• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Marmaris’e erkek arkadaşları ile tatile gidiyor çıldırcam kıskanıyorum?

Honeyeyes

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
39
3
6
26
Sevgilim 4 arkadaşıyla birlikte kampa gidecek Marmaris’e. İkimiz şuan uzaktayız ben zaten Bodrumluyum.yaz boyunca yanıma gelebilmek için çalıştı. Bir takım sorunlarımız oldu güven kazanmak için çabalıyordu,Sonra birden ben kampa gidicem arkadaşlarımla sonra da senin yanına da gelicem paramı ikiye bölcem dedi. Bana bi kere danışmadı bile ben gidiyorum me demek? Ben yapsam ne olurdu ?senin sevgilin Bodrum’da sen zaten geleceksin burayai de arkadaşlarıyla gelcek acaba şehir mi kalmadı ben ona gezdirmek istiyordum ilk ben anlatıyordum hep bu şehri şimdi arkadaşlarıyla gezecek ilk. Şuan ben Bodrum’da değilim ve görüşemeyeceğiz. İlk arkadaşları ile kamp yapacak sonra dönüp ben Bodrum’a geldiğimde tekrar gelicek.Arkadaşlarının sevgilisi Yok ve iki tanesi gece kulübüne gidecekmiş Ben gece kulübüne gitmeyeceğim merak etme çarşıda dolaşırım diğer arkadaşla dedi. İçini rahat ettircem dedi . Aralarında dönecek muhabbetten bile huy kalıyorum. Uyuz oluyorum. üstsüzler olacak etrafta. İlla ki birinden biri bi şey der. Ben sevgilimin o ortamda olmasından bile uyuz oluyorum. Çok kıskanıyorum. Bu arada güven filan demeyin ben de kızlarla tatile mi gitsem diyorum o gittikten sonra. Çok kıskanıyorum napcam ben?

Sevgilim 4 arkadaşıyla birlikte kampa gidecek Marmaris’e. İkimiz şuan uzaktayız ben zaten Bodrumluyum.yaz boyunca yanıma gelebilmek için çalıştı. Bir takım sorunlarımız oldu güven kazanmak için çabalıyordu,Sonra birden ben kampa gidicem arkadaşlarımla sonra da senin yanına da gelicem paramı ikiye bölcem dedi. Bana bi kere danışmadı bile ben gidiyorum me demek? Ben yapsam ne olurdu ?senin sevgilin Bodrum’da sen zaten geleceksin burayai de arkadaşlarıyla gelcek acaba şehir mi kalmadı ben ona gezdirmek istiyordum ilk ben anlatıyordum hep bu şehri şimdi arkadaşlarıyla gezecek ilk. Şuan ben Bodrum’da değilim ve görüşemeyeceğiz. İlk arkadaşları ile kamp yapacak sonra dönüp ben Bodrum’a geldiğimde tekrar gelicek.Arkadaşlarının sevgilisi Yok ve iki tanesi gece kulübüne gidecekmiş Ben gece kulübüne gitmeyeceğim merak etme çarşıda dolaşırım diğer arkadaşla dedi. İçini rahat ettircem dedi . Aralarında dönecek muhabbetten bile huy kalıyorum. Uyuz oluyorum. üstsüzler olacak etrafta. İlla ki birinden biri bi şey der. Ben sevgilimin o ortamda olmasından bile uyuz oluyorum. Çok kıskanıyorum. Bu arada güven filan demeyin ben de kızlarla tatile mi gitsem diyorum o gittikten sonra. Çok kıskanıyorum napcam ben?
kendinize bunu niye yapıyorsunuz.. Tatile giderse gider, siz kendi tatilinize odaklanın.

