Sevgilim uyumlu biri mi, geçimi zor mu çözemiyorum

SaviorAngel1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
205
198
18
Bazen çok yumuşak davranıyor ama bazen de ters biri gibi geliyor. İlişkide baskın olmak isteyen taraf o ben de öyle olmasını isterim zaten ama acaba geçimi zor biri mi diye emin olamıyorum. Ama küçük bir örnek vereyim; meyvelerle çikolatalı pknik yapalım dedi. Ben de ek, donut falan alalım dedim bu zaten tatlı dedi buna bile tamam demedi :/ ben mi cok abartıyorum yoksa sizin iliskilerinizde de böyle yapıyor mu erkekler

Abartmıyorsunuz. Uyumlu biri olsa kararsız kalıp acaba uyumlu mu demezsiniz zaten. Ayrıca şunu da alalım deyince hayır diyen biri sadece baskın değil cimridir bana göre.

Piknik özelinde dev uyuz olur ben alıyorum sen yemezsin der ona da bir lokma vermezdim fikrini değiştirince.

Bir de o nasıl baskın erkek öyle ya meyveli çikolatalı piknik istiyor bir de prenses gibi haspam.

Uyumlu olsa bu soru aklınıza bile gelmez. Uyumlu biri her konuda kavga,tartışmadan kaçınır, durduk yere tartışmaya gidecek şeyler söylemez.

Bazen çok yumuşak davranıyor ama bazen de ters biri gibi geliyor. İlişkide baskın olmak isteyen taraf o ben de öyle olmasını isterim zaten ama acaba geçimi zor biri mi diye emin olamıyorum. Ama küçük bir örnek vereyim; meyvelerle çikolatalı pknik yapalım dedi. Ben de ek, donut falan alalım dedim bu zaten tatlı dedi buna bile tamam demedi :/ ben mi cok abartıyorum yoksa sizin iliskilerinizde de böyle yapıyor mu erkekler
Uyumlu olsa bunu düşünüp burda konu açmazdınız bence. Siz daha iyi bilirsiniz.

Uyumlu olsaydı donut da alırdınız biraz ondan biraz bundan yerdiniz. Hatta uyumlu olsa o an istediğin çeşit donut olmasa başka zaman onu aklında tutup denk geldiğinde alır sana gelirken getirir.
Ben böyle gördüm yıllardır

ne sacma bir sey
sen donut getirirsin o meyve getirir yiyebildiginizi yersiniz kalanini evde yersiniz. bu bile bir mesele haline geliyorsa, birinin sözü geciyorsa bu ilişkiden bir cacik olmaz bence.
bizde nasil olur?
bu haftasonu ormanda işimiz vardi - isi gereği bir dekorasyon yapacaktı , dal toplamak icin. ben de bir Türk olarak orman diyince burnuma mangal kokusu geldigini, ormana gidersek mangal yapmak isteyecegimi soyledim. sevgilim de bana uydu. o pesketaryen oldugu icin ben de ona uydum et tavuk vs almak istemedim - sebzelerle mangal yaktik.
yani her iki tarafın da gönlü olmus oldu.
bana normali bu geliyor. böyle basit seyler mesele haline gelmemeli...

meyvelerle çikolatalı piknik ne la?
Allah'ım bu yeni nesil ilişki çeşitleri beni benden alıyor

anladığım, yanınıza birşeyler alıp açık havada yemeye karar vermişsiniz?
donut her türlü her şekilde yenebilecek herhangi bir yiyecek. (akmaz kokmaz, dökülmez, soğumaz, bozulmaz gidene kadar)
eeee yani? buna bahane bulmak nasıl bir şey? neyin kafası bu, nasıl bir saçmalık...

donut sevmem, almak hiç aklıma gelmez ama oturup bişeyler yiyeceksek donut alalım dese, nereden alabiliriz, nerde vardır ki diye düşünürüm açıkçası. (almadığım için :D)
ben alacak olsam erkek arkadaşım da aynısını düşünür. zaten genel olarak o tatlı yemez (hem sevmiyor hem şeker sorunu var, benden önce çoğu tatlıyı hiç duymamış bile adam) ben ne seviyorsam o alınır, o tadına bakar. onun severek, kendi isteyerek yediği 2-3 çeşit tatlı var, alalım derse direkt onu alırız.

benim ilişkim öyle %100 vuhuuu ideal ilişki diye pazarlayacağım bir ilişki değil bak, ama hani hakketen bunlar ne yavvv.

Uyumlu, anlayışlı, cömert biri olsa ben bunu yemek istemiyorum ama sen sevdiğin için alalım sadece çikolata meyve yiyeceğim der. Ancak uyumsuz, anlayışsız ce cimri olduğu için hevesinizi kaçırmış
Eşimin cümlesini kurdun 😀Zevklerimiz çok farklı.Ağız tadımız da farklı.Ben sevmiyorum ama sen seviyosun diye alalım der ve alır da.Hatta sevmediği halde yer 😀Pizza hiç sevmez ama ben hastasıyım.Benim için çok yemişliği var.

Back
X