yapiyor
Konserine gittim sahnenin onundeydim
Cilginlar gibiydim o gun
Agladim filan manyak gibi
Adam 5 adim otemdeydi napayim
Agladigimi gordu bakti kisa sure gozlerini gordum
O bana yeter
Hiç kıskanmadım
Bidaha turneye ciktiginda yine gitmeyi dusunuyorum beraber gidelim
Bu sefer sahneye atlarim belki :111:
Sanırım çat diye ortadan ikiye çatladım :26:
Canim ya uzuldum bak
Arkadas olarak ekle beni gercekten cok istiyorsan sen de gitmeyi bir care buluruz
Oyle zor degil ki, avrupa yakin, dunya turnesine cikiyor adam, en yakin ulkede konser bileti buluruz
Ben prag da konser bileti buldum prag a gittim
Yok canım ya gerçekten sağol ama daha 19'um ama şöyle bir 25 olsam kesin gitmeye çalışırdımŞimdi babama desem beni cidden ortadan ikiye böler
Kiz ben 20 yasimda gittim
Annemi taktim koluma gittim
Neyse olur insaAllah canim hayatta boyle cilginliklar yaomak iyi oluyor
Konuyu dagittik konu sahibesi kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?