- 15 Ocak 2025
- 7
- -3
- 1
- Konu Sahibi sakinlesemeyen1i
-
8 aylık bir ilişkimiz vardı. Bizde oyundan tanıştık ama böyle biri değildi çok oynamıyordu. Zaten tanışıp sevgili olduktan sonra da sildik. Ancak ilişkide çözemediğimiz ufak tefek sorunlar baş gösterdi. Bir ay önce falan tekrar oyunu yüklemiş ve bağımlı gibi oynadığını farkettim. Kendi başına veya erkeklerle oynasa sorun yok her maçında sürekli kızlarla sesli sohbet ederek oynuyor görüyorum. Bir defasında 14 yasında çocuk diye tanıttığı kız 18 yaşında çıktı ve kızla flört ettiklerini hissettim. Ayrıldık sonra pişman olduğunu zannederek devam ettim. Ama yine beni yok sayıyor yine devam ediyordu aynı hareketlere. Normalde çok dindar biriydi o kadar samimiydi ki. Şimdi ağzından küfür eksilmiyor terbiyesizce şeyler konuşuyor çok üzülüyorum ona giden vaktime. Ben 23 yaşındayım o 26.
Davranışlarından sürekli rahatsız olduğumu belirttim en sonunda ayrıldım ancak çok zoruma gittiği için bayadır sürekli oynadığı 35-40 yaşlarında bir kadına istek attım. Sevgilisi olduğuma dair mesaj da gönderdim. Ama oynamaya devam ettiler muhtemelen kadın görmüştür ancak umursamadan oynuyorlar. Belki dalga da geçtiler gururumu hiçe saydım. Bir aydır düzeltmeye çabalıyorum böyle biri değildi eski haline dönmesini çok istiyorum olmaz da zaten. Benim vazgeçmem gerekiyor, bu sürecin kolaylaşması için ne yapmalıyım?
Bir defasında 14 yasında çocuk diye tanıttığı kız 18 yaşında çıktı ve kızla flört ettiklerini hissettim
Ayrılın bir zahmet. Online oyunda 14 yaşındaki bir kızla flört ettiğini düşündüğünüz 26 yaşındaki adamın neyini düzelteceksiniz ?Ben 23 yaşındayım o 26.
Hayır sadece çok sevdiğim için vazgeçemeyeceğimi düşündüm. Yani ben aslında 1 aydan fazladır unutmaya çabalıyorum yapamıyorum. Ve yaptıklarını da hazmedemedim galiba.Herşeyi anladım da ;
Bu adam için ısrarın neden ?
Vazgeçememen , hala bir seyler düzelir düşüncesiyle verdiğin çabalar vs ...
Bütün dünya da erkek nesli tükendi bir tek senin bu dengesiz arkadaşın mı kaldı ?
Sen bu adam dan hamile falanmısın ?
Denerim tabi ama ben harcadığım zamana ve hislerime üzüldüm bir daha uzaktan sevgili işlerine bulaşmak istemem. İnsanları tanıma konusundaki tecrübesizliğime de çok üzgünüm bilmiyorum erkeklere güvenemiyorum. Gerçekten iyi sözünün arkasında duran sorumluluk sahibi erkekler de var mıdır yoksa bana hep rol yapanlar mı denk gelecek bilmiyorum. Bu insanı ailemle tanıştıracaktım bir de.O oyunu oyna orda yeni birini bul 2 güne unutursun
Normalde böyle biri değil sanıyordum işte. Sürekli Kur'an okurdu bana. Abi olarak gördüğü sürekli sohbetler ettiği kişiler vardı. Ondan çok dua öğrendim. Günah diye birçok şeyden kaçındık vs. Bir anda bambaşka birine dönüştü yada içinde vardı. 14 yaşında konuşmayı bilmiyor falan dediğinde bende kız buna abi diyordur yanlarında başka çocuklar da var zaten diye düşünerek sorun etmedim. Baktım gecenin 4-5 lerine kadar görünce rahatsız hissedip kıza yazdım kız da ne 14 ü 18 yaşındayım ben, o benim hayatıma karışıyordu bana sevgilisiymiş gibi davranıyordu vs dedi. Sonra sevgilim yalan söylüyor dedi kızla yüzleştirdi vs. Devam ettim bu kez de 50 yaşında kadınla oynuyorum dedi kadının profiline baktım gayet genç bakımlı 35-40 arası görünüyor. Kadına istek attım kadın kabul etmemiş vs. Sürekli oynuyorlar sesleri de açıktır. Bunları kaldıramayacağımı defalarca söyledim bitirdim de ama benim pişmanlığım böyle saçma insanları sevip sonra giden vaktime üzülmek. İnsanları tanıyamıyor muyum yeterince veya ben nasıl birinin düzgün biri olduğunu anlayacağım bunları bilmiyorumSizinle de oyundan tanışmış zaten niye şok oluyorsunuz? Dindar adama bak kazık kadar 26 yaşında herif 18 yaşında kızla konuşuyor, size 14 diyor. Sizin için 14 olunca sorun yok mu?
