- 30 Aralık 2009
- 22.513
- 87.127
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilimin evine sık sık giderim genelde yalnızken ki öyle oluyor. Bugün yine gittim ilkten her şey güzeldi sonra yemek yaptım güzelde yaptığımı düşünüyorum şimdi allah için fakat onun damak zevkine uygun değildi galiba bana dedi ki sen hayatında hiç yemek yapmadınmı doğru söyle bu ne böyle dedi çok kırıldım sinirimden yüzüm buz tuttu sonra anladı yanıma geldi ne oldu ki şaka yaptım falan dedi ilkten. ben yüz vermedim sonra bağırdı neden kırılıyorsun diye. yani bir insana neden kırılıyorsun diye bağırılır mı. Bende bağırma bana dedim dahada sinirlendi senin ağzına....... dedi. bende öyle bir patladım ki senin ben varya dedim tırnaklarımı suratına geçirdim öylece kaldı bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama çok sinirlendim yaptığım yanlış hiç hoş değil biliyorum ama onun yaptığıda resmen öküzlük bu saatten sonra tepkim ne olmalı sizce ? bide mesaj atmış patilerinin izi yüzümde kaldı diye gelde çıldırma
Fiziksel şiddet yok ama psikolojik şiddet var yani hakaret.
Saygı yok bi kere, nasıl normalleştirebiliyorsunuz bunu pes.
Bana senin agzına s.... diyen adamın bacagına fgklafjakgjkf
efhjkhfjkhjhre oy nick yaKonu etiketleri süper
Karşılıklı sövüşüp sonra sevişmek hımm kafalar pırıl pırılO sövünce ben de sövüyorum demiş ya kadın
efhjkhfjkhjhre oy nick ya
Sakın ayrılma.
Böyle değişik iki zihniyet piyasadan çekilmiş olur, ortam ferahlar.
Karşılıklı sövüşüp sonra sevişmek hımm kafalar pırıl pırıl
Kesinlikle.. bir de ayrılıp başka başka insanların canı yanmamış olur, bir nevi güvenlik önlemi ülke için sizin birlikteliğiniz..
Olsun o onun beyi, isterse sülalesine sövsün dövmüyo sonuçta dimi? Dövmediğine göre lafta herşeyi diyebilirHayır senin ben a..k... diyen adama ben de senin a..k.. desen adam güler sorar nerenle yapcan diye
Kadın sövemiyoki ne dese komik kalıyo en fazla ağzına s..rım der adam sövsün bi dünya nerde kaldı bu işin karşılığı
Hayır senin ben a..k... diyen adama ben de senin a..k.. desen adam güler sorar nerenle yapcan diye
Kadın sövemiyoki ne dese komik kalıyo en fazla ağzına s..rım der adam sövsün bi dünya nerde kaldı bu işin karşılığı
Olsun o onun beyi, isterse sülalesine sövsün dövmüyo sonuçta dimi? Dövmediğine göre lafta herşeyi diyebilir
Ama mümkünse üremesinler