Sevgilim var ama ...

Bende Bulut Aras ve Kadir İnanır'ın geçnlik fimlerine bakıp iç geçiriyorum..
Ama sen abartmşsın bence canım.
Kendine gelmeye çalış..

Koptum Yakisikli cocuk ama :) haklisin sanirim ne bileyim bende kotu hissettim kendimi cok suclu hissettim ama yalniz olmadigimi gorunce rahatladim biraz birde kafamda oyle seyler kuruyorum ki mesela diyorum ki lily simdi karsina bu adam bu halde ciksa sevgilin ve onun arasinda secim yapma sansin olsa onu secerdin diyorum sonra kendimden nefret ediyorum

Bende Bulut Aras ve Kadir İnanır'ın geçnlik fimlerine bakıp iç geçiriyorum..
Ama sen abartmşsın bence canım.
Kendine gelmeye çalış..

Farkindayim canim. herkes hayranliktir gecer diyor umarim oyledir cunku kafamda oyle dusunceler kuruyorum ki bu adam genclik haliyle karsima ciksa onun icin sevgilimden vazgecebilirdim :26:

Ah biz kadınlar kurup kendimize acı çektirmeye bayılıyoruz

Bende 7 yıldır bitmek tükenmek bilmeyen Timuçin Esen hayranıyım. Evlendim hala hayranım. Hatta setine gidip kolunun altında foto çekildim arkadaşla (o kadar uzun yani :) Filmleri çıktı bilmem ne derken işte böyle böyle cd lerde dizi tekrarları, sesine aşık olmak tipine aşık olmak yürüyüşü duruşu derken Allahım dedim ben napıyorum ....Allahtan o ara eşimle tanıştım. Aşık oldum sevdim. Biraz olsun duruldum. Hatta unuttum gibi ama ne yazık hayranlığım bitti mi hayır. Msn tarzı konuşma pencerelerimde hala onun resmi var. arkadaşlar kendi resmini koyarken ben adamın resmini kaldıramıyorum. Adam çocuk yaptı aşklar yaşadı bilmem ne şimdi yeni dizi yapıyomuş onun beklentisindeyim.. Ammaa gelelim eşimi seviyorum. Aşığım. Tim bi yana eşim bi yana...YAni diyeceğim hayran olduğum Tim ile eşim arasında kalmıyorum. Başka bişey bu...Telaş etme geçiyo yani zamanla azalıyo

Ben de Canan Tan'ın Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabındaki Murat karakterine aşık olmuştum.
Kitabı okurken yarıda kesip;
'Allah'ım ne yakışıklı,ne romantik çocuk.
Ah Aslı! Ben olsam bırakmazdım onu.' gibi cümleler kurardım sürekli.
Annem bir keresinde 'Allah'ım hayali karaktere aşık oldu kız' demişti.
Kitabı okudum ama belli bir süre boyunca etkisinden kurtulamamıştım.
Ha şimdi unuttun mu dersen?
Öyle çok sık gelmiyor aklıma,laf arasında geçerse adı bir iç geçiriyorum.
Hani olsa fena olmaz diye.

Iste bendeki sorun da bu Arada kalmiyorum sevgilimden vazgecmeye hazirim. Psikopatca dusunceler kuruyorum simdi bu adam genclikteki haliyle karsima ciksa bana asik olsa ben zaten asigim onun icin sevgilimden vazgecebilirim diyorum gozum o kadar karardi yani. hayir sevgilimi cok seviyorum ama boyle dusunuyorum biliyorum cok bencilce. :26:

O kitabi bende okudum cok guzeldi :) kitabi bitirdikten sonra aglamistim uzun sure etkisinden kurtulamamistim :)

ben evliyim ve anneyim kenan imirzalioğlunu nerde görsem tv ye yapışırım çok beğeniyorum eşim de her fırsatta saydırıyor zavallı adama:))))))))))))

O kitabi bende okudum cok guzeldi :) kitabi bitirdikten sonra aglamistim uzun sure etkisinden kurtulamamistim :)

aynen bende ve kitabı okuyan arkadaşım da ağladık şimdi aklıma getirdiniz ahhh ahhh nerde murat nerde benim hödük kocam kaderime tüküreyim beee kızının adını aslım koymuştu ya ne aşk be azmı sayıkladım murat murat diye

KIzlar çok hoşsunuz hiçbir konuda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum Allah başka dert vermesin lily cim ileride kahkahalarla güleceksin bu hallerine

Ayy cok hos cevaplar varmis.Ben de tum Aamir Khan filmlerini izledim o gulusune eridim resmen hele taare zameen par filminde :) keske boyle biri olsa hayatimda. Adamin babam yasinda olmasi evli olmasi hayranligimi golgeledi tabiii.Yuregim seni cok sevdi kitabini da 2 kere okudum sirf murat icin allahim hayirlisini versin de murat gibi olsun diye dua ettim.yaa

hele kuzey güneyin son bölümünde kuzey öldü sanarken, arabadan indi, o gözlükleriyle falan, ben nasıl bakıyosam ekrana, eşim peçete getiriyim mi, ağzının suyu akıyo silersin demişti

çok güldüm çok :)))

Olur öyle şeyler, ben de Grinin Elli Tonu kitabındaki Christian karakterine aşık olmuştum.
Adamı da Matt Boomer olarak hayal etmiştim.
İki hafta falan kendime gelememiştim

Ah aynen şimdi filminde balka biri oynuyacak ya hiç merak etmiyorum. Bir kere christian kesinlikle sarışın olamaz ya. Benim için Christian= Matt yerine kimseyi koyamıyorum ve şimdi sen yazınca yeniden duygularım depreşti.

Ah çok duygulandm gözlerim doldu bu msjı okuyunca. Ve çok sevindim adına.

Ben kaç ünlüye aşık olmadım ki... en sonuncusu Michael Jackson'du üç dört yıl önce. Özellikle 87' dönemine aşıktım. Bad era yani
Tabi şu an hala severim de pek dinlemiyorum artık. Akıllandım galiba. Sonuç: geçti...
Seninki de geçecek üzülmeee
He bu arada Aamir Khan gibi bir koca istiyorum :) Üç Aptal

Son düzenleme:
ben 10 yaşımdan şimdiye kadar teomana aşığım :d ( yaklaşık 15 yıl)

babam bile damat der geçen yıl evlenince seninki gitti diyor. teomandan oluşan bir defterim var gazete vs fotoları falan. eskiden net yaygın dağilken bil gi toplamak çok zordu ahh aşk ahh

Bende sevgilim olmasina ragmen Fatih Artmana ve Ali Ataya asik bir insanim. Hatta bazen onlari sevgilimden cok sevdigimi dusundugum oluyor. Bende Ali Atay ve Fatih Artman icin oluyorum resmen defalarca agladim onlar icin ikisinide gordum hatta onlari gordugumdeki mutlulugu bidaha hic yasayamadim ama bu sevgilime olan askima engel degil ki? Yani benimkisi asiriya kacmis bir hayranlik. Seninkiside oyledir canim. Merak etme bir kac aya bu asiri hayranlik gider, yerini normal bir hayranlik alir endiselenmene gerek yok :)

senin beynin bulanmış bi silkelen kendine gel

bir de redd grubunun solisti doğana aşığım

adamı konser sonrası saatlerce bekledim elini sıktım tanıştım göz göz oyy çok romantikti heycanım sevgilim yanımdaylenden çok daha fazlaydı. o açıdan normalsin de azcık yaşlı be canım senin ki

şaka gibisiniz ya hahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…