Yok elbette devam etmek istemiyorum sadece ben yaşadıklarıma üzüldüm anlatacak kimsem de yok burdan sormak istedim. Ben ayrılık sürecinde zorluklar yaşıyorum tekrar kendi hayatıma adapte olmakta. Sorum aslında buEvlendiğinde oyun bağımlısı ergenle uğraşmak istiyorsan devam et. Boynuzlarında arşa uzanır parlatırsın arada.
Niye size sürekli mevlütteymişsiniz gibi Kuran okuyor bu adam? Sizce de tuhaf değil mi? Gayette belliymiş başından, sizinle de oyunda tanışmış yani neden başkalarıyla tanışmasın?Normalde böyle biri değil sanıyordum işte. Sürekli Kur'an okurdu bana. Abi olarak gördüğü sürekli sohbetler ettiği kişiler vardı. Ondan çok dua öğrendim. Günah diye birçok şeyden kaçındık vs. Bir anda bambaşka birine dönüştü yada içinde vardı. 14 yaşında konuşmayı bilmiyor falan dediğinde bende kız buna abi diyordur yanlarında başka çocuklar da var zaten diye düşünerek sorun etmedim. Baktım gecenin 4-5 lerine kadar görünce rahatsız hissedip kıza yazdım kız da ne 14 ü 18 yaşındayım ben, o benim hayatıma karışıyordu bana sevgilisiymiş gibi davranıyordu vs dedi. Sonra sevgilim yalan söylüyor dedi kızla yüzleştirdi vs. Devam ettim bu kez de 50 yaşında kadınla oynuyorum dedi kadının profiline baktım gayet genç bakımlı 35-40 arası görünüyor. Kadına istek attım kadın kabul etmemiş vs. Sürekli oynuyorlar sesleri de açıktır. Bunları kaldıramayacağımı defalarca söyledim bitirdim de ama benim pişmanlığım böyle saçma insanları sevip sonra giden vaktime üzülmek. İnsanları tanıyamıyor muyum yeterince veya ben nasıl birinin düzgün biri olduğunu anlayacağım bunları bilmiyorum
Yok elbette devam etmek istemiyorum sadece ben yaşadıklarıma üzüldüm anlatacak kimsem de yok burdan sormak istedim. Ben ayrılık sürecinde zorluklar yaşıyorum tekrar kendi hayatıma adapte olmakta. Sorum aslında bu
Sizinle de oyundan tanışmış zaten niye şok oluyorsunuz? Dindar adama bak kazık kadar 26 yaşında herif 18 yaşında kızla konuşuyor, size 14 diyor. Sizin için 14 olunca sorun yok mu?
Pubg gibi oyunları bende oynuyorum kimseyle de konuşmuyorum. İsteyince mikrofon falan kapatılabiliyor. Eşimle, kuzenlerimle oynuyorum çoklu oynanacaksa da.Oyunlarda genelde çoluk çocuk oluyor. Grup kurunca herkesle muhatap oluyorsun. Önemli olan ne konuştukları.
Pubg gibi oyunları bende oynuyorum kimseyle de konuşmuyorum. İsteyince mikrofon falan kapatılabiliyor. Eşimle, kuzenlerimle oynuyorum çoklu oynanacaksa da.
Benim şahsi fikrim 18 yaşın altındaki çocuklarla yetişkin adamlar hiçbir konuda konuşmamalı
İşte tam olarak bu yüzden, adı üstünde onlar çocuk yani. Sizin başınıza kötü bir şey gelmemiş şanslısınız ama bu şekilde internette, oyunlarda tacize uğrayan, yetişkinlerle konuşmak zorunda bırakılan çok fazla çocuk ve vaka var.Ben küçükken hatırlıyorum biriyle oynuyoruz oyun konuşuyoruz daha lisede falanım belki lise bile değildir. Biraz bekle bebeğim ağlıyor demişti. Şok olmuştum . Aklıma geldi. Çocukken herkes çocuk sanıyorsun. Eşşek kadar adamlar da var. Öyle kötü bir şey dememişti ama. Kimsenin dediğine dikkat ettiğini sanmıyorum.
