- 2 Nisan 2014
- 271
- 34
-
- Konu Sahibi axillaryartery
Aynen oyle. Modernim ben diye gecinen bir insan ve suan olan insan. Hatırlıyorum konusmamızıBen hatırlıyorum senin konunu.
Seninle konuşmuştuk hatta.
O modern görünen, elit insanın içinden dev kıskançlık, kabalık vb çıktı değil mi
Hiç şaşırmadım
Bunlar sevgili olana kadar yapılan ayaklar
Bir insan neyi eksikse en çok onun üzerinde dururmuş
Kendine çocuk muamelesi yapılmasını, anne-babana vermediğin hesabı bu adama vermeyi ve ömür boyu bu sebeplerden kavga etmeyi göze alıyorsan devam et derim
Evet iste ben de buna gelemiyorum. Ne yani teshirci miyim neyim ben diye her seferinde soylemisimdir. Yok yok yok. Suan son durumumuz su artık, kimse kimseye karısmayacak eger bu sekilde gidersem olmadıgını gorup bitirecekmis..kıskançlık bu değil,
bu saygısızlık, hem de direk karakterinize, seçimlerinize saygısızlık.
bu tarz adamların tek dertleri "sizin ne giyeceğinize karar verip" ego tatmini yapmak,
şimdiden haddini, nerde durması gerektiğini öğretmezseniz daha çok başınız ağrır.
kendi adıma 5 yaşında kızımın bile ne giyeceğine karışmıyorum kendisi karar veriyor,
değil ki yetişkin bir kadına şunu giy/giyme denecek...
Aileme karısamaz. Ona birsey demez sorun bikini giymek falan degil. İstanbulda yasıyoruz ve oyle cok laf atan bakan cok asırı olmuyor. Yani bence de gitmeli cunku ilerde ayrılık vs olursa bu gunlerim icin uzulmekten korkuyorumBenim eşim de kıskanç değildir, ama göğüs dekolteme ve eteğime karışır yaşadığımız yerde. İzmir'de yarım karış şort giyerim ağzını açmaz. Eğer yaşadığınız yer izmir değilse ve diğer erkekler öküz gibi bakıyorsa arıza çıkarması normal.
Tatile karışmasını bilemedim. Ben evliyken eşimi en yakın arkadaşı ile antalyaya gönderdim. Ben de onsuz izmire gittim. Yanımda arkadaşlarım değil ailem ve kızımız vardı o da gelmişti sonra. Ailenle gitsen ne tepki verir?
Aynen oyle. Sizin erkek arkadasınız duzgun bir dil ile ifade ediyormus. Benim erkek arkadasım malesef tartısmaya sokarak bitmeye goturerek kotu yollarla cozmeye calısıyor. Ve kesinlikle taviz verdikce istiyorlar. Vermediysen, sakin verme. Instagramdaki bir fotografını begenmiyorum diye basladı sildim bir daha silmem yalnız karısmanı istemiyorum dedim ve ondan sonra suan geldigimiz nokta. Bikini giymenizi istemiyor ne giyecekmissiniz? Bilmiyorum yani nedir bu ozguvensizlik kendinelerine olanBaşlığı ben mı açtım diye dönüp baktım resmen. Benim erkek arkadaşım da böyle hele askerden sonra iyice abartti bu huyunu. Nerdeyse tüm kiyafetlerimin onu aynı. Diğer türlü kendime hiç yapistirmiyorum. Zaten ufak tefek bı seyim. Aşırı aşırı durmuyor ondan. Ha bire karışıyor. Tabi düzgün dille diyor bunu. Bı keresinde bikini giyeceğim diye bı tartıştık hala anlatiyor çok kırıldım nasıl beni düşünmeden giyeceğim diyosun diye. Bı on kere sormuştu sen ciddi misin gerçekten giyecek misin diye. Çözüm bulamadım bende ama müdahale etmesinden hoşlanmıyorum bı kere tamam dersem daha hep bunu isteyecek gibi geliyor.
Kızları tanıyosam ben de izin veririm sanırım. Burda cok etken rol oynuyor ben neden gitmiyorum mesela eger gidemeyecek durumdaysam ve tek tatiliyse izin verirdim. Kafamız cok uyusmuyor sanırım. Benim ailem acıktır. Annem babam bana karısmaz cok garip hissetmeye basladım ve sevgiliyiz yani esim olsa napar diye dusunuyorumaşırı kıskanç tabi ki. bu nedir arkadaş?
buna katlanmak zorunda değilsiniz ki.
istediğinizi yapın.
değişiyorsa değişsin değişmiyorsa da yol verin
bir de sizin kız kıza tatile gitmenize izin vermeyince "ben mi rahatım" diye düşünmüşsünüz ya
ben erkek arkadaşımın kızlı-erkekli tatile gitmesine izin verdim
siz rahatsanız ben neyim
bunlar hep hayata bakışla ilgili işte
kafa yapısı uyuşmuyorsa çok zorlamamak gerek
Aynen oyle. Sizin erkek arkadasınız duzgun bir dil ile ifade ediyormus. Benim erkek arkadasım malesef tartısmaya sokarak bitmeye goturerek kotu yollarla cozmeye calısıyor. Ve kesinlikle taviz verdikce istiyorlar. Vermediysen, sakin verme. Instagramdaki bir fotografını begenmiyorum diye basladı sildim bir daha silmem yalnız karısmanı istemiyorum dedim ve ondan sonra suan geldigimiz nokta. Bikini giymenizi istemiyor ne giyecekmissiniz? Bilmiyorum yani nedir bu ozguvensizlik kendinelerine olan
Bikini giyince ne oluyormusBaşlığı ben mı açtım diye dönüp baktım resmen. Benim erkek arkadaşım da böyle hele askerden sonra iyice abartti bu huyunu. Nerdeyse tüm kiyafetlerimin onu aynı. Diğer türlü kendime hiç yapistirmiyorum. Zaten ufak tefek bı seyim. Aşırı aşırı durmuyor ondan. Ha bire karışıyor. Tabi düzgün dille diyor bunu. Bı keresinde bikini giyeceğim diye bı tartıştık hala anlatiyor çok kırıldım nasıl beni düşünmeden giyeceğim diyosun diye. Bı on kere sormuştu sen ciddi misin gerçekten giyecek misin diye. Çözüm bulamadım bende ama müdahale etmesinden hoşlanmıyorum bı kere tamam dersem daha hep bunu isteyecek gibi geliyor.
Evet iste ben de buna gelemiyorum. Ne yani teshirci miyim neyim ben diye her seferinde soylemisimdir. Yok yok yok. Suan son durumumuz su artık, kimse kimseye karısmayacak eger bu sekilde gidersem olmadıgını gorup bitirecekmis..
Ama cok seviyor zaten cok sevdigi icin bitiriyorbu kadar kolay gözden çıkrabiliyorsa bitirsin zaten,
olayın absürtlüğüne bakar mısınız?
-sevgilinle neden ayrıldınız?
-gömleğinin üst düğmesi açık olduğu için
aşka bak