SEVGİLİM PİNTİ Mİ?

beklentiler insanı yorar, az çok eski konularınıza baktım, sürekli karşı taraftan beklenti içindesiniz. Bazı şeyler insanların içinden gelmeli ve içinden gelerek yapılanlar bana göre en makbul olanıdır. En azından özel günleri unutmuyor ve elinden geldiğince sizin isteklerinize cevap veriyor. bu bile pinti olmadığını göstermez mi ?

İlişkilerde para hesabı hoş değil ve bunu siz yapıyorsunuz.
Ayrıca bu "test edilen aşklar" bana çok itici geliyor. Seviyorsan güvenirsin ve test yapmazsın. Ben aklı ermez ergenken arkadaşlarım o zamanki sevgilini deneyelim ver telefon numarasını derlerdi asla vermezdim. O çocuk aklımla bunların saçma ve gurur kırıcı şeyler olduğunu anlamışım demek ki.
Güvenmiyorsanız öyle kobay farelerini peynirle yemleyip labirente sokan bilim adamları gibi denemezsiniz.
Nedir bu testin amacı?
Kart numarasını vermeyedebilirdi o zaman ne yapacaktınız direkt sekiz yıl iki numara ve bir kır lira etmiyor diye tekme mi atacatınız?
Ben sevgilimden borç olarak para aldıysam ödedim, bana gerek yok demesini beklemedim. Yarım ağız istenen borçlardan hazzetmem. Ha benim ihtiyacım olduğunda maddi yardımları da olmuştu onları geri ödemedim. Ama aradaki fark şu kendi içinden gelip paran yok al demesi başka "borç" diye almak başka.O da benden borç alarak alırsa geri alırım. Adı borça o benim için şeref meselesi oluyor yani.
Kısacası hiç ama hiç hoş bir tutumunuz yok.
Sekiz yıldır tanımadınız mı da böyle iğrenç testler uyguluyorsunuz?
Bana böyle bir yem atılsa on yıl olsa ayrılırım. Zira bana güvenmemiş ve beni yemlemiş resmen, hakarettir bu.
Ayrıca sevgiliniz cimri değil ama siz biraz paragözsünüz.
Zengin diye evlenirsiniz bi iflasa bakar. O zaman boşanır mısınız hemen?
Hayat bu belli olmaz bunların garantisi yok.
Onu yemlemek yerine kendi duygularınızı sorgulayın. İflas etse hayat standardım düştü diye ayrılacaksanız evlilik bu değil hiç girmeyin bu işlere.
Ayrıca insan hiç bir koşulda güvenmediği insanla da evlenmemeli. Yani böyle basit bir şey için test yapıyorsanız ne güven ne sevgi var. Ayrılın bence.
Çok ayıp
Evet eminim siz çok dürüstsünüzdür. Yada aklınıza takılan herşeyi karşı tarafı kırarmıyım acaba diye düşünmeden direkt söylüyorsunuzdur. Ama emin,m siz bile bu kadar dürüst değilsinizdir. Benim vicdanımı bilemezsiniz siz ve sadece yaptığım küçük bir oyundan benim vicdansız ve kötü birisi olduğumu çıkaramazsınız.

Sevgilin pinti degil sadece ince dusunemiyor. Yani romantiklik vs pek yok.
Onun haricinde sen calisiyor musun?
Eger cogu zaman hep adamdan cikiyorsa evet 8 senede olsa 40 lira calisan biri icin iyi para.

Bak isten geleli sadece bir saat oluyo ölüyorum yorgunluktan. Sabahin 6bucugundan beri dolaniyorum. Oturdugu yerden alisveris yapicam diye sevgilim kartimi istese ben vermezdim bile. Yoksa parasi harcamasin bi'zahmet. Aciliyeti olmayan bi'sey icin "ama evlencez senin paran benim param" muhabbeti cirkin geliyor bana.

Adam zaten para konusunda yapacagini yapmis, pinti demen senin ayibin olur.
İkimizinde öğrenci olduğu zamanlarda, birlikte birşey yaparken kendi kredi kartımı sevgilime verirdim. Hem garsonun yanında ben ödüyormuşum gibi görünmesin diye, hemde sürekli ondan para gitmesin diye. İkimizde birbirimizden kesnlikle para sakınmayız. Yani şuan yorumlara baktığımda öyle bir izlenim çıkmış ama bu konuda ne kadar ince düşündüğümü Allah bilir. Ama her kim olursa olsun evlenirken her türlü şeyi düşünüyordur eminim. Ve bazen kaç yıldır tanıyor olsakta ufak masum oyunlarla karşımızdakini daha iyi tanımaya çalışmak bence gayet normal.

benımde esım evlenene kadar hıc hedıye almadı
dogum gunumu bıle kutlamadı
bende hıc beklemedım acıkcası ben ona hep hedıye aldım hep kutladım fakat o hıc almadı neden dıye sormadım dusunmedım
evlendıkden sonrada her an suprıze hedıyeye bogdu :)

modacruz imitasyon-replika ürünleri orjinal 2.el diye satan bir site.Halbuki alışveriş yaptıysanız anlamış olmanız gerekir orjinal olmadıklarını.3 - 5 üründe de değil bu.Neyse konu bu değil zaten