Ya şunu anlamiyorum neden bir çift olunca sevlmgililik moduna geçince artık herseye Karışma hakkına sahip oluruuz ve neden dünya sadece onun yada benim etrafında dönsün isteriz? ? Farkindamisiniz sadece sevgilisiniz yani sizin dışında sosyal hayatlarınız aktiviteleriniz arkadaslarinizda olmalı .. yaz kış dipdibe olunmaz şart değil yani aynı anda tatil yapmak, adam hem arkadaşlarına hem sana vakit ayırmak icin ikiye bölücek tatilini ve senin yanınada gelicek. . Ayrıca yok kluplere gidicek falan filan diyorsunuzda tatilde oturup çekirdek citlemesinimi bekliyorsunuz? ? Önce kendinize sonra karşınızdaki beye güvenin iliskinize güvenin .. sıkmayin ne karşı tarafi nede kendinizi. . Ayrıca kısasa kısa yapar gibi bende arkadaşlarımla tatile gitsemmi mantığıda çok Ergence. .

Hiç-bir şey yapmayacaksın.

O sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranacaksın.

Simple
Ben ona söyledim zaten ben de kızlarla planlar yaptım dedim. Geziye gidicem dedim. İstanbul Kapadokya gibi bu sefer de Yok o kadar şehir de neymiş bi tanesine gitsem yetermiş kaç gün şehir dışında kalcakmışım ben de tepkimi koydum böyle istedik dedim. Onun yaptığı gibi bana iyi davranıyor seni arıycam
Yaşınız çok mu küçük

Siz Bodrum'da iken bir şey yok da Adam tatilde iken neden olsun

Üstsüzler varsa var

normalde tüm erkekler üstsüz siz onlara mı bakıyorsunuz Adam iki meme görünce yoldan mı çıkacak

Sakin olun gereksiz kıskançlık sizi yıpratır
ben bodrumluyum benim daha önce böyle bir güven sorunum yoktu ama o benim güvenimi kıracak şeyler yaşattı bana uzun süre ayrı kaldık şuan elinden geleni yapıyor bana karşı her zaman nazik düşünceli hayallerimiz bu tatile birlikte gitmekti o arkadaşlarıyla gidiyor daha önce yaptığı hatalar arkadaşlarının da gazlamasıyla oldu ve doğal olarak huzursuzum şimdi bu tatil için resmen rest çekti. Onun böyle yapması beni iyice gerdi .gidiyor. zaten engel olmadım ama aklıma gelenler çıldırtıcak.

Sevgiliniz sizin 6 yaşındaki çocuğunuz değil. Siz de onun annesi değilsiniz. Tabii ki gideceğim diyecek. İzin mi alacaktı?
Ben anamdan bile izin almıyorum yıllardır, şimdi hayatıma biri girse artık ona mı sormam lazım? Böyle şeyleri de bir bu sitede görüyorum, çevremde hiç bu kadar güvensiz, kıskanç çiftler yok.

Durmanız gerektiği yeri bilin, yoksa çabucak yüzgöz olursunuz.

Ben birkere arkadasıyla gitmesine izin verdim güvenim tam aklıma kotu bişey gelmedi, ama sonradan içim içimi yedi her yerde bikinili kızlar ve ben yokum. Kendi kendime düşünüp rahatsız oldum :KK20:

