Bazen çok yumuşak davranıyor ama bazen de ters biri gibi geliyor. İlişkide baskın olmak isteyen taraf o ben de öyle olmasını isterim zaten ama acaba geçimi zor biri mi diye emin olamıyorum. Ama küçük bir örnek vereyim; meyvelerle çikolatalı pknik yapalım dedi. Ben de ek, donut falan alalım dedim bu zaten tatlı dedi buna bile tamam demedi :/ ben mi cok abartıyorum yoksa sizin iliskilerinizde de böyle yapıyor mu erkekler
meyvelerle çikolatalı piknik ne la?
Allah'ım bu yeni nesil ilişki çeşitleri beni benden alıyor
anladığım, yanınıza birşeyler alıp açık havada yemeye karar vermişsiniz?
donut her türlü her şekilde yenebilecek herhangi bir yiyecek. (akmaz kokmaz, dökülmez, soğumaz, bozulmaz gidene kadar)
eeee yani? buna bahane bulmak nasıl bir şey? neyin kafası bu, nasıl bir saçmalık...
donut sevmem, almak hiç aklıma gelmez ama oturup bişeyler yiyeceksek donut alalım dese, nereden alabiliriz, nerde vardır ki diye düşünürüm açıkçası. (almadığım için

)
ben alacak olsam erkek arkadaşım da aynısını düşünür. zaten genel olarak o tatlı yemez (hem sevmiyor hem şeker sorunu var, benden önce çoğu tatlıyı hiç duymamış bile adam) ben ne seviyorsam o alınır, o tadına bakar. onun severek, kendi isteyerek yediği 2-3 çeşit tatlı var, alalım derse direkt onu alırız.
benim ilişkim öyle %100 vuhuuu ideal ilişki diye pazarlayacağım bir ilişki değil bak, ama hani hakketen bunlar ne yavvv.