SEVGİLİM PİNTİ Mİ?

Markali giymeyi sevmiyoruz esimle uzerimize ne yakisirsa almaya calisiyoruz illa marka olacak diye bir diretmemiz olmadi:KK12:
Ayrica sevgiliykende nisanliykende her gittigimiz yerde illa sevgilim odeyecek diye cikmadim bu durumdanda rahatsiz olurum yeri geldi ben odedim:KK12:
Illaki ozel gunlerde hediye beklemedik birbirimizden ama sagolsun o her ozel gunde cicekler yollar zaten hediye almayi beceremez:KK12:
Bu durumla sizinkini karsilastirirsak sanirim pinti benim kocammis:KK14:

O cimrimi bilmemde sen takintilisin bence. Marka asagi marka yukari. Ewlilik oyle bisi degil. Kafandaki soru isaretleri hep maddiyatla ilgili onun ailesi senin ailen onun parasi yok karti yok luks yerler. Evet endise duyulmasi gereken bi evlilik olabilir ama siZin icin degil erkek arkadasinizin tarafindan:KK66:

Bakın size anlatamadım sanırım. 8yıllık bir ilişkiden bahsediyorum. Ve inanın kimseye yük olmak istemem ve çoğu zaman hesaba ortak olurum sadece benim ödediğim de olur. Ve inanın sırf sevgilme bişeyler almak için hediyeler alırım çünkü endim severim hediyeler almasını. Ve evlilik arefesindeyken böyle şeyleri düşünmem sizce de normal değilmi?
Sanırım siz her şeyini ödeten para meraklısı biri sandınız beni. Daha bunca zaman sevgilimden beş kuruş istemedim ve kendime bişey aldırtmadım.
8yıllık ilişkide gördüğünüz başka pintilikleri neler?bu cok pintilik değil gibi.
Birazdaha örnek versen iyi olur.bi tane olayla 8 yıllık ilşkiyi incelemek mümkün değil.başka zaman ve mekanlardan da örnek ver

8yıllık ilişkide gördüğünüz başka pintilikleri neler?bu cok pintilik değil gibi.
Birazdaha örnek versen iyi olur.bi tane olayla 8 yıllık ilşkiyi incelemek mümkün değil.başka zaman ve mekanlardan da örnek ver
Dedigim gibi çok fazla hediye almaz. Bende diğer kızlar gibi bana şunu al bunu al kesinlikle demem. Çevremde görüyorum herseyini andıran kızlar var boyle bişeye ben tamamen karşıyım zaten. Ben bayanlara bunu anlatamadım resmen para gözüm gibi konuşuyorlar. Sadece benim onu düşündüğüm gibi onun beni düşünmesini istiyorum tamam bunu hediye alarak göstermesi gerekmiyor. Ama arada onunda benim gibi nedensiz küçük sürprizler yapmasını istiyorm. 8 yıllık sürede de birkez olsun emir vaki yapmak istedim yani nevar bunda

Cimri sensin bence bacım.
Adamı denemissin birde şaka gibi.
Adam hesabı ödüyor özel günlerde hediye alıyor tipik Türk erkeği diyorsun.
Türk erkeği 14 Şubatta 20 senelik karısına "Benim.karımsın sevgilim değil " diyerek hediye almaktan kacana denir .:KK53:
Bulmuşsun böyle adamı bulandırma otur evlen.. Tovbeee

Kimseyi burada yok doktora görün yok asıl sen pintisin ne paragözsün vs diye aşağılayamazsınz. Kız burda düşündüğünü anlatmış soruyor. Anlamadıysanız sizin probleminiz.

Canım senin soruna gelince, eğer seni güzel yemeklere götürmeseydi, para hesabını senin yapmanı istemeseydi pinti diyebilirdim. Anladım demek istediğinizi, '42 liranın hesabını mı yaptı şimdi' demek istemişsiniz. 'Yok canım lafı olmaz' demesini beklediniz sanırım usulen. Centilmenlik gibi. Pinti olmadığını söyleyebilirim. Diyelim ki öyle. Siz de evlenince kendi paranızı vermezsiniz, ona borç verirseniz geri alırsınız herkes kendi kişisel harcamasını yapar, olur biter. Canınızı sıkmayın.

Sizin 8 senede anlamadığınız biz buradan nasıl şıp diye anlayabiliriz? Çok beklenti içinde geldiniz yazdıklarınızdan.

ilgi yönünden beklentinizi tatmin edemiyorsa devam ederseniz ilişkide beklemede kalırsınız hep.

Bence pinti değil sadece sürpriz yapmayı sevmiyor ve seni rahatsız eden bu, ona her kız gibi sürprizlerden hoşlandığından bahset sadece özel günlerde değil hiç olmadık bi zamanda şaşırtmasını iste birde sanki resmi bir ilişkiniz var gibi geldi 8 yıllık gibi değil

Konu sahibinin üstüne niye bu kadar gidilmiş ki? Ben bi aşırı takıntılı hal göremedim.
Sekiz senedir ilk kez kredikartını istedim demiş, marka giyinmenin yanında ikinci el de alırım demiş, e arada sırada sürprizler falan bekliyormuş, bence absürt bi tarafı yok bunların.
Ayrıca evlilik arefesindeyken ve ortada sekiz senelik samimiyet varken senin paran benim param olmaz ki, evlilikte kazanılan para da ortaktır, "senden on lira aldım yarın geri veririm" muhabbeti dönmez falan filan. Konu sahibi de bunu denemek istemiş kendince, gerçi denemek ne derece doğru orası ayrı da.
Adam pinti değil ama.