Ya şunu anlamiyorum neden bir çift olunca sevlmgililik moduna geçince artık herseye Karışma hakkına sahip oluruuz ve neden dünya sadece onun yada benim etrafında dönsün isteriz? ? Farkindamisiniz sadece sevgilisiniz yani sizin dışında sosyal hayatlarınız aktiviteleriniz arkadaslarinizda olmalı .. yaz kış dipdibe olunmaz şart değil yani aynı anda tatil yapmak, adam hem arkadaşlarına hem sana vakit ayırmak icin ikiye bölücek tatilini ve senin yanınada gelicek. . Ayrıca yok kluplere gidicek falan filan diyorsunuzda tatilde oturup çekirdek citlemesinimi bekliyorsunuz? ? Önce kendinize sonra karşınızdaki beye güvenin iliskinize güvenin .. sıkmayin ne karşı tarafi nede kendinizi. . Ayrıca kısasa kısa yapar gibi bende arkadaşlarımla tatile gitsemmi mantığıda çok Ergence. .
Bu kadar önyargılı olmadan önce keşke bi durup” neden “ diyebilseydin. Yaşadığım şeyler beni bu kadar gerdi. ben bodrumluyum benim daha önce böyle bir güven sorunum yoktu ama o benim güvenimi kıracak şeyler yaşattı seviyorum onu uzun süre ayrı kaldık aylarca pişmanlık çekti şuan elinden geleni yapıyor bana karşı her zaman nazik düşünceli hayallerimizde bu tatile birlikte gitmekti o şimdi arkadaşlarıyla gidiyor daha önce yaptığı hatalar arkadaşlarının da gazlamasıyla oldu ve doğal olarak huzursuzum şimdi bu tatil için resmen rest çekti. Onun böyle yapması beni iyice gerdi .gidiyor. zaten engel olmadım ama aklıma gelenler çıldırtıcak.

Sevgiliniz sizin 6 yaşındaki çocuğunuz değil. Siz de onun annesi değilsiniz. Tabii ki gideceğim diyecek. İzin mi alacaktı?
Ben anamdan bile izin almıyorum yıllardır, şimdi hayatıma biri girse artık ona mı sormam lazım? Böyle şeyleri de bir bu sitede görüyorum, çevremde hiç bu kadar güvensiz, kıskanç çiftler yok.

Durmanız gerektiği yeri bilin, yoksa çabucak yüzgöz olursunuz.
ben bodrumluyum benim daha önce böyle bir güven sorunum yoktu ama o benim güvenimi kıracak şeyler yaşattı bana uzun süre ayrı kaldık şuan elinden geleni yapıyor bana karşı her zaman nazik düşünceli hayallerimiz bu tatile birlikte gitmekti o arkadaşlarıyla gidiyor daha önce yaptığı hatalar arkadaşlarının da gazlamasıyla oldu ve doğal olarak huzursuzum şimdi bu tatil için resmen rest çekti. Onun böyle yapması beni iyice gerdi .gidiyor. zaten engel olmadım ama aklıma gelenler çıldırtıcak. Siz de yorum yapmadan önce bi neden diyin bu kadar önyargı iyi değil .

Ben okurken daraldım. Birbirinize dünyayı dar edecekseniz beraber olmayin. Güveninizi kiracak seyler yaptıysa affetmek istiyorsanız beraber olun. Yok her ufak olayda böyle cildiracaksaniz yol verin. Adama gitsin. Bunlar sevgi degil

Bu kadar önyargılı olmadan önce keşke bi durup” neden “ diyebilseydin. Yaşadığım şeyler beni bu kadar gerdi. ben bodrumluyum benim daha önce böyle bir güven sorunum yoktu ama o benim güvenimi kıracak şeyler yaşattı seviyorum onu uzun süre ayrı kaldık aylarca pişmanlık çekti şuan elinden geleni yapıyor bana karşı her zaman nazik düşünceli hayallerimizde bu tatile birlikte gitmekti o şimdi arkadaşlarıyla gidiyor daha önce yaptığı hatalar arkadaşlarının da gazlamasıyla oldu ve doğal olarak huzursuzum şimdi bu tatil için resmen rest çekti. Onun böyle yapması beni iyice gerdi .gidiyor. zaten engel olmadım ama aklıma gelenler çıldırtıcak.
On yargı değil bu olmasi gereken bu .. yok godemessin yok arkadaşlariyla olucak yok orda ustsuzler olucak falan .. arkadaşım bu adamın sizden öncede bir hayatı vardi oyle degilmi? ? İkinizinde sosyal hayati var çevresi var arkadaşları var... Adam bir hata yapmış sizde affetmissinz ve adam size güven vermek için elinden geleni yapıyor ama siz istiyorsunuzki yok tatilede gitmesin güvenim sarsıldı diyorsunuz ama yurumezki böyle bi ilişki. .

