İlişkilerde para hesabı hoş değil ve bunu siz yapıyorsunuz.
Ayrıca bu "test edilen aşklar" bana çok itici geliyor. Seviyorsan güvenirsin ve test yapmazsın. Ben aklı ermez ergenken arkadaşlarım o zamanki sevgilini deneyelim ver telefon numarasını derlerdi asla vermezdim. O çocuk aklımla bunların saçma ve gurur kırıcı şeyler olduğunu anlamışım demek ki.
Güvenmiyorsanız öyle kobay farelerini peynirle yemleyip labirente sokan bilim adamları gibi denemezsiniz.
Nedir bu testin amacı?
Kart numarasını vermeyedebilirdi o zaman ne yapacaktınız direkt sekiz yıl iki numara ve bir kır lira etmiyor diye tekme mi atacatınız?
Ben sevgilimden borç olarak para aldıysam ödedim, bana gerek yok demesini beklemedim. Yarım ağız istenen borçlardan hazzetmem. Ha benim ihtiyacım olduğunda maddi yardımları da olmuştu onları geri ödemedim. Ama aradaki fark şu kendi içinden gelip paran yok al demesi başka "borç" diye almak başka.O da benden borç alarak alırsa geri alırım. Adı borça o benim için şeref meselesi oluyor yani.
Kısacası hiç ama hiç hoş bir tutumunuz yok.
Sekiz yıldır tanımadınız mı da böyle iğrenç testler uyguluyorsunuz?
Bana böyle bir yem atılsa on yıl olsa ayrılırım. Zira bana güvenmemiş ve beni yemlemiş resmen, hakarettir bu.
Ayrıca sevgiliniz cimri değil ama siz biraz paragözsünüz.
Zengin diye evlenirsiniz bi iflasa bakar. O zaman boşanır mısınız hemen?
Hayat bu belli olmaz bunların garantisi yok.
Onu yemlemek yerine kendi duygularınızı sorgulayın. İflas etse hayat standardım düştü diye ayrılacaksanız evlilik bu değil hiç girmeyin bu işlere.
Ayrıca insan hiç bir koşulda güvenmediği insanla da evlenmemeli. Yani böyle basit bir şey için test yapıyorsanız ne güven ne sevgi var. Ayrılın bence.
Çok ayıp