Sevgilim var ama ...

Ben de futbolcu İbrahim Toramana hastaydım 6-7 yıl önceye kadar . Hatta bi tanıdığımız sayesinde telefonda da konuştum. Beşiktaş maçlarını sadece onu izlemek için takip ediyordum Geçtiiii, gitti.. Ne kadar zevksizmişim yaa

Bana normal gelmedi acikcasi.
Normal gelmeyen sevgilin olmasina ragmen birine hayran olmak, begenmek degil...
Normal olmayan onun derdine aglamalar, sizlamalar, onun adina sarkilar dinlemeler. Gerceklerden uzaklastin mi durum baska bir hal alir.
Yastan midir, fitratindan midir bilemedim, ama bu kadar abartili seyler yasiyorsan yardim almani tavsiye ederim. Yarin birgun hepten bunalima girmeyesin diye.

1 hafta önce one day fılmını ızledım oradaki dexter karakterine yanı jım sturgesse hasta oldum ( ızleyenler bilir ) o gun bu gundur aklımdan cıkmıyor. Hele o gun resmen cocugun fotografını telefonuma yükledım bakıp bakıp agladım böyle bırsey olabilir mi ya

Kaldı ki aşkla hayranlık farklı seylerdır bunları karıstırmayalım. Bır oyuncuya sarkıcıya vs hayran olursunuz aşık oldum ben bunnaaa dersiniz fakat aşk cok farklı bır kavramdır. Ama konu sahıbınınkı cok farklı bır olaymıs genclıgıne bakıp hayran olmus sevgılısıne olan ılgısı de azalmış : ) Demekki sevgiliyi gercekten sevmıyormussun sayet bu sıradan bır ınsan da olabilir yasadıkların hıssettıklerın bır yana once bunu sorgulamalısınn

cok ilginc bi durum. bende mesela kartal tibeti tarık akanı cok begenirim ama begenmekle kalır yani. bu kadar ileri boyutlarda yaşaman cok enteresan. adamın yaşlılık fotolarına bakta soğursun belki ondan:) şaka bi yana bu halin devam ederse bi uzmana görün derim..

kesinlikle geçicek eminim tecrübe yazıyor mesela bir kız arkadaşım acayip barış akarsu hayranıydı ve bi süre sonra vazgeçti

ilgisizleşme soğuma kısmıda belki ondan sıkılmış olmandan ya da ilişkinin o heyecanını kaybetmesinden kaynaklanıyor olablir

Vay anasini sasirdim. Biz de hayranlik besliyoruz ama ne bileyim mesela ben de ayhan isigin gencligine bayilirim yani ama oturuo sarkilar acip aglamadim

Bir de icimde yasamak zorundayim zaten zira esime beyazi cok seviyorum ya cok tatli dedigim icin kavga ettigimizi biliyorum

Bence senin baska bir derdin var burdan patlak vermis bilemedim yani

merak etme bir ara o bendede vardı bir ünlüye hayran olmuştum aşık olmuştum resmen ama noldu şu an ismini bile hatırlamıyorum bu arada bende 21 yasındayım

Ooofff yaa yanlız değilmişim demek ki bende deniz gezmişe büyük hayranlık duyuyordum bekarken çok beğenirdim kendisini hala da öyle eskiden keşke böyle biriyle evlensem derdim rafet el romanada büyük bir hayranlık duyuyorum bende evliyim 2 çocuk annesiyim bu aradaama hayranlık canım başka bişey değil

Bende aynı şeyi ismail yk için söylüyorum 6 7 yıl önce çookk beğenirdim şimdi de diyorum ki kendime ne kadar zevksizmişim...

Çok merak ettim nerede gördünüz? Konuştunuz mu fotoğraf falan çektiniz mi?

Ayrica sunuda belirtmek isterim bu yabanci artistlere sarkicikara hayranlik duyanlarada gicik oluyorum ne o oyle yok brat pitmiss yok bilmem kimmis adini dahi dogru durust telaffuz edemedigi kisilere hayranlarmiss pehh

Ayrica sunuda belirtmek isterim bu yabanci artistlere sarkicilara hayranlik duyanlarada gicik oluyorum ne o oyle yok brat pitt yok bilmem kimmis adini dahi dogru durust telaffuz edemedigi kisilere hayranlarmiss pehh

14 aydir evliyim henuz sadece kocama asigim :) komik geldi bana

Lily :) baktimda adamda yakisikli degilmis bizim turk gunumuz erkekleri simdi buna.on basar uce katlar bilmem.kaca boler

14 aydir evliyim henuz sadece kocama asigim :) komik geldi bana

cutemom nasılsın :) seni gerçekten merak ediyordum ismini görünce hemen halini hatrını sorayım dedim..hata etmedim umarım..

olur öyle arada
çevremden, hayatımdan sıkıldığımda bana da oluyor sonra bir bakmışım geçiyor. üstünde duracak bir şey değil bence

Kizlar bazilariniz normal degil demis bazilariniz normal gecer demis ben kendimi hala cozemedim :26: bugun uyanir uyanmaz aklima geldi. uzuldum yine. yakisikli degil demis biri evet belkide cirkin ama bana guzel gorunuyor iste hani insanin hoslandigi sevdigi kisi guzel gorunur ya kendine bana da oyle gorunuyor. sevgilimle konusurken mesela seni seviyorum diyor bende seni seviyorum derken aci cekiyorum fikret hakana ihanet ediyormusum hissine kapiliyorum nasil biseydir bu. kizlar bu hayranliktan ote bisey sanki :26: bi oglum olursa adini fikret koyucam of cok yasli ya eger daha genc olsaydi bu adami kimseye kaptirmazdim gulumsemesi cok tatli ya sabah aksam bu resimlere bakiyorum ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…