- 2 Nisan 2014
- 271
- 34
- Konu Sahibi axillaryartery
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunları soyledim bu itirazları yaptım. Savunması da ben de boyle bir insan oldugumu bilmiyordum seklinde oluyor. Neler neler soyledim. Biliyor, farkında cok seviyorum seni diyor. Her gun kafandaki cemberi daraltıyorsun, bugun bunu soyledin yarın baska birseyle geleceksin istemiyorum ben boyle bir yasantı da dedim. Onun dısında iste kendisi gercekten beyefendi, hayatını bana gore ayarlar ben istemedigim halde. Her yaptıgı seyde muhakkak beni düsünür bana gore hareket eder yani. Erkek arkadaslarıyla falan da öyle cok cıkmaz. Hayatı benim diyebilirim aynı sekilde benim de ona karsı öyle olmamı istiyor ancak olamam benSana ne hakla yasak koyabiliyor ya? Rahatsız olduğunu nazikçe söylese anlarım ama yine de sonuçta giyip giymemek senin tercihin... Ayrılmakla tehdit ediyor madem, benimle bu halimde tanıştın birlikte oldun hiç itiraz etmeye değiştirmeye hakkın yok diyebilirsin. Ayrılacaksa bu yüzden inan sana daha hayırlı, gayet düzgün tarzın bence abartılı yanı yok. Bir de bu ayrılırım tehdidi yarın öbür gün, o arkadaşlarınla görüşme ayrılırım, erkeklerle konuşma ayrılırım, bensiz dışarı çıkma ayrılırım boyutuna gelir. Taviz verdikçe abartacak, güçlü dur, ha onu yapamıyorum diyorsan sıkboğaz et, dar bir şey giyse erkek erkeğe dışarı çıksa itiraz et, patladığında da nasıl oluyormuş dersin...
bu sefer de sen erkekleri bilmezsin gibi sacma bir donus aldım.
Şöyle söyleyeyim, kendin gibi olmadan sen mutlu yaşayamazsın. Şu an kendinden ödün vermiyor olsan da ileride dediğin gibi çember iyice daralacak. Kendini kontrol altına almayı öğrenmeli...Bunları soyledim bu itirazları yaptım. Savunması da ben de boyle bir insan oldugumu bilmiyordum seklinde oluyor. Neler neler soyledim. Biliyor, farkında cok seviyorum seni diyor. Her gun kafandaki cemberi daraltıyorsun, bugun bunu soyledin yarın baska birseyle geleceksin istemiyorum ben boyle bir yasantı da dedim. Onun dısında iste kendisi gercekten beyefendi, hayatını bana gore ayarlar ben istemedigim halde. Her yaptıgı seyde muhakkak beni düsünür bana gore hareket eder yani. Erkek arkadaslarıyla falan da öyle cok cıkmaz. Hayatı benim diyebilirim aynı sekilde benim de ona karsı öyle olmamı istiyor ancak olamam ben