Adamı oyunda bulmuş ,oyun yüzünden şikayet ediyorsunuz.Agir olacak ama pavyonda tanışıp pavyona gidiyor diye kızmak gibi bir şey.Bu saatten sonra düzelmez enerjim , zamanım var derseniz ömrünüzün geri kalanıni bu uğurda harcayabilirsiniz karar sizin.Boynuzlu atı gördüğünüzde adam düzelecek ha gayret......8 aylık bir ilişkimiz vardı. Bizde oyundan tanıştık ama böyle biri değildi çok oynamıyordu. Zaten tanışıp sevgili olduktan sonra da sildik. Ancak ilişkide çözemediğimiz ufak tefek sorunlar baş gösterdi. Bir ay önce falan tekrar oyunu yüklemiş ve bağımlı gibi oynadığını farkettim. Kendi başına veya erkeklerle oynasa sorun yok her maçında sürekli kızlarla sesli sohbet ederek oynuyor görüyorum. Bir defasında 14 yasında çocuk diye tanıttığı kız 18 yaşında çıktı ve kızla flört ettiklerini hissettim. Ayrıldık sonra pişman olduğunu zannederek devam ettim. Ama yine beni yok sayıyor yine devam ediyordu aynı hareketlere. Normalde çok dindar biriydi o kadar samimiydi ki. Şimdi ağzından küfür eksilmiyor terbiyesizce şeyler konuşuyor çok üzülüyorum ona giden vaktime. Ben 23 yaşındayım o 26.
Davranışlarından sürekli rahatsız olduğumu belirttim en sonunda ayrıldım ancak çok zoruma gittiği için bayadır sürekli oynadığı 35-40 yaşlarında bir kadına istek attım. Sevgilisi olduğuma dair mesaj da gönderdim. Ama oynamaya devam ettiler muhtemelen kadın görmüştür ancak umursamadan oynuyorlar. Belki dalga da geçtiler gururumu hiçe saydım. Bir aydır düzeltmeye çabalıyorum böyle biri değildi eski haline dönmesini çok istiyorum olmaz da zaten. Benim vazgeçmem gerekiyor, bu sürecin kolaylaşması için ne yapmalıyım?
Haklısınız iyi ki daha da ciddileşmeden bitti. Sadakatin neden erkeklere bu kadar zor geldiğini bilmiyorum. Gerçekten güvenilecek bir insan var mı? Bazısı da evlendikten sonra gerçek yüzünü görüyor tamamıyla şansa mı bağlı buOlsun üzüle üzüle pişeceğiz hayatta. Hepimizin üzüldüğü şeyler oldu. Hayatımızı mahfetmenin anlamı yok. Çocuk gibi önüne gelenle flörtleşecekse senin onunla işin olmamalı. Kendini topla. Böyle biri tanıyorum eşi çiçek gibi ama o evli barklı kadınlarla oynaşıyor oyunlarda. Bırak ne hali varsa görsün. Dindarmış.
Erkekler de bu işi gene kadınlarla yapıyor. Demekki her şey karşılıklı. Kadınlar da bunu normal görüyor ki erkekler de bunu yapabiliyor.Haklısınız iyi ki daha da ciddileşmeden bitti. Sadakatin neden erkeklere bu kadar zor geldiğini bilmiyorum. Gerçekten güvenilecek bir insan var mı? Bazısı da evlendikten sonra gerçek yüzünü görüyor tamamıyla şansa mı bağlı bu
Hiç düşünmeden AYRIL8 aylık bir ilişkimiz vardı. Bizde oyundan tanıştık ama böyle biri değildi çok oynamıyordu. Zaten tanışıp sevgili olduktan sonra da sildik. Ancak ilişkide çözemediğimiz ufak tefek sorunlar baş gösterdi. Bir ay önce falan tekrar oyunu yüklemiş ve bağımlı gibi oynadığını farkettim. Kendi başına veya erkeklerle oynasa sorun yok her maçında sürekli kızlarla sesli sohbet ederek oynuyor görüyorum. Bir defasında 14 yasında çocuk diye tanıttığı kız 18 yaşında çıktı ve kızla flört ettiklerini hissettim. Ayrıldık sonra pişman olduğunu zannederek devam ettim. Ama yine beni yok sayıyor yine devam ediyordu aynı hareketlere. Normalde çok dindar biriydi o kadar samimiydi ki. Şimdi ağzından küfür eksilmiyor terbiyesizce şeyler konuşuyor çok üzülüyorum ona giden vaktime. Ben 23 yaşındayım o 26.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?