Sevgilim var ama ...

yaşlılık çok şeyi götürüyo işte..
hem gençlik hem de şimdiki haline beğendiğim 2 ünlü var, ediz hun ve tarık akan...

Kesinlikle. Adam 80 yasinda o kadar olsun artik Evet onlarda fena degil ama ben bu adamin gencligini ilk defa o filmde gordum ve vuruldum resmen offf keske daha erken dogsaydim

Kesinlikle. Adam 80 yasinda o kadar olsun artik Evet onlarda fena degil ama ben bu adamin gencligini ilk defa o filmde gordum ve vuruldum resmen offf keske daha erken dogsaydim

Ben de daha erken dogsaydim ingilterede dogsaydim bir de
Ama sen adamin genciligine asik olmussun o da ilginc yani

Kizlar resimlerine bakin ya cok yakisikli dun bunlara bakip ask sarkilari dinleyip agliyordum bugun biraz daha iyim

Son düzenleme:
Dr.House a hayran olmamak mümkün mü Ben de brad pitt e aşıktım bi kaç yıl önceye kadar angelina jolie den nefret ederdim fotograflarını parçalardım filan Ne günlerdi bee

Ahahah muthissin ya :111:
Ben de bunuu karisini operken gordum bir videoda deli oldum anlatamam

Karisindan bosansa da benle evlense dedim
Artik arada cok yas farki olan evliliklere karsi degilim :111:

Zira aramizda 33 yas var :111:

Kiz benim askim daha yakisikli ya naptin sen adam baya yaslanmis
Ah ah bak askim depresti yaw

Eki Görüntüle 839842

Dr House'a hayran olmamak mümkün mü ya Adam 70 yaşında olsa bile farketmez hala karizmaa

Bu arada konu sahibi ben de Sherlock Holmes karakterini oynayan adama aşık oldum diye sevgilim beni terketmişti
Sevgiline söyleme sakın benim sevgilimde olduğu gibi kafadan çatlağı varsa senden ayrılabilir

O napmis oyle ya :111:

Benim sevgilim house a olan hayranligimi biliyor hatta adami gormek ici yurtdisina gittigimde istedigini elde ettin ya helal olsun demisti kabullenmekten baska caresi olmadi garibimin napsin

Adam benjamin button gibi yaslandikca daha da karizmatik oluyor genclesiyor

Ben house un mavi mavi gozlerini gordum

Ciddi ciddi gördün mü Şuan seni çok fena kıskanmış bulunuyorum çok fenaaa Yalnız o adam topallayınca daha karizmatik topallarken yakından gördüysen daha çok kıskanırım

Ciddi ciddi gördün mü Şuan seni çok fena kıskanmış bulunuyorum çok fenaaa Yalnız o adam topallayınca daha karizmatik topallarken yakından gördüysen daha çok kıskanırım

Ya canim biliyor musun, dizi bittikten sonra muzige basladi 2 tane album cikardi, 2 kere dunya turnesine cikti
Ben de konserine gittim canim
Piyano ve gitar caliyor sarki soyluyor hazz, rockn roll, blues, tango yapiyor

Konserine gittim sahnenin onundeydim
Cilginlar gibiydim o gun
Agladim filan manyak gibi

Adam 5 adim otemdeydi napayim
Agladigimi gordu bakti kisa sure gozlerini gordum
O bana yeter

Hiç kıskanmadım

Sanırım çat diye ortadan ikiye çatladım :26:

Canim ya uzuldum bak
Arkadas olarak ekle beni gercekten cok istiyorsan sen de gitmeyi bir care buluruz

Oyle zor degil ki, avrupa yakin, dunya turnesine cikiyor adam, en yakin ulkede konser bileti buluruz
Ben prag da konser bileti buldum prag a gittim

Yok canım ya gerçekten sağol ama daha 19'um ama şöyle bir 25 olsam kesin gitmeye çalışırdım Şimdi babama desem beni cidden ortadan ikiye böler

Son düzenleme:
Yok canım ya gerçekten sağol ama daha 19'um ama şöyle bir 25 olsam kesin gitmeye çalışırdım Şimdi babama desem beni cidden ortadan ikiye böler

Kiz ben 20 yasimda gittim
Annemi taktim koluma gittim

Neyse olur insaAllah canim hayatta boyle cilginliklar yaomak iyi oluyor

Konuyu dagittik konu sahibesi kusura bakma

Kiz ben 20 yasimda gittim
Annemi taktim koluma gittim

Neyse olur insaAllah canim hayatta boyle cilginliklar yaomak iyi oluyor

Konuyu dagittik konu sahibesi kusura bakma

Onemli degil canim. Gulduk eglendik iyi oldu konuyu acmasam hala resimlere bakip agliyodum neyse yalniz degilmisim

Dur ben de sana "aşk"larımı göstereyim

Bir ara telefonumun ekranındaydı jensen da eşim çok kıskanıyordu

O da bana gıcıklık olsun diye jennifer lopezi koydu falan ben hiç kıskanmadım nolcak sanki taş gibi kadın yahu ben bile hayranım yani beraber bakalım

Hepsi bir yana da bence sevgilin uzakta olduğu için dediğin gibi bir boşluk hissetmiş ve hayranlık beslemişsin aşk değil o emin ol ayrıca ne ihaneti canım saçmalama Kocamı jensenla aldatıyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…