Merhaba arkadaşlar. Önceki konularından az biraz tanırsınız beni. Evliliği düşündüğümüz bir ilişkimiz var. Ve son zamanlarda ben evlilikten korkmaya başladım. En büyük neden de evlendikten sonraki hayatımın şimdiki hayatımdan kötü olacağı korkusu.
Maddi durumumuz iyi çok şükür ve ailem hiç bir zaman bir dediğimi iki etmedi belkide kötü yaptılar biraz. Ama bende kıymet bilen fuzuli yere harcama yapmayan değer bilen bi kızım. Erkek arkadaşımın ailesinde durumu iyi hatta bizden daha iyi.
Benim korkum belki biraz saçma gelecek ama maddiyat yani haliyle evlendikten sonraki hayatımında şimdiki gibi olmasını istiyorum herkes gibi ve çocuklarımında benim yaşadığım şartlarda yaşamalarını isterim.
Asıl konuya gelelim. Sevgilimin durumu iyi ama pek hediye falan almaz yani süpriz falan yapmaz tipik Türk Erkeği diyelim. Ama özel günlerde hediye alır genellikle annesiyle seçerler. Ama yeme içmë konusunda hiç sesini Çıkarmaz iyi yerlere götürür yanımda kardeşim arkadaşım olsun kimseye hesap ödetmez iyi şeyler yedirir. Bu yönden beni memnun eder. Aynı zamanda çalışkan birisi hangi işi yapsa bile ailesini ac bırakmaz bakar.yani bana o güveni veriyor.
Şimdi size aramızdaki konuşmayı anlatıcam.
Aramızda çok maddi konular konuşmayız ama geçende bana evlenince para hesabını sen yaparsın evde parayi sen tutarsın. Bizde hesapları hep annem ayarlar dikkat edersin gibi şeyler dedi. Bende tamam dedim tabiki ama dedigim gibi ayda yılda bir hediye alan birisi. Bende marka giyinirim. Ama hep indirim takip ederim ikinci el aldığım bile olur. Yani hesabımı bilirim. Bende bunları düşünerek sevgilime bi sınav yapmayı düşündüm. İnternetten bişey alcaktim kartımın dolu olduğunu ondan alabilirmiyim diye sordum. Hemen kartının fotosunu yolladı bana. Bende normalde hiç öyle bişey istemezdim bu zamana kadar madem kendi düşünüp almıyor emir vaki yapayım dedim. Ama akşam öderim sana yazıp öpücük koydum. Oda sadece Öpücükle karşılık verdi. Yani ödeme gerek yok falan demedi. Akşamda buluştuk verim sana unutmadan dedim. Sonra verirsin hadi dedi. Aldığım şeyde 42 tl tuttu çok değil. Bende bekledimki gerek yok aşkım demesini ama dememesi beni düşündürdü.
Şimdi size saçma gelebilir sorunun bumu diyebilirsiniz ama emin olun evlilik arifesinde hersey kafama takılır oldu. Ayrıca Üniv. Mezunuyum ve kendi parami kazanmak en büyük hayalim ama yinede hesabımızın her zaman bir olmasi taraftarıyım.
Yani şimdi sevgilim pinti mi değilmi anlamıyorum.
Pinti bence cnm. Iyi dusun

Konu sahibinin üstüne niye bu kadar gidilmiş ki? Ben bi aşırı takıntılı hal göremedim.
Sekiz senedir ilk kez kredikartını istedim demiş, marka giyinmenin yanında ikinci el de alırım demiş, e arada sırada sürprizler falan bekliyormuş, bence absürt bi tarafı yok bunların.
Ayrıca evlilik arefesindeyken ve ortada sekiz senelik samimiyet varken senin paran benim param olmaz ki, evlilikte kazanılan para da ortaktır, "senden on lira aldım yarın geri veririm" muhabbeti dönmez falan filan. Konu sahibi de bunu denemek istemiş kendince, gerçi denemek ne derece doğru orası ayrı da.
Adam pinti değil ama.
Çok sağolun valla bitek siz anladınız beni. Kendimi zengin koca avcısı sandım bian.

Kimseyi burada yok doktora görün yok asıl sen pintisin ne paragözsün vs diye aşağılayamazsınz. Kız burda düşündüğünü anlatmış soruyor. Anlamadıysanız sizin probleminiz.

Canım senin soruna gelince, eğer seni güzel yemeklere götürmeseydi, para hesabını senin yapmanı istemeseydi pinti diyebilirdim. Anladım demek istediğinizi, '42 liranın hesabını mı yaptı şimdi' demek istemişsiniz. 'Yok canım lafı olmaz' demesini beklediniz sanırım usulen. Centilmenlik gibi. Pinti olmadığını söyleyebilirim. Diyelim ki öyle. Siz de evlenince kendi paranızı vermezsiniz, ona borç verirseniz geri alırsınız herkes kendi kişisel harcamasını yapar, olur biter. Canınızı sıkmayın.
Çok teşekkürler anladığınız için

Önceki konularıma bakarsanız anlayabilirsiniz. Evet 8 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıyduk anca aynı yerde yaşamaya başladık. O yüzden bizim yaptıklarımızı 1 aya sığdıran çiftler vardır.

X