SEVGİLİM PİNTİ Mİ?

Siz sevgilinizin pintiliğinden değil romantik olmayışından şikayetçisiniz bence.
8 yıldır hediye almamış olmasını kafaya fazlaca takmışsınız.

İlişkilerde para hesabı hoş değil ve bunu siz yapıyorsunuz.
Ayrıca bu "test edilen aşklar" bana çok itici geliyor. Seviyorsan güvenirsin ve test yapmazsın. Ben aklı ermez ergenken arkadaşlarım o zamanki sevgilini deneyelim ver telefon numarasını derlerdi asla vermezdim. O çocuk aklımla bunların saçma ve gurur kırıcı şeyler olduğunu anlamışım demek ki.
Güvenmiyorsanız öyle kobay farelerini peynirle yemleyip labirente sokan bilim adamları gibi denemezsiniz.
Nedir bu testin amacı?
Kart numarasını vermeyedebilirdi o zaman ne yapacaktınız direkt sekiz yıl iki numara ve bir kır lira etmiyor diye tekme mi atacatınız?
Ben sevgilimden borç olarak para aldıysam ödedim, bana gerek yok demesini beklemedim. Yarım ağız istenen borçlardan hazzetmem. Ha benim ihtiyacım olduğunda maddi yardımları da olmuştu onları geri ödemedim. Ama aradaki fark şu kendi içinden gelip paran yok al demesi başka "borç" diye almak başka.O da benden borç alarak alırsa geri alırım. Adı borça o benim için şeref meselesi oluyor yani.
Kısacası hiç ama hiç hoş bir tutumunuz yok.
Sekiz yıldır tanımadınız mı da böyle iğrenç testler uyguluyorsunuz?
Bana böyle bir yem atılsa on yıl olsa ayrılırım. Zira bana güvenmemiş ve beni yemlemiş resmen, hakarettir bu.
Ayrıca sevgiliniz cimri değil ama siz biraz paragözsünüz.
Zengin diye evlenirsiniz bi iflasa bakar. O zaman boşanır mısınız hemen?
Hayat bu belli olmaz bunların garantisi yok.
Onu yemlemek yerine kendi duygularınızı sorgulayın. İflas etse hayat standardım düştü diye ayrılacaksanız evlilik bu değil hiç girmeyin bu işlere.
Ayrıca insan hiç bir koşulda güvenmediği insanla da evlenmemeli. Yani böyle basit bir şey için test yapıyorsanız ne güven ne sevgi var. Ayrılın bence.
Çok ayıp

Dedigim gibi çok fazla hediye almaz. Bende diğer kızlar gibi bana şunu al bunu al kesinlikle demem. Çevremde görüyorum herseyini andıran kızlar var boyle bişeye ben tamamen karşıyım zaten. Ben bayanlara bunu anlatamadım resmen para gözüm gibi konuşuyorlar. Sadece benim onu düşündüğüm gibi onun beni düşünmesini istiyorum tamam bunu hediye alarak göstermesi gerekmiyor. Ama arada onunda benim gibi nedensiz küçük sürprizler yapmasını istiyorm. 8 yıllık sürede de birkez olsun emir vaki yapmak istedim yani nevar bunda

O yine hediye değil yalnız sizn zorla kendinize para harcatmanız.
Daha dürüst yolları deneyin o zaman.
Ben param yok diye kart numarasını alıp sinsice kendime bir şey aldırmak yerine, dürüst oluyorum tavsiye ederim.
Yalan dolan ve testler yerine ya sevgilim bu ara bütçemi aştım ama şu kitabı da okumak istiyorum alsana bana diyorum gayet alıyor. Ne ben uyanıklık ediyorum ne o kandırılıyor. Böyle üç kuruş iin ilişkilere oyunlar ve yalanlar sokmayın bence.

Sevgilin pinti degil sadece ince dusunemiyor. Yani romantiklik vs pek yok.
Onun haricinde sen calisiyor musun?
Eger cogu zaman hep adamdan cikiyorsa evet 8 senede olsa 40 lira calisan biri icin iyi para.

Bak isten geleli sadece bir saat oluyo ölüyorum yorgunluktan. Sabahin 6bucugundan beri dolaniyorum. Oturdugu yerden alisveris yapicam diye sevgilim kartimi istese ben vermezdim bile. Yoksa parasi harcamasin bi'zahmet. Aciliyeti olmayan bi'sey icin "ama evlencez senin paran benim param" muhabbeti cirkin geliyor bana.

Adam zaten para konusunda yapacagini yapmis, pinti demen senin ayibin olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
modacruz dan haberiniz yok sanırım neyse..
modacruz imitasyon-replika ürünleri orjinal 2.el diye satan bir site.Halbuki alışveriş yaptıysanız anlamış olmanız gerekir orjinal olmadıklarını.3 - 5 üründe de değil bu.Neyse konu bu değil zaten

Ben sizi haksız bulmadım ama sevgiliniz de pinti değil.Bu düşüncelerden arınırsanız bence güzel bir evliliğiniz olur.Mutluluklar

bence sevgilin hic pinti degil... Inan bana evlenincede öyle olmayacaktir... Seni sevdigide belli korkmani gerektirecek bir sey yok bence

modacruz imitasyon-replika ürünleri orjinal 2.el diye satan bir site.Halbuki alışveriş yaptıysanız anlamış olmanız gerekir orjinal olmadıklarını.3 - 5 üründe de değil bu.Neyse konu bu değil zaten

Ben sizi haksız bulmadım ama sevgiliniz de pinti değil.Bu düşüncelerden arınırsanız bence güzel bir evliliğiniz olur.Mutluluklar

aynen anlamadan hiçbulaşmamak lazım orijinal diye millete bir suru markayı kakalıyorlar.
ama bariz bellı yani çakma oldugu.

Arkadaşlar konu sahibinin kendini düşürdüğü durum berbat ancak 8 yıllık sevgilisinin 42 tl yi geri kabul etmesi normal mi Allah aşkına ya?

İyi de canım ver dememiş ki "sonra hallederiz" demiş önemli olmadığını belirtmiş zaten. Ama borç bu yani zevkin için harcıyorsun, borç istiyorsun. Hem bilmiyoruz sevgilisi parayı geri aldı mı almadı mı? Adam kartının fotoğrafını gık demeden vermiş ne yapsın

Sevgiliniz siz kücuk düşmeyin diye kabul etmistir geri odemenizi. Sonucta odunc aldiniz karti. Pinti degil düşünceli merak etmeyin.

E ne var ben nikahlıyken daha düğünüm olmamışken eşime uçak bileti aldım parasını da maaşını alınca ödedi. Hiç de kalsın filan demedim. Yani sevgili ya da nişanlı olunca ne oluyor karşıdakine illa para mı yedirmek gerek. Bence yanlış düşünüyorsın sırf bu yüzden bir insana pinti denilmez

sana para yedirmek zorunda mı adam canım biraz mantık lütfen çalış kendi paranı kazan sende yani emrivakiymiş ne yapıyorsun sen zaten sekiz yıl olmuş neden hediye alsın adam bıkmıştır ilişkiden sekiz yıl uzun Bi sure

X