Sevgilim 4 arkadaşıyla birlikte kampa gidecek Marmaris’e. İkimiz şuan uzaktayız ben zaten Bodrumluyum.yaz boyunca yanıma gelebilmek için çalıştı. Bir takım sorunlarımız oldu güven kazanmak için çabalıyordu,Sonra birden ben kampa gidicem arkadaşlarımla sonra da senin yanına da gelicem paramı ikiye bölcem dedi. Bana bi kere danışmadı bile ben gidiyorum me demek? Ben yapsam ne olurdu ?senin sevgilin Bodrum’da sen zaten geleceksin burayai de arkadaşlarıyla gelcek acaba şehir mi kalmadı ben ona gezdirmek istiyordum ilk ben anlatıyordum hep bu şehri şimdi arkadaşlarıyla gezecek ilk. Şuan ben Bodrum’da değilim ve görüşemeyeceğiz. İlk arkadaşları ile kamp yapacak sonra dönüp ben Bodrum’a geldiğimde tekrar gelicek.Arkadaşlarının sevgilisi Yok ve iki tanesi gece kulübüne gidecekmiş Ben gece kulübüne gitmeyeceğim merak etme çarşıda dolaşırım diğer arkadaşla dedi. İçini rahat ettircem dedi . Aralarında dönecek muhabbetten bile huy kalıyorum. Uyuz oluyorum. üstsüzler olacak etrafta. İlla ki birinden biri bi şey der. Ben sevgilimin o ortamda olmasından bile uyuz oluyorum. Çok kıskanıyorum. Bu arada güven filan demeyin ben de kızlarla tatile mi gitsem diyorum o gittikten sonra. Çok kıskanıyorum napcam ben?