Sevgilim seküler, ben ise muhafazar ailede buyudum

Açıkcası ben alkolden önce aileleri arasındaki kültür farkını sorun görüyorum. Benim evliliğim de de annem babam biraz köylü zihniyetinde insanlar eşimin ailesi ise daha açık görüşlü. Ben ise eşimin ailesine görüş olarak yakın bir insanım yaşayış tarzı olarakta. Eşim ailemi beğenmez mesela. Lafı açılırsa yüzlerine demez ama bana karşı hep onları eleştirir. Eleştirme sebebi kültür farkı sebebiyle. Ben onun ailesine yakınımdır ama o benim ailemden uzak durur. Yemelerinde içmelerine sohbetlerinden kıyafetlerine karşı hep önyargılı davranır ben hissederim. Eşimin ailesi biraz daha maddi durumu olan kimseler olsalardı kesinlikle bana karşı da çok önyargılı davranırlardı belki bu evlilikte olmazdı yada yürümezdi. Kültür farkı çok çok çok büyük bir sorun

Açıkcası ben alkolden önce aileleri arasındaki kültür farkını sorun görüyorum. Benim evliliğim de de annem babam biraz köylü zihniyetinde insanlar eşimin ailesi ise daha açık görüşlü. Ben ise eşimin ailesine görüş olarak yakın bir insanım yaşayış tarzı olarakta. Eşim ailemi beğenmez mesela. Lafı açılırsa yüzlerine demez ama bana karşı hep onları eleştirir. Eleştirme sebebi kültür farkı sebebiyle. Ben onun ailesine yakınımdır ama o benim ailemden uzak durur. Yemelerinde içmelerine sohbetlerinden kıyafetlerine karşı hep önyargılı davranır ben hissederim. Eşimin ailesi biraz daha maddi durumu olan kimseler olsalardı kesinlikle bana karşı da çok önyargılı davranırlardı belki bu evlilikte olmazdı yada yürümezdi. Kültür farkı çok çok önemli

Senin için alkol sorun değilse birlikte olabilirsin.

Daha yaş 20 sonra öğrencisin.Önünde. minimum 4 sene var, bir sal.Simdiden tanıştırmaya falan kalkma. 4 Sene sonunda hala aynı fikirde olursan o zaman tartışalım bence ne yapılabilir.Simdilik "Carpe Diem" güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…