Ben sizi haksız bulmadım ama sevgiliniz de pinti değil.Bu düşüncelerden arınırsanız bence güzel bir evliliğiniz olur.Mutluluklar
Ben o siteden hem alışveriş yapıyorum hem ürün satıyorum. Evet replika ürünlerde var ama orijinalmi replikamı anlayacak seviyedeyim. Uyarınız için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. Önceki konularından az biraz tanırsınız beni. Evliliği düşündüğümüz bir ilişkimiz var. Ve son zamanlarda ben evlilikten korkmaya başladım. En büyük neden de evlendikten sonraki hayatımın şimdiki hayatımdan kötü olacağı korkusu.
Maddi durumumuz iyi çok şükür ve ailem hiç bir zaman bir dediğimi iki etmedi belkide kötü yaptılar biraz. Ama bende kıymet bilen fuzuli yere harcama yapmayan değer bilen bi kızım. Erkek arkadaşımın ailesinde durumu iyi hatta bizden daha iyi.
Benim korkum belki biraz saçma gelecek ama maddiyat yani haliyle evlendikten sonraki hayatımında şimdiki gibi olmasını istiyorum herkes gibi ve çocuklarımında benim yaşadığım şartlarda yaşamalarını isterim.
Asıl konuya gelelim. Sevgilimin durumu iyi ama pek hediye falan almaz yani süpriz falan yapmaz tipik Türk Erkeği diyelim. Ama özel günlerde hediye alır genellikle annesiyle seçerler. Ama yeme içmë konusunda hiç sesini Çıkarmaz iyi yerlere götürür yanımda kardeşim arkadaşım olsun kimseye hesap ödetmez iyi şeyler yedirir. Bu yönden beni memnun eder. Aynı zamanda çalışkan birisi hangi işi yapsa bile ailesini ac bırakmaz bakar.yani bana o güveni veriyor.
Şimdi size aramızdaki konuşmayı anlatıcam.
Aramızda çok maddi konular konuşmayız ama geçende bana evlenince para hesabını sen yaparsın evde parayi sen tutarsın. Bizde hesapları hep annem ayarlar dikkat edersin gibi şeyler dedi. Bende tamam dedim tabiki ama dedigim gibi ayda yılda bir hediye alan birisi. Bende marka giyinirim. Ama hep indirim takip ederim ikinci el aldığım bile olur. Yani hesabımı bilirim. Bende bunları düşünerek sevgilime bi sınav yapmayı düşündüm. İnternetten bişey alcaktim kartımın dolu olduğunu ondan alabilirmiyim diye sordum. Hemen kartının fotosunu yolladı bana. Bende normalde hiç öyle bişey istemezdim bu zamana kadar madem kendi düşünüp almıyor emir vaki yapayım dedim. Ama akşam öderim sana yazıp öpücük koydum. Oda sadece Öpücükle karşılık verdi. Yani ödeme gerek yok falan demedi. Akşamda buluştuk verim sana unutmadan dedim. Sonra verirsin hadi dedi. Aldığım şeyde 42 tl tuttu çok değil. Bende bekledimki gerek yok aşkım demesini ama dememesi beni düşündürdü.
Şimdi size saçma gelebilir sorunun bumu diyebilirsiniz ama emin olun evlilik arifesinde hersey kafama takılır oldu. Ayrıca Üniv. Mezunuyum ve kendi parami kazanmak en büyük hayalim ama yinede hesabımızın her zaman bir olmasi taraftarıyım.
Yani şimdi sevgilim pinti mi değilmi anlamıyorum.

Sanırım s,z herkese karşı çok dürüstsünüzdür ve bunu siz denenmek olarak adlandırıyorsanız düşünce yapınız gerçekten çok kuşkucu emin olun.

bu yaptığın sınav adamı denemek olmuyor mu.ben mi kuşkucuyum sen mi:KK66:
ayrıca beni denemeye kalkan bir yakınımla 1,5 senedir görüşmüyorum.kendisi sürekli aramakla meşgul beni:KK51:

Haklısın ama pinti olsa gezmelerde eli cebine gitmezdi. Ucuz yerlere goturmeye calisirdi seni. Ortak odeyelim derdi en basitinden. O an öyle demiştir belki. Bazen insan kendi gibi davranmaz. 8 yılda tanımış olman gerekirdi aslında?

Evet şuan hepiniz beni paragöz kıymet bilmez olarak ilan ettiniz. Tabi siz kadın değilsiniz, arada sürprizlerle karşılanmak istemezsiniz. Ve anlamış oldum hepiniz çok dürüstsünüz bayanlar. Bazen gerçekten kadınsal duygularınız olduğunu unutuyorsunuz.
8 yıldan bahsediyorum. Ben sevgilimin kesinlikle cömertliğine bir şey demiyorum yedirmeyi çok sever herkese karşı ve ben bunu taktirle karşılarım.
Benim onu bu şekilde denemem belki de başka çarem kalmadığından, ya da direkt bu konuyu ona söylersem onu kırıcak olmamdan. Üzgünüm sizin kadar açık sözlü ve masum değilim !!

Ve eminim para göz ve lükse önem veren biri olsaydım kıyafetlerim 10 yıllık olmazdı. Aldığım bir şeyi özenle kullanmazdım, Kullanmadığım giysilerimi ihtiyaç sahiplerine vermezdim. Yada bazı giysilerimi 2. el olarak satıp paraya çevirmezdim. Yada çok daha ucuz olduğu için 2.elden alışveriş yapmazdım.

Klavye karşısında insanları eleştirmek size ne kadar kolay geliyor değilmi? Bu hayatta kimse ana karnından doğmuş gibi dürüst olamaz lütfen kendinizi kandırmayın

X