Kıskanmak da nedir yahu kendine güven lütfen, insanalr birbirlerini biraz özgür bırakmalı.
Sen özgür bıraktığın halde seni üzücek birşey yapmıyorsa seni gerçekten seviyordur. Ama sen daraltıp problem yaparsan ya sırf korkudan saçmalar ya da yapar yapıcağını ruhun duymaz.
Şu erkeklere dünyada ki tek erkek gibi muamele yapıp tepenize çıkarmayın nolur.
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun endişe etmeyin sizde kendi hayatınıza tatilinize odaklanın.

On yargı değil bu olmasi gereken bu .. yok godemessin yok arkadaşlariyla olucak yok orda ustsuzler olucak falan .. arkadaşım bu adamın sizden öncede bir hayatı vardi oyle degilmi? ? İkinizinde sosyal hayati var çevresi var arkadaşları var... Adam bir hata yapmış sizde affetmissinz ve adam size güven vermek için elinden geleni yapıyor ama siz istiyorsunuzki yok tatilede gitmesin güvenim sarsıldı diyorsunuz ama yurumezki böyle bi ilişki. .
Evet sosyal hayatı var daha önceden. Ama tatile geçmişte hiç gitmedi hayalimiz ilk tatiline birlikte gitmekti anlata anlata bitiremediğim bu şehri birlikte keşfetmekti her köşesini göstermek için ne hayaller kurdum şuan birlikteyiz ve sevgilisinin şehrine arkadaşlarıyle gezmeye geliyor benle bi kere bile gezmedi daha❣️

sanırım ben olsam gece kulübüne niye gitmiyorsun, gitsene derdim :)
ya güzel bir tatil geçirsin, biz sevgiliyken eşim gitmişti, bir daha nasip olup gidememişti hiç arkadaşlarıyla, o yüzden çok değerli bir tatil oldu onlar için, hala anlatırlar.
Yahu ne olacak, eğer ki erkek arkadaşları ahlaksız tiplerse zaten sizin arkadaşınızın böyle insanlarla arkadaşlık etmemesi gerekir, olay tatile gitmesi olmamalı.

üstsüzler, bikinili kızlar :KK70:böyle etiketlemesek ne güzel olur bir de. Yani altı üstü kadın bedeni, herkeste var meme, görse nolur görmese nolur. gidip hödük gibi bakacaksa zaten bırak senden ırak olsun.

Sonuç itibariyle siz izin verseniz de vermeseniz de gidecek. Durduk yerde kendinizi yıpratmayın.

Zaten gittiği yerde bozulacaksa kaldığı yerde de çok güvenilir biri değildir, bence siz öncelikle içinizdeki güven problemini aşmaya çalışın

Kıskanmak da nedir yahu kendine güven lütfen, insanalr birbirlerini biraz özgür bırakmalı.
Sen özgür bıraktığın halde seni üzücek birşey yapmıyorsa seni gerçekten seviyordur. Ama sen daraltıp problem yaparsan ya sırf korkudan saçmalar ya da yapar yapıcağını ruhun duymaz.
Şu erkeklere dünyada ki tek erkek gibi muamele yapıp tepenize çıkarmayın nolur.
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun endişe etmeyin sizde kendi hayatınıza tatilinize odaklanın.
Evet daha önce onu tek bıraktığımda beni üzen 10 ay boyunca onu affetmeyeceğim şeyler yaptı kendime değil ona güvenemiyorum affetmeye unutmaya çalışıyorum ama tatil için bana rest çekmesi gerdi

Öfff ne alaka üstsüzler falan ya. Ben de kamp yaptım o taraflarda, üstsüz falan yoktu hiç. Abartmayın bu kadar, başka işiniz mi yok.

Back