Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedigim gibi çok fazla hediye almaz. Bende diğer kızlar gibi bana şunu al bunu al kesinlikle demem. Çevremde görüyorum herseyini andıran kızlar var boyle bişeye ben tamamen karşıyım zaten. Ben bayanlara bunu anlatamadım resmen para gözüm gibi konuşuyorlar. Sadece benim onu düşündüğüm gibi onun beni düşünmesini istiyorum tamam bunu hediye alarak göstermesi gerekmiyor. Ama arada onunda benim gibi nedensiz küçük sürprizler yapmasını istiyorm. 8 yıllık sürede de birkez olsun emir vaki yapmak istedim yani nevar bunda
modacruz imitasyon-replika ürünleri orjinal 2.el diye satan bir site.Halbuki alışveriş yaptıysanız anlamış olmanız gerekir orjinal olmadıklarını.3 - 5 üründe de değil bu.Neyse konu bu değil zatenmodacruz dan haberiniz yok sanırım neyse..
modacruz imitasyon-replika ürünleri orjinal 2.el diye satan bir site.Halbuki alışveriş yaptıysanız anlamış olmanız gerekir orjinal olmadıklarını.3 - 5 üründe de değil bu.Neyse konu bu değil zaten
Ben sizi haksız bulmadım ama sevgiliniz de pinti değil.Bu düşüncelerden arınırsanız bence güzel bir evliliğiniz olur.Mutluluklar
Arkadaşlar konu sahibinin kendini düşürdüğü durum berbat ancak 8 yıllık sevgilisinin 42 tl yi geri kabul etmesi normal mi Allah aşkına ya?
Konu sahibinin karti istemesi normal de sevgilisinin 42 tl yi geri istemesi mi anormal?Arkadaşlar konu sahibinin kendini düşürdüğü durum berbat ancak 8 yıllık sevgilisinin 42 tl yi geri kabul etmesi normal mi Allah aşkına ya?