Dur ben de sana "aşk"larımı göstereyim
Bir ara telefonumun ekranındaydı jensen da eşim çok kıskanıyordu
O da bana gıcıklık olsun diye jennifer lopezi koydu falan ben hiç kıskanmadım nolcak sanki taş gibi kadın yahu ben bile hayranım yani beraber bakalım
Hepsi bir yana da bence sevgilin uzakta olduğu için dediğin gibi bir boşluk hissetmiş ve hayranlık beslemişsin aşk değil o emin ol ayrıca ne ihaneti canım saçmalamaKocamı jensenla aldatıyorum o zaman
Bende Bulut Aras ve Kadir İnanır'ın geçnlik fimlerine bakıp iç geçiriyorum..
Ama sen abartmşsın bence canım.
Kendine gelmeye çalış..
KoptumYakisikli cocuk ama :) haklisin sanirim ne bileyim bende kotu hissettim kendimi cok suclu hissettim ama yalniz olmadigimi gorunce rahatladim biraz birde kafamda oyle seyler kuruyorum ki mesela diyorum ki lily simdi karsina bu adam bu halde ciksa sevgilin ve onun arasinda secim yapma sansin olsa onu secerdin diyorum sonra kendimden nefret ediyorum
Bende 7 yıldır bitmek tükenmek bilmeyen Timuçin Esen hayranıyım. Evlendim hala hayranım. Hatta setine gidip kolunun altında foto çekildim arkadaşla (o kadar uzun yani :) Filmleri çıktı bilmem ne derken işte böyle böyle cd lerde dizi tekrarları, sesine aşık olmak tipine aşık olmak yürüyüşü duruşu derken Allahım dedim ben napıyorum....Allahtan o ara eşimle tanıştım. Aşık oldum sevdim. Biraz olsun duruldum. Hatta unuttum gibi ama ne yazık hayranlığım bitti mi hayır. Msn tarzı konuşma pencerelerimde hala onun resmi var. arkadaşlar kendi resmini koyarken ben adamın resmini kaldıramıyorum. Adam çocuk yaptı aşklar yaşadı bilmem ne şimdi yeni dizi yapıyomuş onun beklentisindeyim.. Ammaa gelelim eşimi seviyorum. Aşığım. Tim bi yana eşim bi yana...YAni diyeceğim hayran olduğum Tim ile eşim arasında kalmıyorum. Başka bişey bu...Telaş etme geçiyo yani zamanla azalıyo
Ben de Canan Tan'ın Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabındaki Murat karakterine aşık olmuştum.
Kitabı okurken yarıda kesip;
'Allah'ım ne yakışıklı,ne romantik çocuk.
Ah Aslı! Ben olsam bırakmazdım onu.' gibi cümleler kurardım sürekli.
Annem bir keresinde 'Allah'ım hayali karaktere aşık oldu kız' demişti.
Kitabı okudum ama belli bir süre boyunca etkisinden kurtulamamıştım.
Ha şimdi unuttun mu dersen?
Öyle çok sık gelmiyor aklıma,laf arasında geçerse adı bir iç geçiriyorum.
Hani olsa fena olmaz diye.
O kitabi bende okudum cok guzeldi :) kitabi bitirdikten sonra aglamistim uzun sure etkisinden kurtulamamistim :)
hele kuzey güneyin son bölümünde kuzey öldü sanarken, arabadan indi, o gözlükleriyle falan, ben nasıl bakıyosam ekrana, eşim peçete getiriyim mi, ağzının suyu akıyo silersin demişti
Olur öyle şeyler, ben de Grinin Elli Tonu kitabındaki Christian karakterine aşık olmuştum.
Adamı da Matt Boomer olarak hayal etmiştim.
İki hafta falan kendime gelememiştim
Ya canim biliyor musun, dizi bittikten sonra muzige basladi 2 tane album cikardi, 2 kere dunya turnesine cikti
Ben de konserine gittim canim
Piyano ve gitar caliyor sarki soyluyor hazz, rockn roll, blues, tango yapiyor
Konserine gittim sahnenin onundeydim
Cilginlar gibiydim o gun
Agladim filan manyak gibi
Adam 5 adim otemdeydi napayim
Agladigimi gordu bakti kisa sure gozlerini gordum
O bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?