- 15 Ocak 2025
- 7
- -3
- 1
- Konu Sahibi sakinlesemeyen1i
8 aylık bir ilişkimiz vardı. Bizde oyundan tanıştık ama böyle biri değildi çok oynamıyordu. Zaten tanışıp sevgili olduktan sonra da sildik. Ancak ilişkide çözemediğimiz ufak tefek sorunlar baş gösterdi. Bir ay önce falan tekrar oyunu yüklemiş ve bağımlı gibi oynadığını farkettim. Kendi başına veya erkeklerle oynasa sorun yok her maçında sürekli kızlarla sesli sohbet ederek oynuyor görüyorum. Bir defasında 14 yasında çocuk diye tanıttığı kız 18 yaşında çıktı ve kızla flört ettiklerini hissettim. Ayrıldık sonra pişman olduğunu zannederek devam ettim. Ama yine beni yok sayıyor yine devam ediyordu aynı hareketlere. Normalde çok dindar biriydi o kadar samimiydi ki. Şimdi ağzından küfür eksilmiyor terbiyesizce şeyler konuşuyor çok üzülüyorum ona giden vaktime. Ben 23 yaşındayım o 26.
Davranışlarından sürekli rahatsız olduğumu belirttim en sonunda ayrıldım ancak çok zoruma gittiği için bayadır sürekli oynadığı 35-40 yaşlarında bir kadına istek attım. Sevgilisi olduğuma dair mesaj da gönderdim. Ama oynamaya devam ettiler muhtemelen kadın görmüştür ancak umursamadan oynuyorlar. Belki dalga da geçtiler gururumu hiçe saydım. Bir aydır düzeltmeye çabalıyorum böyle biri değildi eski haline dönmesini çok istiyorum olmaz da zaten. Benim vazgeçmem gerekiyor, bu sürecin kolaylaşması için ne yapmalıyım?
Davranışlarından sürekli rahatsız olduğumu belirttim en sonunda ayrıldım ancak çok zoruma gittiği için bayadır sürekli oynadığı 35-40 yaşlarında bir kadına istek attım. Sevgilisi olduğuma dair mesaj da gönderdim. Ama oynamaya devam ettiler muhtemelen kadın görmüştür ancak umursamadan oynuyorlar. Belki dalga da geçtiler gururumu hiçe saydım. Bir aydır düzeltmeye çabalıyorum böyle biri değildi eski haline dönmesini çok istiyorum olmaz da zaten. Benim vazgeçmem gerekiyor, bu sürecin kolaylaşması için ne yapmalıyım?